Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 69 824
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • Сливен
В ДМ

# 511
Не знам дали е коментирано, но не намерих информацията която търся. Знае ли някой , лосионите на Seventeen кои парфюми наподобяват ? Искам да си поръчам , но нямам никаква представа кой да избера..
Никога и никъде не открих списък кой цвят на кой аромат отговаря. Тук там някой, който познава достатъчно парфюми, може да спомене, че някой лосион прилича на определен парфюм, но явно е бил някой, който не харесвам, защото не съм запомнила нито един.

# 512
Никога и никъде не открих списък кой цвят на кой аромат отговаря. Тук там някой, който познава достатъчно парфюми, може да спомене, че някой лосион прилича на определен парфюм, но явно е бил някой, който не харесвам, защото не съм запомнила нито един.

Ето тук пише кой лосион на кой парфюм прилича.
https://malena-shop.bg/catalogsearch/result/?q=Seventeen
За червения мога да кажа, че наистина е сходен с Gucci Rush.

# 513
  • София
Някой знае ли какво става с "кристала" на Балеа?

# 514
  • София
От доста месеци няма никакви дезедоранти на Балеа, вкл. и "кристала".

# 515
Ето тук пише кой лосион на кой парфюм прилича.
https://malena-shop.bg/catalogsearch/result/?q=Seventeen
За червения мога да кажа, че наистина е сходен с Gucci Rush.
Вие разгледахте ли ги? Червен, черен, оранжев, един розово-лилав и още един пак оранжев, са единствените (5 броя), на които пише кои парфюми наподобяват от общо 19 лосиона. Мерси! Никаква работа не ми върши този сайт и друг път съм го разглеждала.

# 516
Моля.
А може би другите просто не наподобяват известни аромати?

# 517
От доста месеци няма никакви дезедоранти на Балеа, вкл. и "кристала".
Кристал се беше появил за малко преди може би месец-два, случайно го забелязах тогава. Но наистина е много досадно така, точно на собствените си марки да не могат да организират зареждането...

# 518
  • София
Вярно е много дразнещо. Харесвам политиката им за връщане на продукти, харесвам цените им, но този филм с "тука има, тука нема"започва да ми писва.

# 519
Ти си добре щом чак сега започва да ти писва Grinning С годините съм имала много продукти от техните които са ми ставали любими, обаче... не ми е особено полезно, като те изчезват и я се завърнат на рафтовете, я не. С кристала майната му, него един път да уцелиш да си го купиш после много време няма пак да търсиш. Но с друга козметика или се запасяваш, или доста вероятно да търсиш с какво да я заместиш следващия път.

# 520
За кой “кристал” говорите?

# 521
  • София
За кой “кристал” говорите?

Дво. Ползва се след душ, на все още мокра кожа. Няма аромат. Не спира потенето но спира неприятната миризма под мишниците.
То си е цял ритуал ползването му. Simple Smile

# 522
# 523
Мда, само на 2-3 пише кой парфюм наподобяват. Някой друг с впечателения от тях?

# 524
Ако искате да пробвате друг део кристал в Лили има на Salt of the Earth, но е по-скъп от този на Балеа и наполовина на другия 50г  - 12лв в момента. Аз го взех миналото лято за пътувания. Не намирам разлика от този на Балеа, върши същата работа. Има го и в Зоя.

Общи условия

Активация на акаунт