“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №6

• 41 999
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Снимката с Марта и Филип е доста интересна... Марта гледа някак заплашително и сърдито, а Филип е доста учуден. Възможно е на нея да й е преляла чашата на търпението и да го разкара набързо.

# 136
Очаквам много интересен епизод, нямам търпение.

Снимката на Марта и Филип събужда точно такива размисли, че ще има разрив в отношенията им. Също ще е интересно и какво ще стане с Марта в болницата.

# 137
Ето го дълго чаканото Мерло,наздраве 🍷.
Не пада по гръб Андрей 🤣.

# 138
  • Варна
Малкия в сауната ли е спял?

# 139
Ето го дълго чаканото Мерло,наздраве 🍷.
Най-накрая и моето мерло, наздраве 🍷. Макар и да съм днес на Пино Гри.

# 140
Уж бебето е добре, ама щом е прокървяла ми се струва, че ще го изгуби

# 141
На Елина косата е ужасна

# 142
Е стига с това изгубване на дете. Сценаристите трябва да са садисти за да допуснат втора загуба. Не вярвам да се случи нищо такова. Нужно им беше само за обрат в сюжета.

# 143
Страхотен епизод! Следващият епизод изглежда ще е изцяло препратка към историята на семействата им поколения назад.

# 144
  • Другата България
Ще стане човек от малкия Харизан, знаех си.

# 145
Харизанов младши добре се изнесе. В другия епизод преди сто години ще покажат. Елина се напрегна тоя епизод 2 пъти с Марта, първо с разказа й, а после като я видя в кръв и я заведе на лекар

# 146
  • Галифрей
Силен епизод беше!! Уникални са!! Знаех си,че писалката е била записваща камера.
Бончев не се предава.
Хареса ми Филип!! Сцените му с Харизанов и Бончев бяха силни.
Това което Марта разказа на Елина ( нарочно) за да и стане гадно.  Но въпреки всичко Елина е силна и прецака виното за да я закара в боницата.Поне Марта разбира,че Филип е чужд за нея.
Малкият Харизанов евала!! Научи истината и напусна баща си. Имал наистина скрити таланти. Почвам да ги шипвам с Радост. 😁❤
Нямам търпение да разбера какво е станало между фамилията на Филип и Дария.

# 147
От епизодът най-много ми харесаха сцените с Геро и Марта в ресторанта, тръгването на малкия Харизанов от дома му и сцените му с Радост.
Марта изглежда, че най-накрая призна пред себе си, че Филип няма чувства към нея.

Признавам си, че миналата година не бях много заинтригувана от връщането на лентата 100 години назад. В случая определено имаше смисъл, защото стана ясно, че дядо Станко е дядо на Филип. Отново ще кажа, че персонажът му има нужда от повече ефирно време.

# 148
  • София
Има ли къде да гледам епизодът от тази вечер?

# 149
Ако имате възможност за връщане назад , или в някое от приложенията

Общи условия

Активация на акаунт