“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №6

• 41 989
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Българската Лара Флин Бойл е неизразителна и апатична като присъствие. Дори и като се усмихне ми е празна, няма емоция. Радост, мъка, ревност…, не може да ги пресъздаде. Виж, за манекенка може да я търсят. Там много емоция не се иска, да си засмяна и толкова🙈
Не разбирам с какъв акъл се връзва мъж с дете?! Не й ли е гадно да върти подобни номера и да си знае, че мъжът й иска друга?
После упреци към всички наоколо, никаква консистенция няма в нея, олеква и се излага непрекъснато.
Филип е от мъжете, които биха стояли заради дълг, тя го знае и се възползва.
Но идва видов ден. Дълго сдържани чувства се отприщват и става страшно.
Интересно ми е Филип как ще постави жена си на място, даже в болница ще я вкара.
Елина е в много деликатна ситуация.
Доста вода ще изтече докато нещата се подредят.

# 121
  • Mediterraneo
За Марта - разбиране, не значи харесване. Не одобрявам поведението й, макар че разбирам причината за него.

И това, че не я харесвам, не означава автоматично, че не я разбирам. Напротив, разбирам я чудесно, но такива прозрачни изпълнения не са ми приятни и правят така, че да не харесвам човека.

# 122
Добре де. А представете си: разбира, че е бременна. Логично да каже на бащата. Вече оттам той защо не й каза, че не иска да е с нея? Чак да го е вързала.... тя усеща, че нещата не на окей, но той като я води да купуват кревати, съгласява се да сменят жилището и прочие не прави нещата ясни. Дава й грешни сигнали. Тя като жена и бъдеща майка се надява нещата да се подредят.

# 123
  • Mediterraneo
А седнаха ли да говорят? Тя като вижда, че нещата не са добре, като усеща, че умът му е другаде, питай, настоявай за обяснения. Като не ме обича, ще се махна; като не ме обича, не си го признава, но аз го усещам, ще се махна. Няма да избирам кревати с него, нито пък ще се пъна да съм му сътрудник в бизнес, за който хал хабер си нямам.

# 124
Всъщност опита с неедно свое действие да види дали подозренията й са оправдани. Марта ако е виновна, че директно не е казала на Филип, че усеща нещо и иска отговори, то не знам Филип колко пък трябва да е виновен, че играе роля пред жена си. А и за мен е логично ако някой не те иска сам да ти го каже, не да чака до го питаш.

# 125
Покана за финала на сезона от страницата във фейса.Интересно че пише за епизод 24,не финал на втори сезон или на сериала.Според мен плануват и трети сезон като нищо.
Скрит текст:

# 126
  • Mediterraneo
то не знам Филип колко пък трябва да е виновен

Категорично повече от нея. Той е като паднал от Марс. Като зомби ми е, крайно нерешителен, все едно не на него се случват нещата, а ги наблюдава отстрани.

# 127
Логично е Марта да му каже, че е бременна. Вече дали детето е от него, според мен да. Обаче след като се върна, трябваше да проведе един сериозен разговор с него и да му тегли една майна, когато разбере, че Елина не е просто забежка, а има сериозни чувства. Това беше логично ако бяхме в реалния живот, но ако беше станало така, може би нямаше да имаме какво да гледаме в сериала и да коментираме толкова горещо.

# 128
Има мъже, които и посмъртно не биха си казали, че не искат повече дадена жена. Филип е от тях. Предполагам заради детето. Но се държи определено все едно се случва на някой друг, не на него.
А Марта от завръщането си насам, е тотално неадекватна, фалшива, тя за мен е една голяма поза. Нея не разбирам защо стои в тази измъчена история. Че той мъжа й хич го няма, витае из облаците. Тя прави отчаян ход след отчаян ход.
Защо не говорят ли?
Не им отърва, затова.
Тя иска баща за детето си, той трепери над това скъпоценно бащинство.
Мъка е да се гледат подобни отношения.

# 129
Елина напусна Маркова изба, а защо продължава да се мотае там, в днешния епизод /повторението/ тя правеше нещо с някакъв уред там, когато Филип влезе? И той преди това каза "като те гледам всеки ден във винарната", а тя уж е при конкуренцията как се гледат всеки ден...

# 130
  • София
Елина напусна Маркова изба, а защо продължава да се мотае там, в днешния епизод /повторението/ тя правеше нещо с някакъв уред там, когато Филип влезе? И той преди това каза "като те гледам всеки ден във винарната", а тя уж е при конкуренцията как се гледат всеки ден...
Алени хълмове не са готови и се договориха с тях да им ползват част от нещата. Маркова изба, пък имаха спешна нужда от пари, така че са си взаимно изгодни.

# 131
Алени хълмове не са готови и се договориха с тях да им ползват част от нещата. Маркова изба, пък имаха спешна нужда от пари, така че са си взаимно изгодни.
  Благодаря за разясненията. Филмът е сериозен, всяка дума и изречение имат значение и с 1-2 пропуснати серии вече се губи връзката...

# 132
  • Галифрей
Марта Янг след две седмици в България 😂

# 133
Предстои епизод 8, до един два епизода трябва да се покаже нещо в повече за Марта, ако всичко пак остане за последния епизод, ще е страшно претрупано

# 134
  • Варна
Снимки от новия епизод.
Марта на ресторант с Наско?
Скрит текст:
Марта показваща пръстена/халката си на Филип?
Скрит текст:
https://www.facebook.com/photo?fbid=372543289046302&set=ms.c.eJw … a.119026391064661

Общи условия

Активация на акаунт