Сваляне на килограми

• 571
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте.Имам следния проблем.Миналия месец преживях голям стрес от който още не мога да се отърва.По принцип съм и хипохондрик.От тогава започнах да свалям килограми и да не качвам.Ходих на лекар пуснаха ми изледвания ПКК и хормони на щитовидна жлеза всичко е в норма.Црп и суе също в норма.Ходих и на гастро и там няма проблем.Храня се по три пъти на ден.По принцип преди това се тъпчех като прасе и много нездравословно хляб,много бира пиех и така.От тогава обаче започнах да хапвам по леки неща и ям до момента в който се наям без да се тъпча,а бирата и алкохола ги спрях напълно.Според вас това с килограмите на стреса ли се дължи или имам някакъв проблем?

# 1
Почнал си да ядеш по-добре и си спрял алкохола, нормално е да отслабваш.

# 2
Ами ти яко си орязал калорийният прием, нормално да сваляш. Но ако искаш да не ти висне грозно кожата по теб, хвани да ходиш на фитнес и по-точно да правиш тренировки с тежести.

# 3
Благодаря ви за отговорите.Ако трябва да съм честен се харесвам така защото бях заприличал на балон.То не бяха дюнери,бургери нон стоп.Обаче това дяволче в главата все ми казва,че съм болен въпреки обратното твърдение на лекари.

# 4
  • София
Организмът ти реагира точно както трябва да реагира здрав организъм - махаш храната, от която се пълнее и съответно отслабваш.

Общи условия

Активация на акаунт