“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №6

• 41 974
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Не съм гледала Кристина Верославова в други роли, нямам база за сравнение и тук ми се струва, че се справя добре с ролята си. Студена, затворена и красива - точно такава си я представям Марта. Докато Веселин Калановски, когото тук май масово харесвате, ми е излишно театрален за кино роля. На Геро му разбирам всичко, не харесвам героя му, но харесвам играта на актьора, смея му се от сърце, пък и гледам на запис, та мога да връщам. Но все пак е още млад мъж и дано намери някакво решение за теглото си.

# 106
Аз лично намирам Марта за скована и неизразителна, но както казах, това си е лично мнение.
Калановски точно си дерибейства, пак лично мое мнение, влиза си в ролята перфектно!
Лилия театралничи, тя натъртва и подчертава всяка сричка и гледа изразително-многозначително🙃
Геро ме разсмя с френско-английския, но образът, който са му спретнали е нелеп, за съжаление. Получава му се щом наистина ни озадачава.

# 107
Лилия ми хареса много като стана лоша /не точно лоша, а ядосана/ и сериозна. В усмихнато-лигавия си период от началото не ми допадна изобщо.

# 108
  • Галифрей
Аз съм гледала Кристина в други продукция  в “ Татковци” там играеше една детска учителка и викахме Ягодката.Играеше наивна,глупавата,прекалено добричка,  досадна жена много добре играеше ролята си и супер химия с Павел Иванов.  Има талант играе не лесни роли.

# 109
  • Mediterraneo
Двете роли, в които съм я гледала, тук и като Ягодката, играе абсолютно по един и същи начин- без живец, вяло, някак насила; няма никаква разлика в пресъздаването на два тотално различни типажа. Даже и красива не ми е, прекалено бозава и безлична е за моя вкус.

# 110
+ 100 на Тарталета.

На мен най-хубава от жените ми е Клементина Фърцова.

# 111
  • София
Може да се гласува в IMBD за сериала.
тук

# 112
  • Галифрей
Да съгласна съм Климентина е най-красива и супер яко облечена ❤

Та за Ягодката успява така да си свърши работата,защото всичките й персонажи ме дразнеха много. Ако бяха пуснали в Ергенът, Марта щеше да победи. 😂

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 22:17 от Диана Бишоп

# 113
Тая година ергенът единствено ми докарва смях, с това симпатично момче яко са се изгаврили да му вкарат зоологическата градина, с изключение на 3 4. Марта не щеше да победи, а направо щеше да избяга с нея. Климентина си е яка мацка

# 114
  • Галифрей
Ох аз исках да си ходи още първите епизоди.много ме дразни тази сюжетна линия. Макар,че добре са го налравили. И да както казахте й преди дали Филип е готов да бъде пак баща, ми като гледам не особено. Емоционално говоря. Още си страда за сина си, мъчно му е и сигорно го е страх да не се случи нещо с бебето. Нормално, но Марта ествено тя не защита неговите чувства.

# 115
Не разбирам защо не харесвате Марта. Може би не я разбирате...Не постъпи добре с Филип, като го остави и замина, но това бе в отговор на неговото решение.
Тя също много се страхува за детето, освен това се опитва да си върне Филип и прави всичко по силите си.
И съвсем естествено е, да ненавижда Елина, след като тя се държи надменно с нея, а и Марта усеща, че Филип има симпатии към Елина.
Елина е една самовлюбена и наперена жена, много насериозно се е взела и твърде много си е повярвала.
Марта се бори за Филип, защото иска да бъдат заедно. Но за нейните чувства нищо не знаем, освен че се отказа от себе си, своите интереси и мечти, за да бъде с Филип.
От жените най - много харесвам Маравиля, много добре изглеждаща, с финес жена.
Но реално всички са представени едностранчиво.

# 116
  • София
Аз харесвам всички образи, защото са достоверни. Никой не е само добър или само лош.

# 117
  • Галифрей
А аз се чудя защо я харесвате?
Написано е малко по - назад защо не харесваме Марта. Няма да го повтарям. Тя си е червен флаг от всякъде. Списъкът е дълъг.
Елина хич не е наперана и не се взема на сериозно. Не е перфектна,но е добра,чувствителна,борбена. Тя отлично си разбира от работата и въпреки всичко помага на Маркова изба.  Понякога се държи като тийн и се цупи, но е вярна на принципите и достойнството си.

# 118
  • София
На мен Марта ми харесва визуално. Иначе е жена, която иска да спаси брака си с цената на всичко. Не е моето, но я разбирам.
Не съм убедена, че го прави от любов, по-скоро от интерес или наранено его.

# 119
За Марта - разбиране, не значи харесване. Не одобрявам поведението й, макар че разбирам причината за него.

Общи условия

Активация на акаунт