Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 207
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • somewhere over the rainbow
Бързо мамата да си го познае и да си го признае! Whistling
...и да си го прибира, че току-виж се наложило наш'те мъже да прибира после Crossing Arms /майтап, казах че си добре дошъл в женската ни компания, Кредор...или не съм го казала? newsm78/
Малии, налегна ме лигата в 22:22. ooooh! Айде мах Naughty

# 241
Такааа ...
Ей ... голяма работа сте Вие брей ... ето затова - и не само съм точно при Юлските съкровища ... та аз самия съм Юлче  Embarassed
Ама айде да я караме наред ...  newsm78

Nanny ... Предлагаш виждам безплатна БЦЖ ... хм, щом е далавера, що не ... ама айде да се уговорим ? От теб Ваксината, от мен Спринцовката  Party

Дю, Popova ... ами какво да Ви кажа ... тук съм с една единствена мисия ... Помощник - само толкова !

Ех ... MARIAELI ... да се радвам ли ... да бягам ли  Thinking - че знам, жена въздиша ли по тебе спукана ти е работата  hahaha
Но ме трогна ... Мерсаж ! Малко съжалих за по-късната си регистрация, но Ви зная - оправни сте ... Оправили сте се сами  Joy

И ето идва ред на Eli83 ...
Такъв ентусиазъм, такова любопитство ? Не драга  Flutter ... желанието е мое, единствено и само ! Чета Ви от месеци и Ви си радвам, а когато видях какво става си рекох "Влизай баце и дръж юздите, че ойде коня у ряката" ... те тава е !!!

isi_kam ... Мерсаж за помоща ... точно туй ще да е БДС - гепи 5 точки  Stop - тук http://helpman.hit.bg/Alabala/Isipad.gif има нещо за теб  Wink
- В мъжка компания би звучало Бубе, Донеси Салатата  hahaha

И сега малко за накърненото ми МЪЖКО достойнство !
Ще бъда откровен ...

Болно ми е, когато жените смятат мъжете си за мебел или нещо прикрепено към тях ... имам предвид твърдението, че мъжете не помагат - на тях им дай само салата и мезета, да гледат мач със съседа от горния/долния етаж ... и да изричат думи като: "Я ми донеси ... Абе аре не ме занимавай с глупости ... Ся не мога ... Ей го там ключа от мазето ходи си донеси ... "и т.н и т.н.
Момичета  Naughty - Някои от нас се интересуват от това ... как се чувстват децата им ... какво ги боли през ноща, кое е най-доброто за тях, как ли ще приемат следващата ваксината .... и все неща, които вълнуват всяка от вас до една !!!

Ще вметна, че ако Ви е неприятно ... мога да се преселя в друга тема ... може пък да съм им от полза - кой знае  Crossing Arms

Познахте ... наистина съм татко, при това Горд !!!

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 23:24 от Kredor

# 242
Айде и аз да се включа по късна доба,че мъжа ми се легна/ще се въздржа от коментар,за да не обидя мъжа в нашите редици/ Peace
Kredor   welcome
Както и на новата мама,а на radostina33 искам да кажа,че и аз съм сравнително нова,и аз съм имала леки пререкания вече тук,но да ти кажа в последно време много ми помага за поддържане на духа този форум/може би заради проблемите ми/.Но щом така си решила  Peace foquita също не пише напоследък,но затова пък ни чете,за да е в час  Simple Smile
Моят бебо днес беше също много ревлив.Реших да отида до магазина и го оставих на вуйна му,връщам се след 10 мин. и какво да видя,Криси заспал.Сигурно при мен се лигави,защото знае,че ще му изтърпя всички дивотии  Thinking В момента спи в долния край на леглото,по корем ,в/у завивката.Сигурно му е топло.Ама ще го завия де  Peace
Kredor предполагам,че аз съм тази ,която ти е наранила мъжкото его,но за съжаление при мен фактите са такива.Аз не слагам мъжете под общ знаменател,защото просто всички са различни,а и примерите около мен/например брат ми/са такива,че са мъже-мечта.Може би е до възпитанието,знам ли  newsm78

Ми щях да пиша и оше нещо,ама забравих  smile3555

П.П. НАН  мерси за помощта.

# 243
  • София
Кредор, като ти чета постингите, приличаш на компилация от потребителите баце joro01 и Горд Татко Експрес, на шегичка ми мязат. Но браво, аз глутен не знаех какво е, преди да стана мама.

# 244
Момичета, реших да се разпиша най-накрая, тази седмица беше натоварена...

Нан, исках да ти кажа, че и аз искрено ти пожелавам възможно най-бързо да се справиш с болестта и въобще съм сигурна, че ти си силно момиче и всичко ще се оправи! Имаш и моята подкрепа и съм насреща, ако мога да помогна с нещо.    Hug

Диди, твоят проблем не е за подценяване, но мисля, че ти най-добре знаеш как да постъпиш. Аз съм безкраен оптимист и все ми се струва, че винаги се намира решение, стига и двамата да го желаят. Ако не, то тогава е по-добре решенията да се вземат навременно, защото живеем един живот и не бива да го пропиляваме в недоразумения. И на теб пожелавам успех и като ти дотежи, споделяй, затова сме тук! Heart Eyes

Пингвина, ЧРД на патерица!  bouquet

Бързо оздравяване на всички болни бебчета и мамчета! Морска, тъкмо се питах къде изчезна и разбирам, че пак са ви мъчили тези пусти болести!

# 245
Кредор, като ти чета постингите, приличаш на компилация от потребителите баце joro01 и Горд Татко Експрес, на шегичка ми мязат. Но браво, аз глутен не знаех какво е, преди да стана мама.
Здрасти ...
Ами ... образоваме се ... и най-важното: Споделяме образованието си:
На кратко - белтък намиращ се в житото - глутен, който обаче се съдържа и в много други житни растения  Naughty
Ето малко полезнотийки: http://www.analytica-bg.com/a_shop/gluten_free_ad/  Wink

didi_fiesta ... от хромозомите е, не е от възпитанието  Wink

# 246
Кредор, ти пък къде се навираш между шамарите?  Grinning Точно в отчетните просто не те виждам. Не знам как ще оцелееш...Но все пак като добронамерена отчетничка, ще ти дам няколко сървайвърски съвета :

1. Ако искаш да бъдеш приет сърдечно от съотчетничките, като се представяш трябва да съобщиш основните данни свързани с обекта на отчитането - термин, дата на раждане, пол и име на отрочето. Така имаш повече шансове да получиш насреща : "Здравей, тати Кредор! Добре дошъл в нашите редици!"
2. След това малко по малко започваш с отчитането като старателно следваш установените тук теми - захранване, гърне, проходилка, зъби...Естествено, трябва да изоставиш типичния за мъжете телеграфен стил и да се опиташ да представиш възможно най-много подробности относно тези така вълнуващи теми. Не забравяй да анализираш периодично цвета, консистенцията и периодичността на отделяне на акото на отрочето. От време на време за да бъдеш по-вълнуващ и за да привлечеш симпатиите на колежките, е добре да използваш възклицания като : "Ужас, днес акото на Х е с цвят на папая и не знам какво да правя? Дали не се разболява или е заради папаята, която му дадох вчера? Ужасно съм притеснен..." След което ще получиш загрижените : Ооо, Кредор, много ви се струпа на вас...А направи ли изследвания? Защо не го заведеш на лекар? Да не би детенце да се е уплашило от нещо? След това е добре поне за 2 дни да се потулиш и след това да се появиш възкликвайки: "Абе май е от папаята!" И всички дружно " О, мили, браво на вас, че сте се справили бързо с проблема. Ти си борбен татко, знаем си ние!"
3. Не е лошо също да споделяш от време на време някои подробности от личния си живот, за да те опознаем по-добре и да ни станеш още по-симпатичен - като колко време след раждането правихте секс с жена ти, как се чувства ти от този първи път след като вече си станал баща, жена ти помага ли в домакинството, къде ще ходите на почивка и т.н.
4. Не забравяй и да четеш редовно в кърмаческия, ако кърмиш, а ако не в другия за АМ и да даваш полезни линкове.
5. За повече колорит може да изразиш ясно и категорично становището си по въпроса "за" или "против" кърменето, но след това твоето оцеляване тук би могло да бъде поставено под въпрос и към тази стъпка можеш да пристъпиш само, ако всъщност ти е писнало от нас и искаш достойно да излезеш от играта. Другият начин да се оттеглиш е да пуснеш няколко темички и да се чупиш.
4. Гърнето е друг въпрос, който можеш да повдигнеш, ако ти доскучее и решиш да динамизираш темата. Ако те интересува, пиши ми на лични, ще ти обясня подробности.
5. Не забравяй да отговаряш на всички постинги обръщайки се специално с ника на всяка потребителка, по възможност подчертан, за да се вижда и да не те обвини някой, че не си му отговорил.
6. Ако на теб не ти отговорят всички писали след теб потребителки без изключение, имаш право да се разсърдиш веднъж и да получиш очакваните "Моля те, не си отивай!" Обаче имай пред вид, че това е нож с 2 остриета, защото много са го правили преди теб и започва нещо да доскучава на някои...(виж тази тема) (радост, с най-добри чувства  bouquet)
7. Хубаво е да направиш и няколко снимки, може и такива като кърмиш, по-натуралистични, особено, ако приличаш на този от аватара...Така ще си повишиш рейтинга.
8. Не забравяй от време на време да се оплачеш от жена си.
9. Може също и да ни покажеш кулинарните си способности, ако ли не - не забравяй да похвалиш тези на съотчетничките си.
10. И кажи ти на каква диета си! И колко кг свали от раждането насам.

Успех!

Яник, добре дошла и на теб! За теб не написах съвети, защото съм сигурна, че ще се ориентираш бързо!  Wink Въщност след горенаписаното може и да започнеш да ме избягваш, ама не се притеснявай, не винаги съм така, само напоследък...   Grinning
Айде това е засега от мен, че нещо съм се чалнала тази вечер... Embarassed

# 247
 Joy Joy Joy Joy Joy
Лалааааааааа,ти си страхотна бе
Освен ,че ме разсмя и ме остави да се чудя от къде ти идват вдъховенията за такива дълги постинги.
Я сега ти кажи,недей да бягаш,почна ли да слагаш Пипи на гърнето? Peace

# 248
Kredor, ти все пак ще ни споделиш ли нещо за теб,каква е историята ти накратко и какво те накара да пишеш наред с майчетата/съжалявам,но още не мога да повярвам,че още има такива мъже-да,има супер мъже,ама чак пък и да влизат в майчинските форуми,това е направо ПОХВАЛНОООО  Hug/

# 249
Привет отчетнички  Hug
Минавам само да поздравя всички празнуващи на патерица и да им пожелая по много от всичко  newsm51
На болните бебчета и мами - да оздравяват разбира се и   love001
welcome на новата мама и Филип
 welcome и на Кредор
Лала, страшна си   bouquet аз съм пропуснала да се отчета по някой от точките ама никой не е разбрал  Mr. Green

# 250
  • София
lala, днес си имала вдъхновение май  hahaha

# 251
и на мен ,като при като Лала ми изби вдъховението ,само че в друга насока-поезия Simple Smile
От 2 години не бях писала,ама сега написах един бърз стих за около 15 мин.

# 252
Аз ви казвам  smile3524
Ще се приспя с някой филм.
Лека и спокойна нощ на всички.

# 253
Лелеее, момичета, не съм се забавлявала така от много време.
Лала- направо ме разби   202uu
Добре дошъл на Kredor  welcome
Надявам се да обменяме опит. Все пак мъжкото присъствие в отчетния ни форум може да ни е доста полезно. Първо, защото ще е разнообразно и второ, понеже би могъл да ни дава съвети от мъжка гледна точка Wink
radostina33- не се отказвай толкова лесно. Аз винаги си копирам написаното и ако форума се сбози си записвам в WORD и така не ми се губи информацията и при първа възможност , само копирам текста и пействам тук. Аз пък забелязах, че work с онова сладко бебе Весела и тя не пише- Диди-81 питаше за нея какво ли е станало  newsm78
Ох и аз ще лягам вече. Приятни сънища и всички бебчета да спинкат спокойно, чааак до 10 часа сутринта  love001
п.п. Kredorти колко деца имаш и на каква възраст е/са?

# 254
  • София
Здравейте и от мен. Напоследък нямам много време за писане, но с огромно удоволствие ви чета.
NAN възхищавам ти се, че въпреки проблема си запазила себе си и доброто си насторение. С теб съм  Hug
Didi Fiesta дано да вземеш най-доброто решение за теб и Криси, но не допускай Криси да страда от вашите взаимоотношения.
Jorjito  бързо да оздравяваш и да не се зарази и Митето. Аз, колкото и налудничаво и невъзпитано да звучи, предупреждавам гостите си, че не е желателно да се разболява бебката, понеже за 7те си месеца беше болна 3пъти, е само хрема, но и двете много страдахме.
Лала, ти много приличаш на мъжа ми  Joy все философстваш ( в добрия смисъл, да не се обидиш сега  baby_neutral)
Прасчо, много ме кефи чувството ти за хумор.
Кредор- браво! татко за пример Grinning
Попова, хубаво е човек да си е вкъщи! А ти защо реши да караш курсове чак във Враца. После няма ли да ти е трудно да свикнеш тук. Аз като опитен шофьор (цццц  Laughing Embarassed) ти казвам, че в София никой не спазва правилата (не че не си забелязала де), страшен хаус е. А като си представя, че едва, не отидох до болницата с колата, с огромния корем в 9ти месец Laughingспрях да карам една седмица преди да родя.

А за Яна: вече опита и месце, хареса и... на мама дундичката. Обаче, като си види шишето с мляко и започват едни тюленски писъци от радост. Взима го с две ръце и като установи, че е с капачка- голямо разочарование. Много се смее, даже дядо и се бъзика, че ще получи мускулна треска на бузките от смях. Laughing Все още не се обръща и не казва мама, тата или т.н., но всичко с времето си.
Чудя се, дали другата седмица да не въведа сирене? Вие от кога мислите да въведете сирене, а жълтък и глутен? Днес свърши и двете работи в гърнето, но нали и е за първи път, та не бързам да се радвам- било си е съвпадение. Simple Smile
Аз се записах на курс по английски- 3то ниво. Много е готино да ходиш на училище, имаме си и училищен звънец, пиша домашни, есета...много ободрително ми действа. Ходя и на плуване и то деня си минал, та затова напоследък все нямам време да се включа. Ще се връщам на работа от април и ако до тогава не сваля някое килце- лошо, защото нали работя в Крафт, та шоколадчетата всекидневно са пред мен и като не мога да им откажа. Това е една от малкото ми загубени битки!!!

Доста безумен пост...дано не съм ви досадила. Лека нощ от мен.

А болните бебчета и мами да оздравяват и повече да не се разболяват!!!

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 01:25 от foquita

Общи условия

Активация на акаунт