Pipi мерси за помощта по английски, на мен обаче ми е много забавно и се справям сама. Даже съм за 4то ниво с лексиката, но имам пропуск в граматиката и затова се записах в 3то (по системата Headway)
Slyncho за хремата съм чувала, че не влияят зъбките, а когато растат зъбки, имунитета на бебчо отслабва и затова са податливи на бактерии, вируси и т.н.- и от тук разстройства, Т, хрема...дай и като начало осцилококцинум и и слагай физиологичен разтвор- дано не се развие тази хрема.
Piqi- на мен също ми се иска да я вземем Яна с нас някой път, но и мен ме притеснява реакцията и. Онзи ден, като ходих до офиса, всички колеги ми се нахвърлиха защо съм сама- освен, че ме е страх от вируси, ами ако писне- докато се изнесем, ще е разбрал целия Бизнес парк

Pepi 111 много ти е сладинка бузанката

Ренито- лоша работа са шоколадите- тамън си решил да ги откажеш и някой мине при тебе за тест на някой нов продукт. Е как да му откажеш?

Нита все се каня да ти кажа, този твой Калоян такава готина муцунка е направил.
Jorjito- следващия път не я пускай тази лъжлива съседка. Каква безотговорна жена!!!
Ели 83 така я, този Кредор влиза почти като мен

Приятен ден на всички,
днес съм в едно готино насторение, дано да ви го предам и на вас!!! Та исках да ви кажа, че съм много радостна, че попаднах тук