Красиви и след брака и детето

• 28 919
  • 709
  •   1
Отговори
# 285
Е, че тя най-вероятно ще заспи, на секундата, като стане възможно. Кой знае колко часа е успяла да спи. Нормално ми се вижда на мен.

# 286
  • София
Стига, де, с дете на 3-4 год.
Не става на въпрос за изнурена кърмачка, а за лайфстайл. Това е.

# 287
Ми може, разбира се.
Но пък аз съм имала безсънни нощи с 3-4-5 годишно с ларингитна кашлица и инхалации през няколко часа. Междувременно ходех и на работа, и по-голямо дете гледах. Сигурно в тези моменти съм изглеждала като довлачена от кучето. Случва се.

# 288
Аз съм от тези дето до 24-годишна възраст не ходеха да хвърлят боклука в контейнера без да си сменят фасадата с фон дьо тен. След това се научих да се грижа за себе си, може би и да се обичам истински. Изключвайки теглото в повече, май никога след пубертета не съм изглеждала толкова добре.

Важно ми е да се наспя качествено, да ползвам работеща и приятна за мен козметика, да се храня качествено и да живея щастливо. Не се бъркам в чуждия живот.

# 289
Аз оня ден се усетих чак като се прибрах, че съм излязла без сутиен. Уж само отскочих с хлапето за моркови, ама то се затръшка да играело на площадката. И там с един татко половин час лаф-мохабет за градинския сопол дръпнахме. Грим, прическа, сутиен -йок. Пак хубаво, че поне по пижама не бях хукнала. Замена ми имиджа на поддържано лелче на средна възраст.

# 290
По принцип да се сближа/ сприятеля с жена, която не се гримира, някак трудно си го представям. Няма да ми бъде сродна душа.

# 291
За майки говорим и измити чинии, та:

Гледам сега една млада майка, с една белезникава коса, едно белезникаво лице, дрескод в стил “гледам просто да съм облечена”, без значение с какво. Някакъв изумителен лелинско - пазарски стил ала началото на века. И туй се движи, говори яваш- яваш, аха ще заспи.
Ама, то няма секс там, живот няма, разписала се е и край.

Иначе отговаря на зададените критерии - чиста, сресана, хубава фигура..

Стига де, жената може да е болна от нещо, да е загубила роднина, детето да е било 2 седмици болно, варианти много... Какви са тези тежки заключения. Нито я познаваш, нито знаеш защо е в този вид... голямо лепене на етикети, голямо осъждане..

# 292
  • София
Вече пуснах бележка на автора, да се четем освен…. 🤦🏼♀

# 293
голямо лепене на етикети, голямо осъждане..
Ми затова хората не смеят да се покажат извън банята без фон дютен.

# 294
  • Mediterraneo
Абсолютен снобизъм. Една нямало да се сближи с негримирана жена, другата заклеймява непозната като неподдържана. Изобщо- ССФ в пълния й блясък!

# 295
  • София
Аз не съм определяла никого като неподдържан, напротив, казах е съвсем по стандарт.

Снобизъм е крайно неподходящ епитет.
Всяка тук си знае качествата и възможностите, не съм останала с впечатление да сме ограничени в интересите си и да страдаме от безскруполност.

# 296
голямо лепене на етикети, голямо осъждане..
Ми затова хората не смеят да се покажат извън банята без фон дютен.

Майките не смеят да се покажат извън банята без ФДТ обикновено заради мелазма и други слънчеви петна от бременността. SPF-ът предотвратява или поне намалява този проблем, но пък с редовен SPF не се лови тен, което отново прави нужен ФДТ, та и бронзат даже. Няма да мажат ФДТ след баня ли?! Никакво измъкване няма!

# 297
  • Paris, France
За майки говорим и измити чинии, та:

Гледам сега една млада майка, с една белезникава коса, едно белезникаво лице, дрескод в стил “гледам просто да съм облечена”, без значение с какво. Някакъв изумителен лелинско - пазарски стил ала началото на века. И туй се движи, говори яваш- яваш, аха ще заспи.
Ама, то няма секс там, живот няма, разписала се е и край.

Иначе отговаря на зададените критерии - чиста, сресана, хубава фигура..

А как изглеждаше преди да роди детето и как се обличаше.

Впечатленията са ми, че жените не си променяме коренно стила след децата и заради тях. И с двете деца съм ходила с високи токове в парка. Спрях, защото бях единствената, но и защото установих, че със спортни обувки е по-удобно.

Има и културни и поколенчески разлики. Майка ми и баба ми и боклук няма да излязат да хвърлят без да са гримирани. Майка ми беше втрещана като ме видя да отивам на работа без грим, с къси нокти и без лак.

Преди 35г с приятелка ходихме за интервю за работа в арабски авиолинии. Пишеше да сме с грим. Аз сложих руж, кафява очна линия и матово кафяво червило. Тя беше с видим фон дьо тен, руж и контур, молив за вежди, спирала за мигли, розов гланц за устни. "Вие не сте гримирани" ни казаха, но поискаха да ни вземат на работа 😻 и двете. В залата на Хилтън, където ни приеха, имаше момичета, които бяха намазани като за фото сесия, с дълги нокти, прически като от фризьор. Никога не бих отишла в подобен вид на интервю в английска компания. Ще помислят, че не хващам работа и съм повърхностна и нехигиенична.

# 298
  • Далечният изток
Да отговоря на г-жа Алекс за измитата чиния, защото аз го написах. Дали е възможно да се чете с разбиране?! Изразът измита чиния го употребих само и единствено за себе си, дори написах защо. Защото съм светла, бяла, руса, със светли вежди и очи. Ако не подчертая устните, очите и веждите, ми се губят на лицето. Просто задължително трябва да имам някакъв цвят точно там. Точно за да не изглеждам като измита чиния, както определям себе си без грим. Има изключително красиви жени, особено по-матови, чернооки, които нямат нужда от грим, даже напротив, без грим са по-красиви. Но аз с този израз както казах определям само и единствено себе си, а не всички жени, които не се гримират. Дано ме разбра.

# 299
Съпругът:
- А сега да поработим върху твоята красота! Докато ти се гримираш, аз ще си сипя ракийка.

Общи условия

Активация на акаунт