Красиви и след брака и детето

• 28 878
  • 709
  •   1
Отговори
# 345
Някой успя ли да спре времето вече, ама не на филтрирана снимка?

# 346
  • София
Едва ли, но дано не го забързат.

# 347
Забързва го ген и житейски обстоятелства според мен, и срещу двете козметика не помага.

# 348
  • София
О, помага. Грижите си личат.

# 349
Да, след 50 хората определено изсъхват и си трябва редовно овлажняване.😆
E като гледам тв предавания и май някои изсъхват след 20, едно такова снощи тръгна.

# 350
Айде, сега.. разбрахме, че жените сме масово грозни, ама и мъжете ли? Grinning честно казано навсякъде виждам хубави хора по нашите улици, и мъже, и жени
А, сега де – такова нещо не съм твърдяла. Даже за мен жените като цяло сме по-добре изглеждащи от мъжете. За мен хубавият мъж задължително е И със стегнато тяло, а особено лятото, когато са с къси ръкави, виждам колко малко тренират.

Като цяло от темата лъха тази нагласа, не специално ти да си го казала.

# 351
  • France
Не. Но доста пари са си сменили собственика. Wink

# 352
E като гледам тв предавания и май някои изсъхват след 20, едно такова снощи тръгна.

Потресена останах как е възможно 20-25 годишни момичета да приличат на 50 годишни лелички..  то май от толкова мазане с гримове от 10 годишни, това е ефекта. И не, не отричам грима, ама пуснете си Ергенът да се почувствате млади и красиви Grinning

# 353

Потресена останах как е възможно 20-25 годишни момичета да приличат на 50 годишни лелички..  то май от толкова мазане с гримове от 10 годишни, това е ефекта. И не, не отричам грима, ама пуснете си Ергенът да се почувствате млади и красиви Grinning

Защо да не може? Да предположим, че пуши и пие от 13-годишна, както е модерно, за да е готина. Пече си лицето лятото за вървежен тен. Гримира се крайно неподходящо за възрастта си, с грим, който й слага още 10-20 годинки отгоре, но... така се гримират колежките. Възможно е. Хайде, няма да изглежда на 50, но на 40 - определено.

# 354
Изглеждат така, защото са прекалено намазани, а някои и с корекции. Ако ги измиеш хубаво си изглеждат нормално.
Е, там където са издули джуки и цици не става с измиване.  Но голямата гротеска е заради грима. Той ги прави да изгжлеждат като чучело.

# 355
  • София
Повечето са се предобрили с филъри.
Тежки назолабиални следствие миграция и тежест, разкривени устни, няма свежест, няма  младост в тези момичета.
Има и попадения из тях, кеф ти е да ги гледаш.

Едни години, разлика в решенията.

# 356
Е, не могат да се гримират, щом постигат ефекта "гипс-картон" и приличат на 10 години плюс.
Една 25-годишна няма нужда от много - някаква база, малко цвят, да кашира леко несъвършенства, ако има, да подчертае чертите (индивидуално) и силните аспекти в лицето си и готово. Но, като държат да губят индивидуалност и да изглеждат като извадени от конвейер..

# 357
Не. Но доста пари са си сменили собственика. Wink

Да, излиза ми във фийда редовно за този:
https://businessnovinite.bg/svjat/mazh-dade-2-mln-dolara-za-da-go-podmladjat.html

Ама това живот ли е, поне само с милиони да ставаше.

Почти всички, като сме били на 15, сме се опитвали да се направим на минимум 20-годишни и не сме били със стилни прически и дрехи, или изряден грим. То човек не се ражда научен все пак.

# 358
  • Пловдив
Аз си ходя грозна като смъртта, дебела като каца, че и зла като вещица. И кво?

# 359
  • Далечният изток
Ох, Янтре, ще ме умориш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт