“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 665
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 300
Само човек, който никога не е слушал Панайот Панайотов може да каже, че той не може да пее. Дори и на 72 години и обичайните подигравки за възрастните хора. Ако някой очаква от него да подскача като Шакира и да го сравнява с 20-30 годишни, просто има грешна представа за нещата.

# 301
  • Брюксел / София
Поизчерпала се е фамилията Халваджиян. Кастът е много слаб, но то е и нормално защото за 12 години, който можеше мина през това шоу. Халваджиян все повтаря какви новатори са и как не повтаряли нищо, ама не е точно така: шоуто тази година не е с нищо по-различно от миналата. Изобщо кофти, изчерпаха се, а явно не им се занимава да копират от чужденците други формати.

# 302
  • София
Само се надявам да не му дадат Шакира на Панайотов. Иначе си пее човекът.

# 303
  • Другата България
Е той Геро си го каза - “куцо, кьораво и сакато мина през шоуто“.

Зомбори ги разби тази вечер, съвсем очаквано! Heart

# 304
За това шоу не е достатъчно само да пее.Аз съм отраснала с неговите песни, на Панайот, харесвам ги.Но не е за тук.И на места ми беше фалшив.

# 305
Само се надявам да не му дадат Шакира на Панайотов. Иначе си пее човекът.
Точно това и аз се притесних.Сигурно са измислили подходящ репертоар за него на бутона.Ще трябва да видя Зомбори,щом толкова ласкави отзиви има за него.

# 306
  • София
Мария, Джулката и Панайотов нещо не понесоха оценките на журЕто

# 307
Панайот пее, разбира се. Едва ли някой го оспорва. Тази вече изпя добре песента, но лично за мен нямаше общо с Том Джоунс. Не е само той така в това шоу.
Ясно е, че не може да подскача като Шакира и да се сравнява с 20-30 годишни, но пък в такъв случай остава въпросът какво прави в подобно шоу.

# 308
Екстра си е Панчо. Пее човекът яко!

# 309
Предаването беше по-добре в неделя, не знам защо пак го върнаха в понеделник... Всички знаят, че никога няма да свършат навреме, а в неделя и до полунощ можеха да си карат.

# 310
  • Другата България
Само че това не е формат за пеене, а за имитация.
И утре като му се падне Джъстин или някой друг/а, дето има хореографията на Зомбори тази вечер какво - ще се излага, щото може да пее? Ами да си пее, но мястото не е в този формат.
Или ще е със специални привилегии, щото е Панайот?

# 311
Веселин Маринов беше най-коректен в оценяването на ниските точки.

# 312
Няма да му се падне, Мери. Защото си е уговорил нещата с продуцента.
И всеки път ще слушаме някакво благоговене заради името му, възрастта му, заслугите му, които не оспорвам.
Няма лошо. Пак да кажа - не е само той така.
Но и критиките и шегите по негов адрес ще са си съвсем уместни.

# 313
То колко от участниците наистина имитираха, а не бяха себе си? Говоря за цялото шоу, не за този сезон.

# 314
Не знам, ама рекламите яко ми лазят по нервите... Повече са от самото предаване. Нямаше ли някакъв лимит, налаган от СЕМ?

Общи условия

Активация на акаунт