“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 127
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 945
Мен Християна не ме впечатли с имитация, ама изобщо. Нищо общо нямаше с Хранова.

# 946
  • София
Пак с тъпите им фокуси.

# 947
И Джуджи наредили да захлеби.

# 948
  • София
Смейте се, да не ги повторят...
И Джуджи наредили да захлеби.
Шехераджуджи била..

# 949
Наистина от какъв зор са тези фокуси?Християна може да има правилно пеене,но няма чувство.

# 950
Християна не мисля, че чак толкова дълго е изграждала гласа си, колкото Наско, Миро или Азис, че да не може да имитира - просто е много трудно да бъде направено. Изпя песента на Марги Хранова много добре, но без да има общо с оригинала.
Според Хилда, Християна въздействала по абсолютно същия начин, както Марги. Друг път.
Харесвам реализма на Фънки, както той каза предния път - все пак не сме в комунизма всички да мислим по един и същи начин.

# 951
# 952
Оу, майкоуууу... Този ще го прескачам и нищо няма да казвам за него, че ще ме изгонят от тук. Мъъъкааа... Прилича на умрял.

# 953
  • There I was on a July morning
Слаба ракия е Панайот.

# 954
  • Mediterraneo
То ритъм, то чудо, леле.

# 955
И аз бих оценила по достойнство реализма на Фънки, стига да беше проявил този прословут циничен реализъм по същия начин и за изпълненията на Мария🙂
…..
Харесвам реализма на Фънки, както той каза предния път - все пак не сме в комунизма всички да мислим по един и същи начин.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 22:20 от ellis

# 956
  • София
Доста разпява, Маричков няма вибрато. Пее като поп-певец, рокът избяга Joy.

# 957
  • Буркина Фасо
Наистина от какъв зор са тези фокуси?Християна може да има правилно пеене,но няма чувство.
кратък отдих на хората зад сцената или пък да имат време за подготовката на следващите изпълнения.

# 958
  • Другата България
Реакцията на Фънки е показателна.
Много зле е Панчо, много.

# 959
  • София
"Заклах се" е малко работата.

Общи условия

Активация на акаунт