“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №1

• 59 123
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 960
Лелее, ама защо се излага този човек?!? Никакви пари не могат да оправдаят това, което причини на спомените на хората за неговата музикална кариера. Горкият Маричков, жал ми е, че трябваше да чуе тази "имитация" Sad

# 961
Мале, мале. Пълен ужас.
Не очаквах такова чудо от Панайот.

Аръков до тук се справи най-добре.
Християна е добра певица, но в имитациите хич я няма. Нейното изпълнение не ми въздейства особено.
За Мария нямах никакви очаквания, така че не успя да ме разочарова.
Джулка не беше зле.
Наско отново си беше Наско.

# 962
Маричков се държи много джентълменски.Прави му чест.

# 963
  • София
"Заклах се" е малко работата.
..Натам вървят нещата, ама ще бъде добре, ако стане така...поне да не се мъчи...

# 964
Според мен певци като Панайот Панайотов не трябва да участват в това предаване. Остарявайте като катедрали бе хора. Леля ви Петя преди няколко години се изложи, а и много други такива легенди. Оставете това предаване за хора, които тепърва се борят за вашият статут.

# 965
  • Mediterraneo
ТОчно обобщение, Бърди.

# 966
Фънки не оценява изпълнителите, а песните. Ако ще овца да блее, рок да е. Ако е бг естрада - задължително под ножа.

# 967
  • Другата България
Владо ще ги отвее, но няма да спечели, разбира се.

# 968
Преди да е започнал Владо,е ясна работата!

# 969
  • софия
Ясно е кой ще е най-добър и тази вечер. Оставиха го последен, да не може да си легне човек преди края.

Фокусите са толкова безумно тъпи, че не можеш да повярваш и е смешно.

# 970
И аз бих оценила по достойнство реализма на Фънки, стига да беше проявил този прословут циничен реализъм по същия начин и за изпълненията на Мария🙂
…..
Харесвам реализма на Фънки, както той каза предния път - все пак не сме в комунизма всички да мислим по един и същи начин.
И за Мара беше реалистичен Фънки - каза, че е силно изненадан, защото е очаквал тя да се провали с гръм и трясък, а вместо това - тя го е изненадала приятно. Пеенето беше зле, но с движенията по сцената се постара, така че за мен е ОК коментарът му И за Мария.

# 971
Много е добър Владо…

# 972
Победителя тази вечер.
Зомбори.

# 973
Преиграва Владко, доста.

# 974
Ми няма смисъл другите да участват. Да дават на Владо наградата и да се приключва.

Общи условия

Активация на акаунт