Термин Август 2024 ♥ - тема 4

• 38 094
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Марбела, ами ако опиташ със сладолед?
Моето направо прави лупинги, ако изям един. Четох някъде, че и пиене на студена вода става.
И аз свикнах да го усещам поне по 3 пъти на ден и ако ми направи впечатление, че се е закротил, започвам да се ослушвам.
Забелязвам, че ако съм по- активна, повече мирува.

# 646
Марбела, ами ако опиташ със сладолед?
Моето направо прави лупинги, ако изям един. Четох някъде, че и пиене на студена вода става.
И аз свикнах да го усещам поне по 3 пъти на ден и ако ми направи впечатление, че се е закротил, започвам да се ослушвам.
Забелязвам, че ако съм по- активна, повече мирува.

Ще пробвам с нещо студено.
Успокоява ме факта , че нямам оплаквания .. може просто да съм изпуснала момента.Тези движения в момента да толкова деликатни , че наистина ако не се съсредоточиш .. изпуска се.

# 647
Не се притеснявай, аз също не го усещах 2 дни и вчера отидох да видя , а той правеше всякакви маймунджалъци. Явно зависи как застават ,не знам и аз .. прегръдки, Марбела и спокойствие! Hug

# 648
Не се притеснявай, аз също не го усещах 2 дни и вчера отидох да видя , а той правеше всякакви маймунджалъци. Явно зависи как застават ,не знам и аз .. прегръдки, Марбела и спокойствие! Hug
Много благодаря!В коя седмица си?

# 649
Аз си взех доплер и като съм притеснена го включвам за проверка. Колко тежат бебетата в момента и коя седмица?

# 650
19+ 2, с теб май вървяхме горе долу еднакво ако не се бъркам Blush
Редактирам се , с Me, Myself & I сме почти заедно ❤

# 651
Аз съм 16+5 , но бебчето върви седмица и малко напред. Вторник ще го мерят , на последния преглед беше 110 грама в 14+2.

# 652
Наистина върви доста напред. При мен в 16 седмица 110 гр. на последния преглед.

Аз съм 16+5 , но бебчето върви седмица и малко напред. Вторник ще го мерят , на последния преглед беше 110 грама в 14+2.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 19:51 от Bell88

# 653
Наистина в върви доста напред. Моите близначета в 16 седмица тежаха по толкова на последния преглед.

Ами то се получи след много късна овулация и предполагам , че си наваксва.Само дето ме притесни с тази липса на движения.. дано вторник ме излезнала приятно.❤

# 654

О, то е още мъничко. Аз все забравям, че съм по- напред. По това време и аз не го усещах всеки ден. Сега в 20 седмица е 340гр и определено си се усеща по- често.

# 655
Марбела, и аз се подведох по себе си, че си по-напред. Толкова рано е нормално даже да си мърда и просто да не си мислела за това в момента и да не си обърнала внимание. Аз сега вече усещам нашето ежедневно, но хем са си достатъчно ясни движения, хем трябва страшно да съм се концентрирала върху нещо друго, за да не разбера.

# 656
Марбела, така става, когато се обърнат с гръбче към коремната стена. Полегни си и го разбутай малко докато не го усетиш

# 657
Олеле, а, ако имам такова ще седя на него цял ден 😁😁

Откъде сте си го взели?

Аз си взех доплер и като съм притеснена го включвам за проверка. Колко тежат бебетата в момента и коя седмица?

# 658
Ето тук има на различна цена най-различни, моя си го взех за 90 лв с включен гел за ултразвук, който слагам преди да започна да търся пулса.

https://www.emag.bg/search/%D1%84%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5% … D1%82%D0%BE%D1%80

Олеле, а, ако имам такова ще седя на него цял ден 😁😁

Откъде сте си го взели?

# 659
А как различавате вашия пулс от този на бебето?

Общи условия

Активация на акаунт