АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 807
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
И аз не подозирам Генерала въобще.

# 181
Сериалът за сега ми е интересен , може да е нискобюджетен , към заснемане но сценарият е добър както и актьорите .

# 182
  • Бургас
Сега гледах втори епизод отново.
Направи ми впечатление,че началните снимки на логото на филма,дават изображение на кучето,което се зачерква с червен кръст,после дават човешки фигури на мъж и дете с огнестрелни рани ,държащи се за ръце. Дали ще е ново убийство? Защото след тях, дават Ръсин и младежите. 🤔

# 183
И четиримата са чудесни, но Филип наистина се откроява.

За генерала - също не мисля, че има нещо общо с убийството.
Лещичка, ти защо го заподозря, с какво ти стана съмнителен?

# 184
Нищо конкретно,по скоро заради персонажа му-властен,студен,налагащ се.И мисля е ловец,даваха как товари някаква кола с пушки,та не му е читава нещо работата.И Филип беше казал,че е егоист и студен и не му обръща внимание,нещо в този смисъл по спомен.В първи епизод нали психарите коментираха,че са уж с привидно нормален живот,кариера,семейство.Ще видим,12 епизода ли ще са?

# 185
  • Разпиляна във въображението
Е, ловец е Simple Smile Мисля, че възлага големи очаквания на Филип и го пресира. Все го в отгледал и сам. Не виждам жена в картинката.

За Крис обаче казаха, че е контролиращ тип .

# 186
Филип каза, че баща му имал високи очаквания от него. В смисъл, все бил недоволен как се справя. Спомена го като умуваха над драмата с прахосмукачката.
А не че не му обръщал внимание.
И ловджийството също не ми е съмнително.

Само се чудя дали наистина уважава и харесва Ръсин като специалист и затова бута сина си към него, твърде настойчиво го бута.

# 187
Коментира ме си, но никой ли не е гледал промото за самия сериал? Има поводи за размисъл.

# 188
Не го бях гледала това промо,явно скоро ще излезнат от фризера.Коя ли е убитата жена?

# 189
  • Бургас
Да не е бившата жена на Ръсин?🤔
Веднага за нея се сетих,докато го гледах това промо. Сега попадам на него.
Нали посегнаха и на кучето му.

А кой беше този накрая,който каза ,,Пипнах те,,?🤔

# 190
Скрит текст:
Да не е бившата жена на Ръсин?🤔
Веднага за нея се сетих,докато го гледах това промо. Сега попадам на него.
Нали посегнаха и на кучето му.

А кой беше този накрая,който каза ,,Пипнах те,,?🤔

Филип

# 191
Привет, сериалът ми харесва, но лично на мен в момента ми е 'ту мач' да гледам три филма по едно и също време с главен герой на име Филип.

# 192
Е той не е главен герой,по скоро второстепенна роля има.Явно е харесвано име,не се бях замисляла.И аз следя и трите,Вина е прекрасен,който не го е гледал да му даде шанс.И Алфа тръгва силно и интересно,дано завърши логично и смислено.

# 193
  • España
Привет, сериалът ми харесва, но лично на мен в момента ми е 'ту мач' да гледам три филма по едно и също време с главен герой на име Филип.
И на мен това ми направи впечатление , даже коментирах в една друга тема . Освен това има и танцуващ Филип Буков …
Не бях гледала промото на сезона , явно ще става все по-интересно !

# 194
След разочароващият "Есента на демона" и някак постният сезон на "Съни Бийч", този сериал чак ми се струва ТОП. Хайде да почва.

Общи условия

Активация на акаунт