АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 089
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък мисля,че родителите му наистина са убити от Девата,но сегашните убийства са от сина му.
Щом и Ръсин е имал такова разследване,едва ли е било без доказателства,просто не ги е намерил.Друг е въпроса,кой е физическия извършител,този не ми изглежда като сам да си върши работата.Докато сина му си има психарски поглед и поведение.

# 616
С по един епизод седмично трудно се помнят всички детайли, но имам  спомен, че Макс се чудеше защо точно сега когато се връща пак на работа след 8г, пак се появява този/тази Алфа. И тогава е съществувал/а и случая е останал неразрешен заради протекциите на Девата. Сега щом и Девата с клатещи се вече протекции точно заради мътенето на водата около него от неизвестен досадник тръгна и той да го издирва, си мисля, че може би фиксирането на всички от самото начало в Девата е погрешно. Термина сериен убиец едва ли е използван случайно за да излезе накрая, че всички престъпления са на различни хора и никой не е сериен. Отделно, че и заглавието е Алфа, а не Дева.

# 617
Не искам Филип, той е с потенциал за развитие. Крис е забил в едно - да хване Девата и да отмъсти за родителите си.
И аз! Филип много ме кефи, особено интонацията, с която говори. Звучи ми някак леко надменно спрямо другите. Но това го казвам за артиста, не визирам героя му. Дикцията му също е перфектна.

# 618
И аз много харесвам Филип.

# 619
  • Разпиляна във въображението
Алфа не е съществувал преди 8 години. Нямало е графити. Графитът с двете пронизани сърца го върнаха към случая.

# 620
Да, в миналото е нямало Алфа, нямало е графити. Те са новост за настоящите убийства.
Просто Ръсин си мисли, че е Девата, защото първият графит касаеше убийството на родителите на Крис, което той приписва на Девата.

# 621
Така е, прави сте, графитите са новост както и подписа им. Налага се да изгледам всичко отначало защото ми е твърде разредено по веднъж седмично и започват да ми се губят детайли, а те са съществени за по-правилни предположения.

# 622
Някой си е нарочил Ръсин от едно време и иска да свърже всички конци, така че той да знае защо го прави, и накрая да стигне до него.

Въпросът е кой.

# 623
Сега като гледам отново епизодите се сетих, че някой питаше за костенурката. Засега не изглежда нищо важно макар и на два пъти да акцентираха върху нея:
Скрит текст:
На няколко пъти се споменава, че и за родителите на Крис Девата е организирал свое разследване да търси убиеца. Сега прави същото и за мен остава под съмнение, че убийствата са негова поръчка.

# 624
Според мен на Девата не му е чиста работата спрямо родителите на Крис, има вина, но не ги е убивал. Затова самият той се чувства застрашен и също разследва.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 08:15 от Mama2288

# 625
О, аз съм абсолютно сигурна, че Девата не е убиецът (пряк или косвен) както в миналото, така и сега.

А костенурката определено ще има някакво значение, твърде акцентират на нея. Чудя се дали не е тип кутия, вътре в нея да има нещо?

# 626
Ами, с толкова акценти в триото, определено там нещата не са чисти. Аз лично имам проблем с обвиненията на Жана спрямо Ръсин, едва ли не че нямат деца заради него, някакви такива неща ми витаят, и че все той се налагал и се съобразявал само със себе си. Имам проблем с хората, които обвиняват другите. Ръсин ако той е психото евентъално, което не вярвам, ще трябва да излезе, че няма никаква връзка с реалността. Което няма, как, да е баш тъй...

# 627
Няма как Ръсин да е извън реалността, защото все щеше да се забележи, да направи впечатление на хората, с които общува. Надали "откача" само, когато "убива".

# 628
Няма как Ръсин да е извън реалността, защото все щеше да се забележи, да направи впечатление на хората, с които общува. Надали "откача" само, когато "убива".

Точно така мисля и аз. Но някой преди 8г се е опитал да го изкара превъртял. Трябва да мислим кой е бил това. Също, дали някой е подклаждал подозренията му, че девата е убиеца.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 10:34 от Mama2288

# 629
А може и Жана, както и генералът да е направила нещо за да спаси Ръсин навремето - да е укрила улика например и да е в костенурката. Фантазирам си ...

Общи условия

Активация на акаунт