АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 380
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Някакви предположения костенурката за какво е?

# 601
  • София
Най-накрая малко раздвижване. Вкараха и нови герои, макар и за малко и несъществени. Реално обаче нищо ново не научихме, освен за 'Момчил призрака'
Малко е несериозно да се пробват да натопят Девата... Това което трябва да направят е простичко - да открият истината, а не да създават такава...
Сериалът си е нишов за мен. Ако са очаквали голям интерес и бум не е това начина, но на мен лично ми харесва, просто защото е по-различен от останалите родни продукции. Виждам грешките и минусите, но плюсовете са ми повече и с интерес си го следя. Приятна изненада е.

# 602
И на мен не ми харесва варианта с Жана, защото ще е кофти точно женски образ да е по сценарий. От останалите не мога да видя голям акцент върху никой още

# 603
Според мен съвсем скоро ще разберем кой е убиеца и ще гледаме сериала от неговата гледна точка. Докато ние знаем кой е, героите няма да знаят

# 604
Не вярвам,винаги в последния епизод се разкрива кой е,до тогава само мотивите му.
Жана спомена в един от анализите си,че бил млад човек.
Аз взех да се чудя ще има ли следващото убийство и кой ще е.Надявам се да не е някой от групата.Ръсин,Жана и Лео със сигурност няма да са.

# 605
Не вярвам,винаги в последния епизод се разкрива кой е,до тогава само мотивите му.
Жана спомена в един от анализите си,че бил млад човек.
Аз взех да се чудя ще има ли следващото убийство и кой ще е.Надявам се да не е някой от групата.Ръсин,Жана и Лео със сигурност няма да са.
Мисля, че ще са точно Жана или Лео. Залагам повече на Лео, защото имам подозрения за Жана

# 606
И аз залагам на Лео. Някак много фатален герой ми изглежда последно време.

# 607
Лео дори очакваше да го ликвидират още в ареста, а вероятно там ще се окаже на най-сигурното място стига да го издържи психически. Много е вероятно да е той следващия.
Ако ми е вярно предположението, че психопата се опитва да ликвидира всеки който се опълчи на Девата с цел да го натопи защото директно не може да му направи нищо, а и щом Девата също се е усетил, че е нещо подобно и той е тръгнал да го търси, значи Лео е следващия след като се осмели публично да обвини Девата с онова видео. Девата би имал повод да го ликвидира и това би могло да е поредния таргет на серийния убиец.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 00:36 от Анонимен

# 608
Ако Алфа убие Лео в ареста, че и пак остави графит, това вече ще е доста подозрително.
Защото достъп до ареста няма да имат Сульо и Пульо, нали.

# 609
Смятате ли, че случаите, които разследваха в първите няколко епизода съдържат подсказки за текущия?
Направи ми впечатление как пак се обърна внимание на това, че и слаб човек може да извади голяма сила, за да пребори друг, а това беше заложено в случая с жената, която уби мъжа си в гората.
Ако ги опишем тук, можем да разсъждаваме върху тях.

# 610
Ако Алфа убие Лео в ареста, че и пак остави графит, това вече ще е доста подозрително.
Защото достъп до ареста няма да имат Сульо и Пульо, нали.
Хммм, а защо някой от групичката да не е следващата жертва. Ще е епично ако е Филип

# 611
Никакъв шанс да е някой от групичката, още по-малко  - Филип. Има го в трейлъра на сериала как се прицелва с пушка и казва: "Пипнах те!". Това според мен е към края.

# 612
Никакъв шанс да е някой от групичката, още по-малко  - Филип. Има го в трейлъра на сериала как се прицелва с пушка и казва: "Пипнах те!". Това според мен е към края.

Но все пак би било епично ако той стане жертва на Алфа… дори и в края на сериала

# 613
  • Разпиляна във въображението
Не искам Филип, той е с потенциал за развитие. Крис е забил в едно - да хване Девата и да отмъсти за родителите си.

# 614
Не очаквам да е Крис. Неговия сюжет ще е паралелен на основния. Той не се интересува от Алфата толкова колкото да търси отмъщение за родителите си считайки (възможно да е напълно погрешно) че Девата ги е убил. Било е преди 8 г. а той е завършващ студент, значи след убийството е започнал да учи криминалистика и е пожелал да посвети живота си в довършване на разследването на този изоставен случай. Сега получи златен шанс да работи точно по това, но желанието му за мъст го подхлъзва към незаконни неща. Умен е и не вярвам да направи големи глупости, а разследването на другите би трябвало да го убеди в един момент, че е на погрешната следа с Девата.

Общи условия

Активация на акаунт