АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 776
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Какво имаше в този пакет, дето Ръсин го закопа заедно с ножа?

И на мен ми е интересно.

Лео влезе в колата му, целия в кръв, с кървави ръце. Ръсин почисти и опакова тези кървави следи от колата си.

# 466
  • Бургас
Харесва ми как се развива сериала!
И бях сигурна,още от първи епизод,че на Генерала не му е чиста работата.
Много хитро,да набуташ сина си,да ти снася информация.
Какво ли още са надробили Генерала и Девата?🤔
Хареса ми,колко е директна Мина!
Ще се опитат да ги обвинят Лео и Ръсин.  Кой ли ще разнищи случилото се! ?Младежите! Ще се докажата!

# 467
На мен малко ми става странно вече. Да не би Ръсин да страда от раздвоение на личността? Как някой влиза ей така в дома му и му убива кучето, как някой влиза ей така в къщата на Жана и взима ножа, ...

# 468
Поне хвърлиха малко светлина за да разсеят частично абсурдните за мен подозрения към Жана или Лео да са психопатите. Много по-дълбоко са навързани всички, но изместиха фокуса към генерала и хората му засега.

# 469
  • Бургас
Да не би Ръсин да страда от раздвоение на личността?
Това ще е брутално!😂
Да,имал е проблеми и се е лекувал. Но да има подобно нещо,а в същото време да обучава студенти за Интерпол...
Ще е интересно определено!

# 470
Всъщност много тъпо от страна на Ръсин да зарови уликите и да скрие този половин час. От друга страна, при положение че наистина е бил сам, няма как да си намери алиби. А иначе също така ще мине за съучастник. Ще разгледат случая по бързата процедура. Но сега остава да си признава истината.

# 471
Изгледах го и аз.Не ми хареса че Ръсин прикри Лео,ок приятели са,но той е полицай.Толкова ли беше трудно да занесе ножа и дори и да излезе с отпечатъците на Лео,което е сигурно,по добре отколкото да става съучастник прикривайки го.Ясно е че не е Лео,най очевидния убиец.
За Генералът време беше да се покаже,знаех си че не му е чиста работата още като го видях как се държи със сина му.Като нищо ще раздава собствена справедливост,Ръсин предположи че баща му на Крис е бил мишената,майка му е станала косвена жертва за да го представят като битово престъпление.Не мисля че е шизофреник,по скоро Жана не и е чиста работата.Много слаба игра на Мария,студентите са по реалистични.

# 472
Толкова ли нямаше подходяща актриса, че опряха до Мария Силвестър! И то за роля на психолог.

# 473
Ножът ще е с отпечатъците на Лео, ако наистина е от жилището им. Има много варианти: Да е точно този нож; да е друг нож, а този от жилището на Лео да е взет нарочно за да се види Ръсин какво ще направи; или да е дело на Жана, за да подлуди Ръсин ... И на мен не ми хареса как укри уликите, че и на студентите нареди да мълчат. Как я вижда тази работа?

# 474
  • Разпиляна във въображението
Че то по този нож може да има отпечатъци поне на трима - Лео, Жана и Ръсин. Те са си заедно почти постоянно.

Не подозирах генерала, но ето - изненадах се. По всяка вероятност Девата е убил родителите. Генералът го е прикрил. Обаче все още не мисля, че Девата стоят зад новите убийчства.

# 475
Много ми е странен образът на Ръсин-един такъв плах, неуверен, недостоверен.

# 476
На мен малко ми става странно вече. Да не би Ръсин да страда от раздвоение на личността? Как някой влиза ей така в дома му и му убива кучето, как някой влиза ей така в къщата на Жана и взима ножа, ...
Освен това, като го попитаха къде е бил вечерта на убийството, той каза, че си е бил у тях, а не беше. Нали уж беше в караоке-бар. Не знам, или Вълдобрев не е много добър артист и подлагам на съмнение повечето изказвания на героя, или има нещо не наред с този Ръсин. Друго, което ми се набива на очи е, че каквото и да стане, винаги първо уличава Девата и чаак тогава се сеща да мисли за други варианти.

# 477
Освен това, като го попитаха къде е бил вечерта на убийството, той каза, че си е бил у тях, а не беше. Нали уж беше в караоке-бар. Не знам, или Вълдобрев не е много добър артист и подлагам на съмнение повечето изказвания на героя, или има нещо не наред с този Ръсин. Друго, което ми се набива на очи е, че каквото и да стане, винаги първо уличава Девата и чаак тогава се сеща да мисли за други варианти.
За мен прави супер добър образ, истински жив! Не знам да имам сериал с толкова чиста и достоверна игра от страна на актьорите.

# 478
  • Бургас
И на мен ми харесва играта на актьорите!
Вълдобрев се справя много добре!

Много кофти изказване на Генерала към дина си,че той е убил майка си! Поне се осъзна и му се извини да сутринта.

Опитвам се да се сетя,дали в предишните епизоди са дали употребата на ножа от някой 🤔

Има още нещо,освен освобождаването от работа на Ръсин от Генерала преди 8 години. 🤔 Няма да е само това.
Ръсин е вманиачен на тема Девата.

# 479
Ръсин е вманиачен на тема Девата.
Това го повтарят по няколко пъти и обяснява защо въпреки целия си професионализъм, на Ръсин първата му мисъл е, че това е работа на Девата. Отделно преди 8 години са го докарали до психически срив от който едва се е възстановил и се вижда колко хладнокръвно подхожда към другите случаи и какъв става когато се отнася до Девата. Достоверно представя колко е вманиачен в него и колко грешки ще допусне заради това. Добре че сега има цял екип да помага, но се уреди и с Троянски кон.

Общи условия

Активация на акаунт