АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 776
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Има нещо мътно около този психически срив. Хем сринат, хем се грижили Жана и Лео за него самоотвержено. Хем па се оженили накрая. И на него изобщо не му пука като на наскоро сринат човек.

# 481
  • Бургас
От началните снимки на филма,където дават кучето... Тези фигури на мъж с дете, сигурно ще са на Генерала и Филип.

# 482
Има нещо мътно около този психически срив. Хем сринат, хем се грижили Жана и Лео за него самоотвержено. Хем па се оженили накрая. И на него изобщо не му пука като на наскоро сринат човек.

Е, колко наскоро? 8 г. са минали.

# 483

Откакто са се оженили Жана и Лео ли? Не ми се вярва.

# 484

Откакто са се оженили Жана и Лео ли? Не ми се вярва.

От сриването му.

# 485
Дават филма и в playtube.tv, аз така го следя. Според мен, разговорът между Девата и Генерала показа, че убийството на родителите на Крис е дело на Девата, и Генералът го е покрил, като е извадил Ръсин от системата. Явно има протекции или обслужва интереси на по- високо ниво - Министър? - и след като Девата вече става твърде "популярен" след подкаста на Лео, вече започва да става неудобен и ще го сервира на Ръсин. Така убиецът на кучето и Габриела е някой друг....Започвам да се замислям за Жана, а защо не и за самия Ръсин...държат се много странно, макар, че е ясно, че искат да помогнат на Лео, въпреки корумпираната система...само дето вече я показаха тая линия с убийцата и раздвоението на личността в миналия епизод....Сериалът продължава да ми харесва много, особено младите актьори, очаквам следващия епизод с още по- голям интерес! Blush

# 486
Сериалът започна с лекция на тема "психопат".
Съответно аз като зрител очаквам сюжетната линия да води наистина към психопат като извършител. Девата в случая показва най-малко данни да е такъв. Да, определено е престъпник, но сякаш не и с психопатски черти.

# 487
  • Разпиляна във въображението
Генералът едно, че е покрил Девата, но от друга страна е спасил живота на Ръсин.

# 488
  • София
Все още не е 100% сигурно, че Девата е убил родителите на Крис. Това са само догадки, но да след този епизод са вече много, много силни догадки... Визирам разговорът между Девата и Генерала, което беше и големия WTF момент от епизода.
Едно нещо обаче е ясно, Ръсин е жив само заради протекцията на Генерала. Девата е щял да го убие.

# 489
Да, имам усещането, че генерала много цени Ръсин по някаква причина.

# 490
За мен убиецът на кучето, счетоводителя и на любовницата, е  Жана. Най-малкото кучето за да не излае, че в къщата има непознат, значи, че е познавало убиеца си.
Жана е научила преди време, че Лео й изневерява, разбрала е, че Ръсин знае за изневярата и го прикрива. Знае как трябва да се държи за да не я заподозрат. Обидила се е силно и още повече се е ядосала на двамата мъже, за които тя трябва да е номер едно в живота.

Обучението на младите герои ми е доста повърхностно и несериозно. Двамата младежи ми харесват, девойките издишат. Особено Каролева. Иначе е много сладка.
За първи път гледам Вълдобрев да играе и ми харесва много.

# 491
Тази порода кучета се славят с това, че ако в къщата влезе крадец, ще го посрещнат радушно. Имаме си такова вкъщи и мога да потвърдя, че не лае.

# 492
  • Другата България
След снощния епизод съм убедена, че генералът не е Алфа.

# 493
Психопатът, според мен е самия Ръсин.
Той е убива кучето и Габи.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 18:18 от irendira

# 494
Бащата на Мина откога е с деменция?

Общи условия

Активация на акаунт