Цветарки, продължаваме да обменяме опит - 3

• 52 429
  • 471
  •   1
Отговори
# 225
аз сега ще слагам едни като фунийки, май петунии бяха, ама ще намеря някаква снимка и ще ти покажа Peace

# 226
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Знам ги тези. Какъв цвят мислиш да са петуниите?

http://rousscov.info/petunia.html

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 17:33 от vesel4e

# 227
пак ще започна с редовната ми реплика ''да се похваля'',ама няма начин  Mr. Green
купих си цикас.много хубав,но скъпичък.влезнах в магазина уж за друго цвете и като го видях казах искам го,НО като ми казаха,че струва 40лв лошо ми стана  Sick листата са ми 30см дълги
е,купих го!разтърсих се в нета и разбрах,че е много капризно и 60%умирали
ако ми умре ще ме е много яд! #Cussing out
имаше една много голяма за 150лв-добре че не се хлъзнах нея да взема

мисля,че скоро някоа от вас си беше взела една доста голяма и пожълтя.ще се радвам да пише как се е развила и да обмениме инфо

# 228
между другото подарявам малък трилистник(ако никой не го иска,ще го хвърля-не обичам това цвете),петуниики,декоративни ягодки(последните две са разсад)

# 229
  • Карлово
Теди, ще ме умориш:35:Каква цветарка си като не познаваш петуниите Mr. Green
Сега сериозно-не е ли малко раничко за цветя на балкона newsm78Аз най-рано от април започвам да ги изваждам навън.
Някой питаше за градински цветя-също април започва да засаждам семена.
Ох, Ламита, ако знаеш от колко години съм си харесала цикас, и все не се решвам да си купя. Мъжът ми ми беща за осми март да ми подари, но още рзмишлявам дали да не отхвърля предложението му.
Аз пък подарявам огромен трилистник Mr. GreenИ аз не го харесвам. Обаче си осигурете транспрт Mr. Green

# 230
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичетаа, ето какво ме зарадва сутринта на 01.03. този разкош, беше нацъфтял в две от саксиите ми...
Вътре обаче съм сяла и други неща, но не помня какви... newsm78

# 231
  • Карлово
Браво, Кате, браво!

# 232
Съфорумки, една от мамите, които цъфти в тази тема има ЧРД - stellina! Да е жива и здрава, и само хубави неща!   bouquet    bouquet    bouquet

# 233
  • Карлово
Честит рожден ден, stellina! Много усмивки, топлина и цветни неща!

# 234
Стели, честит рожден ден вече на патерици, пожелавам ти всичко което не се купува с пари и пари за всичко останало, Микки, неги познавам защото от скоро се занимавам с цветя, камо ли балконски и такива като сакъсчета, мушката хич не са ми приятни, предпочитам по- екзотични и трудни за гледане, а баба ми гледа едни такива като фунийки ама тя откъде да знае че са петунии и стават страхотни Peace

# 235
  • Карлово
Теди, признавам си без бой, че аз не знам на кое казват сакъзче Embarassed
Може ли някой да ми покаже на снимка?

# 236

Не е ли вид мушкато? Такова,което обича повече слънце и е на етажи? С по-гладки листа е и е по рехаво?  Вие кога ще си изнасяте цветята на балконите?

# 237
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Рано е още за балконски цветя, но събирам идеи и искам да си избера, все пак след 2-3 седмици при тия температури, мисля че ще е подходящо.
http://rousscov.info/portulaca.html
Май на тези съм се спряла за сега, някой гледал ли е такива?
На мен пък ми харесват и сакъшчета и мушкато и петунии, но са доста популярни, а ми се иска нещо по-различно.
Взех си малък Цикас (8 лв от разсадника на 4-ти километър, ако не го знаете ще обесня, той ми е любимия) ще си го гледам и ще ми порасне. Аз за цвете повече от 10лв не давам, макар да обичам много и да са страхотни, ама ...

# 238
Има ли разсадник за много цветя , палми и други растиния, който да е с прилични цени  ( в района на младост до плиска)
Една приятерка си купила от някъде палма на разпродажба от 70 на 20 лева.  но ми емного далече.

# 239
e, значи не съм  за бой Joy

Общи условия

Активация на акаунт