Цветарки, продължаваме да обменяме опит - 3

• 52 294
  • 471
  •   1
Отговори
# 300

blizna4e, предполагам, че говориш за Вашнгтония. До колкото знам не е много претенциозна, аз лично нямам опит с това растения.
Ето тук обаче можеш да прочетеш повече за нея:

http://www.zeleno.bg/?action=view&docid=46&catid=103

# 301
Точно тя е ! Благодаря ти много,вече си мислех че никой няма да ми пише !
Ще прочета с интерес и ще видя дали мога да я спася...
Благодаря   bouquet

# 302
ааа, момичета нещо не ме уведомява по мейла и сте изписали 100 страници, отивам да чета Blush

# 303
  • Толбухин
Дими   аз имам Антуриум ,не е много капризно не обича пряка слънчева светлина ,иска мека вода за поливане.

# 304
здравейте пак, някоя мама гледа ли кокосова палма, аз съм питала ама да не се е сдобиля някоя вече Laughing

# 305
Тази вечер в НДК подреждаха Флората. Тръгвайки си от работа минавайки прегледах и видях страхотни красоти. Утре през обедната почивка ще сляза на партера да си изхарча парите Peace
Само не знам как ще се прибера със сто саксии Crazy и пръст Mr. Green

Амарилиса е страхотен. Майка ми си отглежда от години и сега е изкарал същия цвят като на Аним.
Знам, че цяла зима не го полива и на есен му изрязва листата и го зазимява. През февруари започва да полива по малко и сега вече има страхотен цвят и 3 малки листенца.
Аз също имам нещо като амарилис, но си мисля, че няма да цъфне Rolling Eyes newsm78

# 306
Дими   аз имам Антуриум ,не е много капризно не обича пряка слънчева светлина ,иска мека вода за поливане.
Благодаря ти. Peace
Ще си взема тези дни .

# 307
Аз посадих семена от петунии и още едно цвете, на което му забравих името  Embarassed, но при него не се прави разсад. Дано се получи нещо  Simple Smile. В момента в сандъчетата са се показали разни малки тревички, които със сигурност не са това, което искам.

Драцената ми май започва да се разклонява - на две места до отчупения й връх са се получили издутини и кората се е пукнала там.

Антуриумът е много красив, само където е и много скъп по повечето оранжерии. При нас е 25 лева, а жената от цветарника ми каза че със същите размери в други градове продавали за около 70  Shocked.

Някоя от вас гледала ли е клематис? Искам на балкона или клематис или катереща се роза. Все още не мога да реша кое от двете, но май везните накланят към клематиса.

# 308
добре де неможе да се размножава антуриума и тука да си менкаме/ не че имам ма съм мераклийка/, а на мен роза май по ми допада newsm78 от клематис ама ти си знаеш

# 309
Ето я моята Китайска роза,която си я направих бонсай.
Тази вечер цъфна.
Много съм доволна Flutter

# 310
Олееее, розата и амарилиса са страхотни.  Heart Eyes Шапка ви свалям за грижите, които полагате за цветята и те ви се отплащат подобаващо. Аз само ги моря, нещо не ме бива много по отглеждането им. Имам пресен спомен за страхотната ми орхидея Cry, която вече я няма Sad

# 311
много е хубава розата, моята и тя има пъпка и сега чакам Blush, Мимес, не се отчайвай и аз така почнах, ама се специализирах покрай форума, много неща научих тук, пък и като си ги обичкаш цветята, сами се гледат Hug

# 312
Дими, много ти е хубава розата!

Аз съм "за" размените на цветя, макар че лично аз трудно ги развъждам (отглеждането е ок, ама в размножаването не ме бива).

Кали, аз съм с много слънчев балкон - игозападен е и през лятото е направо ад на него в горещините. Там гледам петунии, вербена, калдаръмчета, каланхое. В по-сенчестия ъгъл миналата година изкарах бенджамина и оцеля Simple Smile. Купих си кипарис, който умря обаче, слънцето просто го изгори, защото след 2 часа до около 7 и нещо балконът е огрят.

# 313
Аз пък си търся червен зокум. Имам жълт/ оранжев и  бял.

# 314
Аз пък си търся червен зокум. Имам жълт/ оранжев и  бял.
Това ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт