"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 718
  • 582
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia - TelAviv
Да в Перник аз съм занесла 4 гърнета но трябват още. Две от тях сами от Пеперуна Heart Eyes Heart Eyes
Нали и Карол и Ерик купи - в Миленка са май newsm78

Embarassed Embarassed Embarassed  Blush Blush Blush 
Karol izleze nai-neseriozna chovek i ne e zanesla na Milenka, za koeto  #Cussing out,  obache shte se revanshira Nadiavam se!!     bouquet

# 136
  • sofia
СТЕЛИН4Е,

дай ми тел.да те 4уя Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 137
  • sofia
имаме ли на склад коли4ка,моми4ета?
Трябва за една самотна майка,която ще изпишат скоро от болницата .Да е зимна newsm78........

# 138
имаме ли на склад коли4ка,моми4ета?
Трябва за една самотна майка,която ще изпишат скоро от болницата .Да е зимна newsm78........
При мен има една, комбинирана количка Wink

Каролинче, вече се реваншира  bouquet

# 139
Бебето ни се роди Simple SmileSimple SmileSimple Smile Не нашето, с Джони, а на самотната мама от моя сайт.
Мамата се възстановява след секциото. Бебока, момченце (3550 кг, 49 см), е страхотен сладур, с много голям печем, щракнах го с тел-а. Голямо, сладко, малко мишле Simple Smile Майката се радва и е щастлива, че е с него. Кика знае защо.

Танче, мамата все пак реши да го задържи, така ли? Ако е така, съм безкрайно щастлива. Да е живо и здраво сладунчето и да е късметлия! Как се казва? Свиркай с какво да сме полезни - аз лично имам дрешки, памперси за малко дупе, играчки, шишета ...

# 140
  • sofia
зна4и,коли4ка се намери Wink
айде Тан4е,давай списъка Crazy

освен това тия дни ще взема и талоните от Темпо за бензина  Hug

# 141
а дали ще се намери още една количка за малко бебче на самотно майче

# 142
  В мен има една, която е обещана на момичето на Таня, ако се повтаряме с някой, кажете!

# 143
  В мен има една, която е обещана на момичето на Таня, ако се повтаряме с някой, кажете!

тази която търся е за една жена, матакосмата писа че няма количка а тя не е в България сега

# 144
  • sofia

тази която търся е за една жена, матакосмата писа че няма количка а тя не е в България сега

за нея то4но намерихме Руми.За Поли говориш ,нали?

# 145

за нея то4но намерихме Руми.За Поли говориш ,нали?

да Роси   bouquet Hug за нея

# 146
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Имам няколко плюшени играчки дали ще трябват за някой дом?

# 147
  • София
Разбрах, че Роси е ходила до моето мамче, модераторката от моя сайт. Преди няколко дена писах, че бебето ни се роди, но не знаех, че Роси е ходила до Поли.
Ето няколко снимки на Мишо (Михаил).
Тук е почти на 1 ден -
Първите дни ходих да ги виждам сутрин и вечер, на исписването не ходихме, защото "бащата" ги изписвал. Това му било 1вото виждане на бебето. Обещал, че щял да минава, ако имало нужда. Мен силно ме съмнява.
Тук - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=108374 - Поли е качила няколко снимки.
Аз й оставих моя дигитален апарат да се снимат с бебо. Ще мина обаче през тях да й дам кабела и да свалим снимките.
Важното е, че Поли е една много щастлива майка Simple Smile

# 148
Мамунчи малко. Ще му изпапам дупиту Simple Smile Пу,пу,пу. Да е живо и здраво, да порасне голям и силен юнак!  Hug

# 149
Много е сладък малкия мишок. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт