"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 725
  • 582
  •   1
Отговори
# 150
Танче, мноого съм щастлива заради добрата развръзка! От каквото и да има нужда Поли, нека се обажда - нали знаеш, че сме стихия, и като придойдем, няма отърване от нас  Mr. Green

Да е хаирлия малкият юнак! И с много любов да расте! Другото ще се оправи  Wink

Целувки и на щерка ти, че отдавна не съм я виждала Hug

# 151
  • София
С Поли говорихме снощи, тъкмо бяха минали през банята. От сайта й бяха открили сметка, покриха и малко разходи. След това Поли помоли сметката да се закрие. Ако изникне нещо, ще я оправим Simple Smile Мисля, че има доста приятели, които няма да я оставят.
Беше се стресирала, че на малкия му били избили петна, че бил злояд. Сега обаче малчо си наваксва, хапвал като малка ламя... пу-пу... да е жив и здрав. Педито трябваше днес да ходи у тях, да го види.
Има ваничка, но търси стойка. Ще съберем пари от сайта и ще купим нещо за малките. Каката била малко болна, но днес са били на лекар. Поли нямала кърма, малкия е на Фризолак.
На Поли й било скучно, и иска гости Simple Smile Трябва да й измислим някаква надомна работа, имаме няколко идеи в сайта.
Мисля като взема заплата, да купя нещо от ДаНет, тати ще го занесе лично. В момента имала квартирантка, която може да й помага.
Аз и казах, че мога да минавам сутрин рано, и вечер след работа.

# 152
искам да благодаря на tezzy   bouquet   bouquet Hug
тя е занесла на Петя и Марина, консерви, боб,леща, ориз и други неща
благодаря ти че ги закара до момичетата Hug Heart Eyes

# 153
  • sofia
искам да благодаря на tezzy   bouquet   bouquet Hug
тя е занесла на Петя и Марина, консерви, боб,леща, ориз и други неща
благодаря ти че ги закара до момичетата Hug Heart Eyes

Руми,постингите ви с Тан4ето ме изпълат с такава топлина,4е нямам думи Hug
Тан4е,в сряда ще й закараме коли4ката WinkИ ако иска да й дадем да твори за базра Crazy

# 154
  • София
Пускам баджовете в yahoo. Нямам данни за Пловдив. Peace

# 155
  • sofia
Пускам баджовете в yahoo. Нямам данни за Пловдив. Peace

bouquet

още не са пратили договорите,за това Wink

# 156
Иве, баджовете са чудни. Hug

# 157
  • София
Роси и всички момичета.Много ми е кофти да го кажа, но на 01.03. пак няма да мога да съм някъде и ми е много, много гадно.Малкия е лекинко болен, а и няма кой да го гледа.Големия има РД на 1-ви и изобщо  Crazy  Crazy  Crazy
ИЗВИНАВАМ СЕ пак и ви моля да нагушкате децата от мен.А в Трън специални поздрави на Фан Фан - лалето. Embarassed Той е с виетнамски прозход и ми подари рисунка  Hug   Heart Eyes

# 158
  • sofia
Роси и всички момичета.Много ми е кофти да го кажа, но на 01.03. пак няма да мога да съм някъде и ми е много, много гадно.Малкия е лекинко болен, а и няма кой да го гледа.Големия има РД на 1-ви и изобщо  Crazy  Crazy  Crazy
ИЗВИНАВАМ СЕ пак и ви моля да нагушкате децата от мен.А в Трън специални поздрави на Фан Фан - лалето. Embarassed Той е с виетнамски прозход и ми подари рисунка  Hug   Heart Eyes

Мишо е дете страхотно Heart Eyes

# 159
  • София
Иве, баджовете са чудни. Hug
Владо ги направи  Hug Heart Eyes - ще му предам, че са се харесали  Hug

# 160
Браво и на Владо! smile3501

# 161
Здравейте и извинявайте, ако не ползвам вярната тема  Blush

Въпросът ми е дали приемате шишенца Авент. Имам 2-3 и питам - да ги запазя ли?
Ползвани са за дъщеря ми, т.е. около година.

# 162
  • София
Здравейте, аз съм Боряна която веднъж дойде с вас в "П. Славейков". Днес след обяд видях децата за малко, варицелата минала според
малките (госпожата остана да пази по-големите да учат и не се сетих да я попитам). Видяха ми се добре - приятно шумни. Ники който подразбрах че ви е приятелче беше умърлушен и поиска да кажа на кака Роси че "Страшно много я обичам" . Питаха за вас   bouquet
Утре Димитър има рожден ден става на 12 години и ще имат тържество. Учителката каза че от МВР-то им давали малко парички при такива случаи да се почерпят.
Занесах им 20 гуми, тиксо, 5 острилки   Confused
Разочаровахе се че не нося "Сам в къщи"4 и "Снежанка" , непременно ще ги намеря.
Искам да се включа в закупуването на необходимото за стаите на децата, или да купя някои неща.
Чета ви  Simple Smile , поздрави!

# 163
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,днес се замислих за една идея.Тъй като имам доста технически неща за подаряване/като компютър,телефон и т.н/, си помислих,как най-удачно да направим нещо като анкета,за какво мечтаят децата от домовете - помислих си,без децата да знаят защо го искаме,да говорим с учителките по литература,да напишат по едно кратко съчинение на тема "Моята мечта", и така ще имаме представа какви са им мечтите. На рожденните им дни можем да изпълняваме тези от мечтите им ,които са ни по силите, и така ще сме сигурни, че наистина сме уцелели точният подарък на точното дете/ не говоря само за материалните мечти/. Мисля,че  като бъдем конкретни ,ще ги направим много щастливи/не че до сега не ги правихме  bouquet/

# 164
Мери, идеята ти е много добра  Peace Ще говорим с учителките, пък по-малките, които още не могат да си напишат мечтите, ще ги накараме да си ги нарисуват  Laughing Само дето трябва да сме готови и да си поплачем, защото много от мечтите им ще са свързани с дом и семейство  Cry

Бубе, много тъжно ми стана за умърлушения Ники Sad Ще се опитам да отида да го видя (и останалите дечковци, разбира се) в петък. Ако не стане тогава, то в началото на другата седмица непременно! Колкото за освежаването на стаите, нека първо се появи новият директор и тогава ще видим какво можем да направим  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт