"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 898
  • 582
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
В4ера ходихме в Златица с Миленка,Ммка и Евка HugБебоците като в  пове4ето бебешки доове са страхотни и много добре обгрижвани  bouquet
Директорката е млада и много добро впе4атление ни направи.Домът е доста забит ,но пък базата е страхотно поддържана .Поговорихме си и се разбрахме да им помагаме когато с каквото можем,ще пускаме нуждите в другата тема WinkОсновно ще им купуваме пампи и козметика,а с парите от базара ще решим в последствие Hug

После бойната група бе нахранена от бабата на Зари Twisted Evil,която много ни се радваше,а Мимето отиде да постригва кокошкитеее Mr. Green
При следващо планувано посещение до там пак ще пишем.Това е и поредният дом,в който казаха,4е ако искаме да помагаме с отглеждането на децата ще ни трябват здр.книжки и свид.за съдимост.Там е страшно красиво и си говорихме някакси да се организираме и за там поне веднъж месе4но да прекарваме по цял ден с децата newsm78А може и по-4есто,но зависи от коли и време.На Зари баба й само това 4ака-гости Twisted Evilда нахрани и деца около нея Hug

ми,това е мацки,другите важни неща на ли4ни и т.н.

# 226
В Златица бебоците наистина са страхотни, а домът е поддържан,чист,всичко изглежда ново..Аз лично за втори път виждам толкова хубав дом, даже за софийските немога да кажа ,че са в това състояние Thinking

Заринка, да предупредиш баба ти ,в най-скоро време да очаква нападение от нашата група. HugМного сладко  си похапнах вчера,точно така ,както само при баба може  Blush Съжалявам, че не взех малкия,заради чистия въздух,  а и  щях да си спестя някой неща Mr. Green

# 227
Толкова искам да ходя при бебоци
Пиша се доброволец за Златица , колко е далеч , като време за път питам

Искам да попитам , има ли деца , които са с добър успех и имат желание да учат висше в София
Мъжът ми е говорил с един приятел , който в момента се опитва да уреди безплатни кандидатстуденстки курсове за сираци и надявам се безплатно обучение и стипендия
В момента атакуваме два от Соф. университети  Praynig

# 228

Искам да попитам , има ли деца , които са с добър успех и имат желание да учат висше в София
Мъжът ми е говорил с един приятел , който в момента се опитва да уреди безплатни кандидатстуденстки курсове за сираци и надявам се безплатно обучение и стипендия
DAAAAAAA-ТОЧНО ЩЯХ ДА ПУСКАМ ТЕМА ДА ТЪРСЯ БЕЗПЛАТНИ УРОЦИ ЗА ЕЛИ-КРЪЩЕЛНИЦАТА МИ ОТ ДОГАНОВО-ТЯ ИСКА ДА КАНДИДАТСТВА И Й ТРЯБВАТ УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ

# 229
  • sofia

около 70 км.,подбалканската линия,посока Бургас.Пътя е малко кофти,но не е фатално.Около 4ас от Гео Милев newsm78

Освен Доганово ще питаме и в П.Славейков за курсовете Hug

# 230
  • sofia
има най-накрая някакви новини от "Луи Брайл",4е ве4е ми свърши търпението Closeда ги 4акаме след базара.Все не могат да решат какво им трябва Close............както и да е.
Имат двама абитуренти,които са сираци и помолиха да им осигурим тоалетите за бала.
Моля тези,които са си пове4е време в къщи да издирят мъжките фирми за конфекция и да говорят с тях кога да заведем децата да погледнат колекциите PraynigСъщо и обувки newsm78
аз ще говоря с Капаска,но няма да стане веднага щото отварят поредният ЗАРА (в Скопие) и не са тук тия дни.

Ще им вземем хубави костюми на мом4етата Hug,но като говорите казвайте за какви деца са и съгласувайте тук кой къде ще звъни да не стане засе4ка PraynigИли една да звъни  newsm78,но се разберете коя Twisted Evil

Много ми се ходи до перник ,но незнам кога newsm78Говорихме с Гери и Маринка за това.Аз по принцип планувам да ходя при баба ми(4е все я подминавам по трасето)  и ще комбинирам,но не мога да реша кога Rolling Eyes

# 231
Uroci po bylgarski - ezikova kultura li shte reche tova? Ili literatura?
Az kandidatstvah s literatura. I mislq, che veche e dosta kasnichko za podgotovka. Inache ako trqbvat nqkakvi temi,knijki... moga da dam. I po bylgarski imam samouchitel. Samo kajete  Hug
A za doma v Zlatica... hubav beshe,spor nqma, no... kato vidqh kak gi bqha ostavili bebetata samichki  Cry Dosta tajno mi stana... Naistina qvno ne im stiga personala, ama te sega imat nujda ot mnogo gushkane, a ne da gi zarqzvat v paqcite, v kosharite ili na stolcheta samichki  Cry
A za babata... kakva vkusna banica beshe vratnala. Strahotna e! Simple Smile Zari, po-chesto da poseshtavate jenata  Hug

# 232
за езикова култура иде реч-ако имаш някакви тестове-моля тедай да ги прегледа Praynig

а Перник-айде да се организираме другата седмица-искам и аз да дойда-ама съм с малката и не мога да шофирам  Embarassed

# 233
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Радвам се,че домът в Златица е поддържан.Дано успея следващият път да се включа Grinning

# 234
Радвам се, че сме на едно мнение относно дома в Златица.
Винаги сме на разположение, баба - също Grinning.
Миленка, съжалявам, ако си имала неприятности заради нас! Следващият път с децата - тъкмо дворът ще е раззеленен и красив! Hug

# 235
за езикова култура иде реч-ако имаш някакви тестове-моля тедай да ги прегледа Praynig

а Перник-айде да се организираме другата седмица-искам и аз да дойда-ама съм с малката и не мога да шофирам  Embarassed

След 19ти ще мога, че всичко ми е във Варна. Ще ти пиша тогава да се разберем нещо  Hug

# 236
ама съм с малката и не мога да шофирам  Embarassed

Бих могла да си предложа услугите. Hug Party

# 237
писна ми, за какви кандидатстудентски курсове иде реч? По какво? Имам нещо предвид, затова питам  Hug

За Перник съм на мнение, че трябва да е скоро и за повече Laughing Има вероятност и аз да съм с малкия, но шофирането на ми пречи Laughing

Ети, пусни търсачка и със сигурност ще ти излезнат доста неща по български, имаше и тестове - трябваха ми за нещо, но беше отдавна и не помня къде ги открих.

# 238
  • София
Роси, не знам дали ще успея да дойда някъде с вас, но има у нас един ТВ за Перник  Praynig
Завиждам ви, аз не мога да мръдна.С  малкия съм нон стоп, но другата седмица, ще гледам да се впиша за някъде  Praynig

# 239
  • Sofia
Хайде момичета, за сряда или четвъртък (че само тогава съм свободна  Embarassed ) да се организираме, много ми е мъчно за човечетата.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт