"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 869
  • 582
  •   1
Отговори
# 210
Миленка ще говоря със склада, разбира се. Дори и 3 качествто да са, трябва да са памперси, а не боклуци, иначе - по добре да не взимаме, по добре 1 дом да подигуряваме, но да има смисъл. в понеделник докладвам Peace

# 211
Добре, а ако изпратя 3 - 5 кашона с детски играчки (повечето употребявани) като дарение на ДБМ, тогава пак ли се плаща мито?  newsm78
И как изобщо се пращат дарения от чужбина. Не ми се иска да ви поставям в неудобно положение  Sick

А иначе надявам се след малко на купона да разбера новини за нашите играчки  Laughing
Днес ми е тръгнало страхотно, така че новините сигурно ще са добри.
Ако не съм много махмурлия  Sick Sick ще пиша утре сутрин, преди следващия купон  Wink

# 212
  • София
Гледайте канал 1 ако можете!!!
Дават предаване и обсъждат това, че директорите в домовете нямат право да взимат решения да се кръщават деца.Има жалба до директорка на дом в Брацигово Sad Жената мисли да подава оставка.Кръстили са 3 деца , които са с отказ и са в процедури по осиновяване...
Много интересно е предаването ...

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 09:53 от Дамаянти

# 213
девойки,вторник сутрин планувам ходене при бебоците в Златица  Hug
за сега сме аз и Ева,други желаещи newsm78

ей,ама на купона в Доганово извадиха късмет с времето Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Роси, аз ще дойда в Златица, в колко ще тръгвате? Peace

Ей, Иве, чак сега видях ,че си писала за предаването. Гледах рекламата по канал 1 и забравих да го гледам. Моля те, кажи за какво става въпрос, какво се е обсъждало за кръщаването Praynig Лично ме интересува, и защо са се нахвърлили върху директорката Close Пиши и на ЛС ако искаш.
Или и някой друг ,който е гледал предаването. Важно е!!!

# 214
  • sofia
за Златица ве4е колата е пълна HugТръгване около 10.00 ,ще ви кажа от къде Wink
Теди,ще ти звънна Hug

Моми4етата от Видин молят за бройка за концерта PraynigТрябва да знаят колко от нас ще ходат за да плануват хотела.Подробности има в тяхната тема WinkДо ден-два е хубаво да знаят.19.03(понеделник) е концерта Crazy

# 215
  • sofia
забравих #2gunfire

утре по ТВ ЗДраве от 20.00 гледайте Ивет и Деси(от Люлин)Ще говорят за проекта "защитено жилище" и за майките-сираци,както и самотните майки.

а от 17.00 пък слушайте БНР ,където Ети и едни други хора ще представят поредната ни инициатива  Hug

и да си купите новият брой на "Кенгуро"
аре,стига толкова Mr. Green

# 216
Blagodarq ti, Rosi Simple Smile Kolejkite mi me osvobodiha vtornik ot lekcii, taka che nqma problem  Hug  Heart Eyes Shte chakam obajdane  Peace

# 217
Роси, снощи се видях с хората с контейнера. Добрата новина е, че на 7 трябва да освобождават пратката. Напразно се притеснявах.  Може би няма да има повече информация до следващите почивни дне - ужасна седмица ме чака. Но се надявам съвсем скоро нещата да се при вас.   Hug
Е, не беше толкова страшно - 2 месеца, вместо 45 дни  Laughing
Притесняват ме следващи пратки. В нашата тема има мамчета, които са се занимавали с митници и спедироски фирми и ми казаха, че изпращането без мито и ДДС е почти невъзможно.  Cry
Очаквам контактите на фирма, където да разпитам повече, но ако и вие можете да проверите как се освобождават  дарение и може ли да се даряват употребявани неща ще бъде страхотно. Crazy

# 218
  • sofia
Век,де,ще имаш инфото много скоро Hug
а ще поразпитам и в другият форум Wink

# 219
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
забравих #2gunfire

утре по ТВ ЗДраве от 20.00 гледайте Ивет и Деси(от Люлин)Ще говорят за проекта "защитено жилище" и за майките-сираци,както и самотните майки.

а от 17.00 пък слушайте БНР ,където Ети и едни други хора ще представят поредната ни инициатива  Hug

и да си купите новият брой на "Кенгуро"
аре,стига толкова Mr. Green

Ще го гледаме разбира се Hug Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 220
Само да уточня, че е от 20.30 ч.  Peace

# 221
  • София
Миленче, аз съвсем случайно го пуснах от някъде.Директорката каза, че е подадена жалба срещу нея, и то не от Брацигово, а от Пловдив.Нейната вресия, беше, че е подадена от лично естество (някаква вражда между нея и някаква от закрила на детето или не разбрах точно в Пловдив.Онази отрече.
Тя обасни, че кръщаването според нея е нормално и то за деца с отказ (от както са с отказ не са се появявали роднини да предяваяват някакви права, нито да ги видят дори) , защото в конституцията на БГ е заложено, че като религия сме източно праваолсавна държава.
Имаше в слудиото една много неприятна особа от "Закрила не детето", която твърдеше, че това е потъпкване правото на детето да направи своя избор каква религия да изповяда и, че никой няма право да кръщава такива деца.
Другата в студиото (възрастна дама, не разбрах с какво се занимава). каза , че по тази логика, тези деца не трябва да празнуват Великден, Коледа и т.н., защото са християнски и т.н. празници....
А водещият оперделено беше изумен, защо изобщо се повдига такъв казус, след като това кръщаване се вижда, че е в помощ на децата, зщаото те после разчитат на кръстниците си и т.н.
Не мога да разказвам с подробности, но ме хвана яд на онази от "Закрила на детето", зщаото едва ли е ходила в домовете като нас и въобще не е наясно, как това наиситна помага на тези деца.
Аз знам за себе си, че ИМА НЕЩО, каквото и да е то....Повечето от децата които кръстихме са или скоро ще бъдат осиновени - е КАК ДА НЕ ВЯРВАШ???

# 222
  • sofia
Миленче, аз съвсем случайно го пуснах от някъде.Директорката каза, че е подадена жалба срещу нея, и то не от Брацигово, а от Пловдив.Нейната вресия, беше, че е подадена от лично естество (някаква вражда между нея и някаква от закрила на детето или не разбрах точно в Пловдив.Онази отрече.
Тя обасни, че кръщаването според нея е нормално и то за деца с отказ (от както са с отказ не са се появявали роднини да предяваяват някакви права, нито да ги видят дори) , защото в конституцията на БГ е заложено, че като религия сме източно праваолсавна държава.
Имаше в слудиото една много неприятна особа от "Закрила не детето", която твърдеше, че това е потъпкване правото на детето да направи своя избор каква религия да изповяда и, че никой няма право да кръщава такива деца.
Другата в студиото (възрастна дама, не разбрах с какво се занимава). каза , че по тази логика, тези деца не трябва да празнуват Великден, Коледа и т.н., защото са християнски и т.н. празници....
А водещият оперделено беше изумен, защо изобщо се повдига такъв казус, след като това кръщаване се вижда, че е в помощ на децата, зщаото те после разчитат на кръстниците си и т.н.
Не мога да разказвам с подробности, но ме хвана яд на онази от "Закрила на детето", зщаото едва ли е ходила в домовете като нас и въобще не е наясно, как това наиситна помага на тези деца.
Аз знам за себе си, че ИМА НЕЩО, каквото и да е то....Повечето от децата които кръстихме са или скоро ще бъдат осиновени - е КАК ДА НЕ ВЯРВАШ???

кво да ти кажа Иве newsm78
тия дето познават децата на хартия няма да ги коментирам :x4овешката злоба край няма,неразбиращи и незнаещи има много в тая държава Mr. GreenТака 4е,ще й накривят оная р.......на директорката Twisted EvilЕй,побеснявам от такива малоумни дразнители #2gunfire

# 223
  • София
Мили мами:)
Днес Мерелин закъсня за срещата, заради мен
За което се извинявам, много
Мариетка, едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ШКАФА, който ни подари на нас с бебо!!!!    Сега това е най-красивото нещо в нашата скромна къщичка!

# 224
Мерси ,Иве Hug
Присъединявам се към коментара на Лавандулката Mr. Green Аз също вярвам,че ИМА НЕЩО,и не мога да разбера ,защо винаги се намират хора да опорочат добрите дела...

Общи условия

Активация на акаунт