"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 862
  • 582
  •   1
Отговори
# 195
  • София
имам супер спешно питане Praynig Praynig Praynig

Мъж и жена се търсят ,завършили НСА .Ако им се работи с децата от Доганово за два пъти седми4но по 2-3 4аса.Дун4ев има проект ,свързан с физи4еската активност на децата  и му трябват 2ма треньори-ще им се плаща.Пускайте ли4ни за подробности  Praynig
Проекта по4ва след седмица и е до м.Юли Wink

роси, дай подробности - време, ангажираност и т.н. пък ако ти не познаваш хора от нса... всъщност, не ти ли се намират няколко свободни часа седмично - хем и някой лев ще изкараш за фондацията hahaha

# 196
какжа специялност да са? и трябва ли да са завършили вече или може учащи? newsm78

# 197
Имам СПЕШНО ЗАПИТВАНЕ - днес майката от Центъра за самотни майки я изписват и си отива у дома с бебчо. Има нужда от креватчето, за което говорихме. Какво се реши за онова креватче - в Люлин ли ще ходи или?
Може да вземем и кошарката, за която бяхме говорили с друга майка. В коя тема обсъждахме това? Отивам да търся, ако някой се сети преди мен, пишете ми, моля.

# 198
  • София
Ивет, имаше обещани креватчета, оказаха се изгнили...вече и аз не знам какво стана  Sad

Качих новото инфо в сайта - извинявам се за закъснението  Embarassed

# 199
  • sofia
имам супер спешно питане Praynig Praynig Praynig

Мъж и жена се търсят ,завършили НСА .Ако им се работи с децата от Доганово за два пъти седми4но по 2-3 4аса.Дун4ев има проект ,свързан с физи4еската активност на децата  и му трябват 2ма треньори-ще им се плаща.Пускайте ли4ни за подробности  Praynig
Проекта по4ва след седмица и е до м.Юли Wink

роси, дай подробности - време, ангажираност и т.н. пък ако ти не познаваш хора от нса... всъщност, не ти ли се намират няколко свободни часа седмично - хем и някой лев ще изкараш за фондацията hahaha

ето подробности Twisted Evil
1 4овек за малките(до 11-12 год.) и 1 за големите(за предпо4итане мъж  заради футбола)Идеята е да имат и двте групи по 2 пъти седми4но спортни занимания (сериозни оба4е) в следобедните 4асове.Ще имат вси4ки необходими уреди за игра и занимания,ще ги осигурят с парите от проекта.Ще се заплаща бензина ,както и преподаването.
Аз наистина мислех да поема малката група ,но се притеснявам да си блокирам два дни само с Доганово newsm78Просто все нещо става,изска4а и трябва да се свърши.Това ще блокира 4аст от другите ми зада4и ThinkingНе смея да рискувам.
За това питането ми е за двма 4овека,а  аз бих могла да покривам 4асове в слу4ай,4е някой ще бъде възпрепятстван .Хем ми се иска,хем знам,4е с времето няма да се справя......

Да имат коли,желание и да отделят по 3 4аса (общо с пътя) два пъти седми4но.
Сега търсим и екипи да им вземем-анцузи,Дун4ев им е уредил маратонки,а гуменки си имат нови
Ети,трябва да са завършили,защото Дун4ев иска копие от дипломата newsm78Но ще питам пак Wink
Ина4е,който е у4ил НСА знае за каква възраст какво се преподава Hug

МОля ви,питайте около вас,не ми се пуска тема в клюто,искам да са познати хора Praynig

# 200
  • Sofia - TelAviv
 Има ли някой, който се занимава с осиновявания от вас и ако Да моля да ми пише на лични. Едни познати ме попитаха за семейство от Панагюрище, чиито документи за осиновяване са готови, но не могат да намерят детенце. Нямат претенция за възраст, явно, но не ги познавам и не мога да кажа нищо повече.

# 201
  • sofia
Има ли някой, който се занимава с осиновявания от вас и ако Да моля да ми пише на лични. Едни познати ме попитаха за семейство от Панагюрище, чиито документи за осиновяване са готови, но не могат да намерят детенце. Нямат претенция за възраст, явно, но не ги познавам и не мога да кажа нищо повече.

по принцип държавата търси родители на детенцето,а не обратното.
ще ти звънна Wink

# 202
Роси, Криси мама, момичета,

не съм влизала във форума от сто години. Не искам да се оплаквам, ама тук се натрупаха хиляди неща. Започнах работа на още едно място, започна новия семестър в колежа - доста по-натоварен от предния, около мен се въртят две деца и мъж, изобщо няма да споменавам животните и е мъка, мъка, мъка  Cry... А няма мама, няма баба да свирнеш и да дойде да помага, да гледа децата в къщи, за да може мама да се занимава с други нещица  Cry.

Пък и нали си изпратих пратката, чакам да преплува океано  Mr. Green то т`ва с плуването хич  не е лесна работа. Embarassed Close

Сега по въпроса. Както знаете играчките тръгнаха на 11 януари и се очакваше за около месец да са в БГ.
Ама то като тръгне с кутсуз (така ли се пише това?). Ако сте чували за обърнатия контейнер в океана - е нашият е, нали не се съмнявате.  Sick #2gunfire #2gunfire Та се е наложило да прехвърлят останалите контейнери на друг кораб и...
После след като не е изпратена с оргиналния кораб, пратката пристигнала в Бургас преди две седмици. Обаче в Бургас нямало митница или поне така ми казаха. Последната ми информация за тези многострадални играчки е от преди около седмица, когато бяха натоварени на корабче за Варна, за да бъдат освободени в тамошната митница.   #Cussing out
Надявам се,  baby_neutral че вече са там  Hug. Нали не е имало бури в Черно море последните дни   ThinkingFlutter.
Утре ще се опитам да намеря време да звънна на хората с транспорта. Тъкмо ще ги питам и за следващия - бяха казали март, но като знам колко са бързи - преди април - май не мисля, че нещо ще тръгне от тук.

Роси, успяхте ли да проверите как стоят нещата с изпращането на употребявани играчки. Особено ме интересуват детски колела, автомобилчета - в които децата се качват и ги карат, кухнички с прибори, печки, хладилници, проходилки - по-големшки неща. Не съм сигурна дали не трябва да минават през комитета по стандартизация ако не са нови. Можете ли да проверите процедурата. След около месец тук започват пролетните чистения и пролетните гараж-разпродажби.  Бих могла да осигуря контейнери с подобни неща без пари или за много дребни суми.
А всъщност имате ли нужда от подобни неща?   ooooh! ooooh!

Имам идея да се направя пролетно парти в тукашния Дамски клуб и да видя от там какво може да се вземе, но ми се иска първо да пристигне първата пратка, а освен това да проверим кога, какво и как може да се праща. #Crazy

Пък и да се позатопли малко,  Hug  тогава ще мога да върша всичките сто неща с които съм се хванала - то луд умора нема, казваше мама - и денят ще стане по-дълъг.

Не искам да спамя ама ще пусна същия постинг и в Канадските мами, защото наистина нямам сила  да обяснява отново.
И надявам се до седмица нещата ще са при вас, а пък аз ще се стегна и се поорганизирам малко.

hahaha Ох може да успея и на фитнес да отида, мъж ми ще ме убие, че само залудо плащам мембършип.

Ей, и много ви обичам всички   Heart Eyes и българки, и канадки  Heart Eyes Mr. Green

# 203
Днес бахме с логопедът при децата от Св.Параскева. Ще има няколко от тях, с които ще се работи Peace
МИЛА БЛАГОДАРЯ ТИ!!!  bouquet

При посещението ни директорката сподели, че памперсите от последната партида, която получиха почти половината са само като парчета т. е. нямат ушички, поради това не могат да се завържат или залепят отстрани. Даже при повечето от тях липсва отстрани преградката с ластичето, и като се сложат макар и само отдолу всичко изтича и децата са мокри Confused Бяха заделили от тези, видях ги, а имаше също и такива ,които бяха освен всичко това и отрязани от двата края и излиза на прах  попивателният слой  Shocked Каза,че до сега не е било така....
Криска, Роси,  да питаме дали и в  другите домове ,на които пращахме е така? Е, верно, че са трето качество, ама то пък съвсем брак Twisted Evil
Едно на ръка, че пари се дават за тях, но и могат да предизвикат ялергии на бебоците и кой знае още какво Close
Да се обадим в склада, знам ли, казвайте Thinking

Момичета, пуснах снимки в yahoo от тържествата , от вчера Wink

# 204
На мен може ли на лични адреса в яхуууто и парола, че и аз да мога да ги видя сладкишите  Praynig

# 205
  • sofia
Днес бахме с логопедът при децата от Св.Параскева. Ще има няколко от тях, с които ще се работи Peace
МИЛА БЛАГОДАРЯ ТИ!!!  bouquet

При посещението ни директорката сподели, че памперсите от последната партида, която получиха почти половината са само като парчета т. е. нямат ушички, поради това не могат да се завържат или залепят отстрани. Даже при повечето от тях липсва отстрани преградката с ластичето, и като се сложат макар и само отдолу всичко изтича и децата са мокри Confused Бяха заделили от тези, видях ги, а имаше също и такива ,които бяха освен всичко това и отрязани от двата края и излиза на прах  попивателният слой  Shocked Каза,че до сега не е било така....
Криска, Роси,  да питаме дали и в  другите домове ,на които пращахме е така? Е, верно, че са трето качество, ама то пък съвсем брак Twisted Evil
Едно на ръка, че пари се дават за тях, но и могат да предизвикат ялергии на бебоците и кой знае още какво Close
Да се обадим в склада, знам ли, казвайте Thinking

Момичета, пуснах снимки в yahoo от тържествата , от вчера Wink

Милен4е,ще се обадим да проверим  и другите домове за памперсите Wink
Крсика,звънни  им,моля те на хората в склада и ги питай що така с памперсите Praynig

Бек_Де  bouquet,егати пътуването на тия игра4ки беееееее Mr. GreenВажното е да дойдат .Ще те държим в те4ение и за другите неща Hug
Благодарим на вси4ки ви там в Канада Heart Eyes

# 206
  • sofia
девойки,вторник сутрин планувам ходене при бебоците в Златица  Hug
за сега сме аз и Ева,други желаещи newsm78

ей,ама на купона в Доганово извадиха късмет с времето Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 207
Роска (нали може да ти казвам така) едно от майчетата от Канада каза, че всичко, което се изпращало за БГ трябвало да бъде обмитено. Ще проверите ли как стои въпроса с даренията от Канада.  newsm78
Не става въпрос да тази, първа пратка, а за след това, тази е изпратена на името на другите хора, те ще се занимават и с митниците. Но ако искаме да изпращаме други неща, ще трябва да знаем нормативите  Naughty

# 208
девойки,вторник сутрин планувам ходене при бебоците в Златица  Hug
за сега сме аз и Ева,други желаещи newsm78

ей,ама на купона в Доганово извадиха късмет с времето Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

V kolko chasa shte tragvate? Ako e sled 11 - broi me  Peace Pyk i po-rano da e... moje da propusna lekcii, nqma da e golqma zaguba  Blush

# 209
Роска (нали може да ти казвам така) едно от майчетата от Канада каза, че всичко, което се изпращало за БГ трябвало да бъде обмитено. Ще проверите ли как стои въпроса с даренията от Канада.  newsm78
Не става въпрос да тази, първа пратка, а за след това, тази е изпратена на името на другите хора, те ще се занимават и с митниците. Но ако искаме да изпращаме други неща, ще трябва да знаем нормативите  Naughty

Ако обявената стойност на пратката е над 60 долара или 45 евро май беше се прави митническа декларация и се плаща мито  Simple Smile
Има митница в Бургас  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт