"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 11

• 22 817
  • 582
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Виви (модераторка е във форума), ми даде 20 лева на срещата за снимка правена от Додо - нали тогава такаква беше инициативата.Какво да ги правя  Embarassed Даде ми и  една кутия мляко Фризолак 1 за някоя мама.На кой да го дам  Embarassed

# 181
  • sofia
Виви (модераторка е във форума), ми даде 20 лева на срещата за снимка правена от Додо - нали тогава такаква беше инициативата.Какво да ги правя  Embarassed Даде ми и  една кутия мляко Фризолак 1 за някоя мама.На кой да го дам  Embarassed

дръж ги в теб Иве,а за млякото не знам-Поли евентуално може да има нужда newsm78

# 182
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Гледате ли ги нашите деца от Доганово по Сателита Grinning Grinning Grinning

# 183
Гледате ли ги нашите деца от Доганово по Сателита Grinning Grinning Grinning
Ох , само края хванах , трябваше по-рано да пишеш  Sad
Нищо де , ще ги видя в събота

# 184
Честита Баба Марта !Да сте живи и здрави, да радвате децата, да ги дарявате с любов неуморно! newsm10

# 185
  • София
по въпроса за обучението на децата след напускане на институциите:
още преди време моята фризьорка каза, че би могла да обучава такива деца (има и необходимите за това права), но без ангажимент за работа след това. ако мислите, че е подходящо за децата, за които Кика пише, давайте да го организираме.

# 186
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
по въпроса за обучението на децата след напускане на институциите:
още преди време моята фризьорка каза, че би могла да обучава такива деца (има и необходимите за това права), но без ангажимент за работа след това. ако мислите, че е подходящо за децата, за които Кика пише, давайте да го организираме.

И моята козметичка е готова да обучи желаещи/ и тя има правата,говорили сме отдавна с нея затова/,така че има възможностти,желаещи да има Grinning
Яни,получили ми бележката newsm78

# 187
Яни, Мери, мисля, че и двете предложения са страхотни!

Непременно трябва да се чуем за да ми кажете подробности, че другата седмица ще ходя за още млека и ще е хубаво да им дам повече информация, за да могат да си кажат мнението девойките.

# 188
  • Sofia - TelAviv
Днес с Панчо бяхме при Димитрина от Сухата Река, за да види рисунките на едната и дъщеря, Тина. Той ги хареса и взе някои, които тя му разреши, защото бе трудно да я убедим , че има талант, който си заслужава да бъде видян и от други хора, а не само от домашните. Панчо ще ги покаже на някой, който евентуално ще ги изложи, но трябва да минат и през неговата "цетка". 
 Благодаря на Панчо, че се отзова толкова бързо.  Peace   bouquet

# 189
  • sofia
Днес с Панчо бяхме при Димитрина от Сухата Река, за да види рисунките на едната и дъщеря, Тина. Той ги хареса и взе някои, които тя му разреши, защото бе трудно да я убедим , че има талант, който си заслужава да бъде видян и от други хора, а не само от домашните. Панчо ще ги покаже на някой, който евентуално ще ги изложи, но трябва да минат и през неговата "цетка". 
 Благодаря на Панчо, че се отзова толкова бързо.  Peace   bouquet

и аз ги видях  HugНякои са доста добри Simple Smile

Междувременно и Митко се нави  да рисува Winkи Пан4о ще помисли и за него,както и да  стане традиция да се излагат на децата рисунки за да си помагат с таланта,който имат.С Пан4о от Доганово не можах да говоря,но и него ще приклещя Mr. Green
Каролин4е,имаме материал за сряда Twisted Evil

# 190
Аз да попитам една позната иска да подари 3-4 родопски одеала / нови / някой или някъде има ли нужда от тях ?

# 191
  • sofia
Аз да попитам една позната иска да подари 3-4 родопски одеала / нови / някой или някъде има ли нужда от тях ?

ще питам Медвен  newsm78 А за Бургас не искат ли newsm78

# 192
  • sofia
имам супер спешно питане Praynig Praynig Praynig

Мъж и жена се търсят ,завършили НСА .Ако им се работи с децата от Доганово за два пъти седми4но по 2-3 4аса.Дун4ев има проект ,свързан с физи4еската активност на децата  и му трябват 2ма треньори-ще им се плаща.Пускайте ли4ни за подробности  Praynig
Проекта по4ва след седмица и е до м.Юли Wink

# 193

ще питам Медвен  newsm78 А за Бургас не искат ли newsm78
В домовете не , може и 5 да бяха  Tired каза , че са големи ръчно тъкани нови няма къде да ги държи затова ги подарява  Simple Smile

# 194
имам супер спешно питане Praynig Praynig Praynig

Мъж и жена се търсят ,завършили НСА .Ако им се работи с децата от Доганово за два пъти седми4но по 2-3 4аса.Дун4ев има проект ,свързан с физи4еската активност на децата  и му трябват 2ма треньори-ще им се плаща.Пускайте ли4ни за подробности  Praynig
Проекта по4ва след седмица и е до м.Юли Wink
ми аз познавам една - Росица Букова bowuu

Общи условия

Активация на акаунт