Защо иmето mи го няmа в анкетата за mодератор - обяснения не се ли дължат?

• 3 602
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Добрееееее, хайде тогава да бъде на твоята. От къде на къде световно неизвестна потребителка само с 6 поста, ще става модератор? Ха!

# 16
ne sym widqla da ima iziskwane kolko posta trqbwa da imash - pisheshe - SAMOPREDLOJENIQ ILI PREDLOGENIQ ili pak ne sym widqla Twisted Evil

# 17
Я, заинтригувахте ме с тези избори - отивам да чета  Mr. Green

И аз четох, и мойто име го няма  Shocked
ЗАЩО?- питам аз  #Cussing out

# 18
Подозирате авторката на темата
в МАМОКЕНГСТВАНЕ, правилно ли
ви разбирам?
...
Дори и под този ник да се подвизава
Мама Кенга, щом техническите
условия на форума позволяват
регистрация под друго име,
трябва да се уважава потребителя.

Liska, това мама Кенга ли е? На мен ми липсва тази жена. Имаше страхотен пиперлив, но интелигентен стил. Стилът на инвизибъл уоман не е същият, мисля си. Какво стана с нея, знаеш ли? Аз си мислех, че е заета около детето, може и работа да е почнала и не може вече да пише както едно време...

# 19
Бих желала да нау4а защо името mи не е сред номинираните , както и защо не ми е изпратено ли4но съобщение, както беше обявено на всеослушание  от Mаmmа.
Искрено се надяваm да се касае за слу4аен  пропуск, а не за нещо злоуmишлено.
Доколкото си спомням, номинираните трябваше да изпратят ЛС на Мамма за да потвърдят, че са съгласни да участват в анкетата. newsm78 Ти прати ли?

Цитат на:  Mamma
През следващата седмица ще изчакаме предложените за модератори да дадат становището си дали са съгласни, дали имат желание и възможност да поемат част от модерирането тук и след това ще пристъпим към гласуване.

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 20:10 от Лилита

# 20
Модераторите не трябва ли да спазват правилата?  Wink Примерно да пишат на кирилица...

# 21
  • София
Бих желала да нау4а защо името mи не е сред номинираните , както и защо не ми е изпратено ли4но съобщение, както беше обявено на всеослушание  от Mаmmа.

Аmи ето това се 4удя... И mи се струва, 4е на никого не mу се е слу4вало...

Joy
Въх.....Дайте шанс на момичето да се изяви, де. Еййй, ама какви сте и вие.
Btw, не би било лошо първо да започнеш с добро, после да пропишеш на кирилица, след това да пробваш да си намериш И друго занимание, че да имаш къде да изразходваш негативна енергия, и накрая чак пусни тема.

# 22
Аз чакам предизборна платформа все пак...ей така да избера някой , защото поискал...не става...да обещае тук сега-кой, какво и как.... Hug

# 23
и мен никой не ме е номинирал  Grinning
да вземем да направим "Клуб на репресираните"  Wink

# 24
  • София
Обещавам бира, кебапчета, шкембе чорба и никакъв бан за масите, които ще гласуват за мен. А на първа модераторска заплата на най-най-най-послушните им обещавам една вечер в Син Сити и първата година си отстъпвам почивката в небезизвестния модераторски спа център.

# 25
и мен никой не ме е номинирал  Grinning
да вземем да направим "Клуб на репресираните"  Wink

Обещавам повишаване на заплатите, вдигане на пенсиите, облекчаване на данъците, махане на такса СМЕТ, сметките към топлофикация да се изравнят с тези, преди 89г.  Laughing

# 26
Обещавам бира, кебапчета, шкембе чорба и никакъв бан за масите, които ще гласуват за мен. А на първа модераторска заплата на най-най-най-послушните им обещавам една вечер в Син Сити и първата година си отстъпвам почивката в небезизвестния модераторски спа център.

И аз,и аз  Joy hahaha Joy
С тоя Син Сити ми напомни за Жоро1....усещам конспирация...Да не би да си ти? Mr. Green

# 27
Не съм от постоянно пишещите, но пък съм от отдавна четящите и като се спомена мама Кенга и аз да кажа, че ми липсва. Защо заряза форума и дали всъщност го е направила, се зачудих след като прочетох постовете на invisible woman? newsm78
А по темата - всеки има право на възможност за изява, според мен! Peace

# 28

Аmи ето това се 4удя... И mи се струва, 4е на никого не mу се е слу4вало...

Crazy Crazy Crazy
мама Кенга ще да е това . Grinning

# 29
Абе я не се натискай, знаеш ли колко е гадно  Mr. Green

По темата- причината според мен е, защото си била баннвана  Wink

Общи условия

Активация на акаунт