По-дълги, по-плътни и по-здрави мигли с Bonilash! Участвайте в играта!

• 11 019
  • 381
  •   1
Отговори
# 105
Харесвате ли миглите си и полагате ли някакви по-специални грижи за тях? - Не, не си харесвам миглите, защото преди време си бях сложила изкуствени такива и моите се накъсаха. Честно казано подходих с голяма доза недоверие към серуна на Бонилаш, но само 2 седмици след първото нанасяне видях резултат. Лошото е, че когато се спре пак е връщат в изходна позиция. Затова сега пак го използвам, а в комбинция с него и спирала стават страхотни миглите.

# 106
  • София
Много харесвам миглите си.
Периодично ползвам за тях рициново масло.
Този серум го заглеждам няколко пъти и срещам добри отзиви, но още не съм го пробвала.

# 107
Не ги харесвам много са светли и трябва да пробвам бони лаш

# 108
Да, много харесвам миглите си. Не полагам усилия за тях. Бих искала да са по-гъсти и малко по-дълги. Не съм използвала Бонилаш досега.

# 109
Не ги харесвам- къси и рехави са. Нищо не съм правила за тях.

# 110
Харесвам си ги, макар че са къси и слабички. Старая се да ги подчертавам и давам обем със спирала за мигли . С удоволствие бих изпробвала този продукт за подхранване.

# 111
  • София
Харесвам миглите си. Не полагам специални грижи за тях.

# 112
  • София
Харесвам си миглите. Не полагам никаква грижа за тях.

# 113
Харесвам миглите си, но могат да изглеждат и още по-добре. Не полагам специални грижи за тях. Не съм използвала досега Бонилаш, но бих пробвала.

# 114
Харесвам си миглите.Не полагам специални грижи за тях.

# 115
  • Вдън горите тилилейски
Харесвам миглите си. Не полагам кой знае какви грижи за тях - само серум/ база преди спиралата. Не съм ползвала досега  Bonilash, но много бих желала.

# 116
Харесвам миглите си, въпреки, че не полагам никакви специални грижи за тях, а би било хубаво да го правя. Преди време мажех с рициново масло.. С радост бих изпробвала Бонилаш.

# 117
Не много, късички са. Не полагам специални грижи.

# 118
Не харесвам миглите си,трудно ги извивам и не са особено гъсти.Особени грижи не полагам,но бих желала да пробвам Bonilash!

# 119
Като цяло си ги харесвам миглите. Не полагам някакви специални грижи.

Общи условия

Активация на акаунт