По-дълги, по-плътни и по-здрави мигли с Bonilash! Участвайте в играта!

• 11 018
  • 381
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Харесвате ли миглите си и полагате ли някакви по-специални грижи за тях? - Не ги харесвам - твърди, гъсти и къси. Не се поддават на подвиване, все едно изобщо не слагам спирала.
Ще се радваме да ни споделите своето мнение и личен опит с Bonilash. - Бих пробвала, нямам опит с продукта.

# 91
Не харесвам особено милите си. Обичам да са големи и плътни и затова слагам много спирала. Не полагам никакви грижи за тях.

# 92
Не си харесвам миглите, къси са и с тънки косъмчета. Не съм използвала серум Bonilash досега, но чувам положителни отзиви и бих пробвала.

# 93
Въобще не ги харесвам, не са толкова редки, колкото са недостатъчно извити, според мен, но и никаква грижа не полагам. За Bonilash съм чувала, но не съм използвала. Намирам се в нов етап на живота си, в която грижата за себе си е по-напред в приоритетите ми, така че най-вероятно ще го пробвам.

# 94
Харесвам миглите си и използвам спирала за удължаване и сгъстяване. Не съм използвала серума Bonilash.

# 95
Не харесвам миглите си.  Не полагам специални грижи, ползвам спирала.

# 96
Не ги харесвам особено, къси и не особено гъсти. Преди съм използвала подхранващи продукти, но полза нямаше 🤷‍♀️

# 97
Не харесвам особено миглите си, но и не полагам специални грижи за тях. Не съм използвала продукта Bonilash, а бих го пробвала.

# 98
Харесвам мислите си. Използвала съм подобен продукт преди години, от който имаше ефект.

# 99
Харесвам си миглите, но не полагам особени грижи за тях.

# 100
Преди време имах хубави и дълги мигли, от няколко години за съжаление не са така. Мазах ги известно време с рициново масло, но без особен ефект. Не съм използвала Бонилаш.

# 101
  • София
Не съм използвала Бонилаш, но бих, имам нужда от сгъстяване и удължаване.

# 102
Харесвам ги, да. Имат хубава дължина, много тъмни са на цвят.
За грижи на първо място слагам използването на рициново масло. Не харесвам ефекта от миглопластиката. Хубави стават за кратко, а после са съсипани. Харесвам ламинирането и го правя няколко пъти в годината.
Не съм ползвала Бонилаш, а много пъти съм се канила.

# 103
  • Стара Загора
Иска ми се миглите ми да бъдат малко по-дълги и гъсти.

# 104
  • До морето...
Като цяло си харесвам миглите,но ми се щеше да са малко по-гъсти и дълги.Досега не съм полагала грижи за тях ,и ако спечеля с удоволствие ще използвам серума Bonilash.

Общи условия

Активация на акаунт