По-дълги, по-плътни и по-здрави мигли с Bonilash! Участвайте в играта!

• 11 009
  • 381
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Харесвам това, че са дълги. Не харесвам, че не са толкова гъсти, колкото ми се иска, затова се налага да полагам грижи - мажа ги с масла за подхранване и ползвам серуми за мигли. Точно Бонилаш не съм ползвала обаче.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 15:03 от Reinа

# 76
Харесвам миглите си, не полагам особени грижи за тях. Не съм ползвала Бонилаш, но бих искала да опитам

# 77
Въобще не си харесвам миглите, много са къси и редки. Ползвала съм много серуми, но нищо не става 😕

# 78
Не си харесвам миглите ,не са гъсти,визуално са много светли и не се личат особено и изглеждат къси така,извивка никаква .. Grinning С удоволствие бих пробвала продукта.. дали би помогнал,не полагам други грижи ,освен че не ги тормозя често със спирала да не ги довърша Grinning

# 79
Винаги ми е бил "комплекс", вида на миглите ми, освен, че са руси и почти не се забелязват, не са и особено дълги. Опитвам се да полагам повече грижи за тях, но ми е трудно да си го поставя като част от рутината.

# 80
  • Бургас
Харесвам си миглите, но бих искала да са по-гъсти. Не полагам никакви грижи за тях, а може би трябва.

# 81
Като им сложа удължаваща спирала са добре. Не полагам грижи за тях.

# 82
Има периоди, в които ги харесвам и такива, в които - не. С напредването на възрастта става все по рядки и по-къси, затова проддукти като Бонилаш са част от вечерната ми рутина. Преди правех един курс годишно, сега мажа всяка вечер за месец - два и после през вечер, за да се доближат поне малко до това, което бяха преди. Доволна съм от Бонилаш, определено.

# 83
Нормални мигли с нормална дължина имам. Не полагам специални грижи за тях.

# 84
Харесвам миглите си, от части. Гъсти са, но не са дълги. Бих опитала Bonilash.

# 85
  • В страната на мечтите.
Не харесвам много миглите си и не полагам специални грижи за тях, но бих пробвала с удоволствие серума.

# 86
Не харесвам миглите си, защото са много къси (поради лош стресов навик, който имам, състоящ се в дърпането им при премахване на спирала с нокти). Бих се радвала да опитам серума на Бонилаш и да видя по-доброто им състояние от него.

# 87
  • Бургас
Харесвам миглите си и не полагам никакви специални грижи за тях. Не съм ползвала досега серума.

# 88
Харесвам си ги, но от известно време доста оредяха. Използвах една подхранваща спирала, но нищо не се получи.
Нямам опит с Bonilash серума, но съм чувала много добри отзиви за него и бих искала да го пробвам.

# 89
Харесвам си миглите, да. Не полагам специални грижи.

Общи условия

Активация на акаунт