По-дълги, по-плътни и по-здрави мигли с Bonilash! Участвайте в играта!

• 11 020
  • 381
  •   1
Отговори
# 120
Не харесвам миглите си, много са къси, тънки и светли.  Не полагам грижи за тях, понякога използвам спирала за да изглеждат по-добре. Не съм пробвала до сега Bonilash, описанието звучи чудесно и радост бих опитала.

# 121
Харесвам миглите си и бих започнала точно с Bonilash.

# 122
  • София
Харесвам ги, въпреки че са виждали и по-добри дни. Не полагам никакви специални грижи за тях.

# 123
  • София
Харесвам си миглите. Подхранвам ги вечер с рициново масло. Не съм използвала Bonilash.

# 124
Харесвам миглите си. Не съм пробвала досега серума и ще се радвам да имам късмет в томболата, за да добия лични впечатления за него.

# 125
Миглите ми бяха разкошни, но с времето изгубиха чара си. Понякога използвам серум. Не съм използвала Bonilash.

# 126
Харесвам ги и обичам да се гримирам. Редовно ползвам база за мигли и спирали.

# 127
Харесвам миглити си, но опредерено бих искала да са по гъсти и дълги. Използвала съм подхранващи спирали.

# 128
Харесвам миглите си.Грижа се за тях с качествени продукти - спирала, рициново масло.

# 129
Харесвам си ги, но бих се радвала и да са малко по-дълги. Вечер ги мажа с рициново масло, не съм ползвала Бонилаш до момента.

# 130
Харесвам миглите си, до с3га не съм полага специални грижи за тях. Но след бременността имат нужда от допълнителна грижа, защото са по-рехави в момента, а и дължината йих искала да я увелича. Започнах да нансям рициново масло. Не съм пробвала Bonilash, но с най-голяма радост бих. Надявам се да имам възможност 🤩

# 131
  • София
Харесвам ги. Не полагам специални грижи за тях.

# 132
  • Mediterraneo
Нямам почти никакви мигли Sad

# 133
  • София
Не си харесвам миглите, защото са светли и редки, но и не полагам много  грижа за тях.

# 134
Харесвам си миглите. Не полагам никаква грижа за тях, не знаех, че има козметика предназначена за мигли.

Общи условия

Активация на акаунт