По-дълги, по-плътни и по-здрави мигли с Bonilash! Участвайте в играта!

• 11 021
  • 381
  •   1
Отговори
# 135
Не си харесвам миглите. Искам да са по- плътни и по- дълги. Не полагам грижи за тях.

# 136
Изобщо не харесвам миглите се, къси са и не особено гъсти, но това е може би защото не полагам специални грижи за тях.

# 137
Не ги харесвам , може би защото не съм полагала никакви грижи за тях.

# 138
Харесват ми и не полагам специални грижи за тях.

# 139
Моите мигли са редки,къси и тънки.Пробвала съм всякакви домашни трикове,също така и с  рициново масло,но ефектът е минимален.Bonilash все още не съм пробвала.Разчитам в повечето случаи на спирали за мигли,но не винаги попадам на подходящата.Бих се радвала да изпробвам Bonilash продукта с удоволствие.

# 140
Харесвам миглите си, но бих желала да са повече Simple Smile Въпреки това до момента не съм полагала специални грижи за тях. Почти не ползвам спирала и гримове, да не говорим за специализирана козметика, така че не мога да споделя опит с използването на такава. Но пък бих била доволна, ако спечеля серума и с удоволствие да видя резултата от него.

# 141
Харесвам ги, но не бих се отказала от повече дължина и обем. Ползвам качествени спирали.

# 142
Не, не си харесвам миглите, къси са и не полагам никакви грижи. Купувала съм всякакви спирали, които уж удължават и нищо. Ще сe радвам да пробвам с Bonilash и да има ефект разбира се Simple Smile

# 143
Не ги харесвам особено, може би предпочитам да са малко по-дълги и плътни. Освен спирала досега не съм използвала друг продукт за мигли. Ще ми е интересно ми е да опитам този.

# 144
Не съм ползвала Bonilash. Харесвам миглите си, дълги са, а със спирала стават разкошни. .

# 145
  • София
Харесвам си миглите, да. Не полагам специални грижи.

# 146
  • София
Преди не си харесвах миглите, но след употребата на Бонилаш си ги харесвам Simple Smile Получавам много комплименти за дългите и гъсти мигли и често, дори когато съм без спирала ме питат дали не съм си слагала Simple Smile Серума определено си върши работата и го поддържам в постоянна наличност Heart

# 147
  • София
Цитат
Харесвате ли миглите си и полагате ли някакви по-специални грижи за тях?
Ще се радваме да ни споделите своето мнение и личен опит с Bonilash, ако вече сте използвали серума.
Харесвам си миглите, единствено, когато са гримирани обилно със спирала иначе са доста плешиви и с незадоволителна гъстота и плътност.
Нямам опит с никакви серуми, само с различни масла, но никаква полза не видях от тях.

# 148
Харесвам миглите си, не правя нищо специално за тях. Чувала съм за Bonilash, но никога не съм ползвала.

# 149
Харесвам си миглите горе-долу.Не съм използвала Bonilash,но с удоволствие бих го изпробвала.

Общи условия

Активация на акаунт