По-дълги, по-плътни и по-здрави мигли с Bonilash! Участвайте в играта!

• 11 015
  • 381
  •   1
Отговори
# 300
Харесвам миглите си, особено, ако съм избрала подходящата за тях спирала. Не полагам по-специални грижи за тях. Все още не съм използвала Bonilash, но съм чувала много хубави отзиви за серума.

# 301
  • Варна
До сега не съм полагала специални грижи за миглите си, но от известно време започвам да се вглеждам в тях и смятам да започна.

# 302
Харесвам миглите си. Не полагам специални грижи за тях.

# 303
Бих искала да са малко по-дълги, не полагам специални грижи за тях. Не съм пробвала Bonilash досега, ще се радвам да опитам.

# 304
Да, харесвам миглите си. Не полагам специални грижи за тях.

# 305
Не си харесвам миглите, защото са къси и редки,не полагам специални грижи за тях.

# 306
  • София
Харесвам миглите си. Не полагам специални грижи, не съм използвала досега Bonilash.

# 307
Миглите ми са къси и твърди, не използвам нищо специално за тях. С удоволствие бих изпробвала Бонлаш

# 308
Моите мигли са извити, но прозрачни, просто имам светла кожа и светли коса, мигли, вежди и изобщо косми. Значително по-добре изглеждам със спирала и това е и причината чвсто да използвам такава.

# 309
Нямам хубави мигли-къси са, не са извити, не съм ползвала продукти, които да ги направят по-хубави.Не съм ползвала
Бонилаш.

# 310
Харесвам миглите си, но още малко дължина не би била излишна. Не полагам специално грижи за тях.

# 311
Харесвам миглите си, но са редки.Два пъти съм ползвала серума Bonilash с видим ефект.Миглите се сгъстиха и удължиха видимо .Силно го препоръчвам.Аз лично съм мнооого доволна от Bonilash и бих го ползвала пак. А и спряха да капят .🙂

# 312
  • София
Не, не си харесвам миглите, но и не полагам специални грижи.

# 313
Харесвам си миглите, добре са като гъстота но са много  къси и прави

# 314
Харесвам миглите си, но бих искала да са една по-плътни и дълги

Общи условия

Активация на акаунт