ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 20 064
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Дахан Курт са невероятнииии...: цяла книга за екшън са и карате и хватки са .. boom: отиват да спасяват Лейля .. Онзи и вика приятелите ти са тук.. Аууу ветеринарката го целуна по бузата Blush под въздействието на дрогата

Чачиии е такъв пич .. направо ми се подкосиха краката и колената.. Ухае на парфюююм .. Мъжки тостерон . Ох направо и аз му се нафърлям и без да съм упоена... Scream

# 571
Айдан не поиска да отиде с майка си. Явно ще има и втора среща значи.

# 572
Ехааа, за Оя и кола е изпратил стареца. А Айдан дотук никаква я няма. Сякаш не е гл. героиня, а придружител на майка си.

# 573
Даа, аз това писах на друго място. Айдан се превръща във второстепенна героиня. Дават я само като дават майка й. Не знам дали такъв е замисъла, но не мисля, че зрителите искат точно това.

# 574
Лейля се освести и Дахан ѝ разказва, че баща ѝ е мафиот и се занимава с незаконна трансплантация на органи. Лейля не може да повярва.

# 575
Енвер къде извика Дахан, че така бързо заряза Лейла, остави я на Курт. Оя каза, че Айдан е любима на Дахан и Екбер се зарадва, че е открил слабото му място.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 21:27 от pipilota65

# 576

Цитат
Лейля се освести и Дахан ѝ разказва, че баща ѝ е мафиот и се занимава с незаконна трансплантация на органи. Лейля не може да повярва.

Спокоен разговор с  морска гледка . Не може да повярва и се преструва или наистина не знае ...
Ако се преструва и залага капан го прави нескопосано , но въпреки това и вярват ..

Айдан в този епизод ще е придружител на майка си .. Недоволни ще са феновете й  не вярвам постоянно да е така .. сега така е замислено за епизода .. нали ще я отвлекат и любимия ще я спаси ...

# 577
Енвер мисля, че му каза, че има план за баща си. Обаче шофьора слуша. Той е човек на баща му.
Оя не се радва на джаджъка😆
То от няколко епизода вече тя играе второстепенна роля. Нямо и помен от двойката, която откри сериала. Лейля е повече главна героиня.
Но епизода е добър, така че дано не са толкоз недоволни😀

# 578
Енвер извика Дахан във връзка с баща си. Наистина обсъждат план за премахването на Екбер. Дахан предлага Мюдюр да помогне.

Ха-ха Екбер покани Оя в някакъв долнопробен ресторант. Joy Каквато тя, такова и заведението - масата натрупана с чинии и обикновени ястия. Старецът говори за Айдан.

# 579
Момичета аз приключих ,за днес толкоз.
Нося ви рекламата за Lancome
https://www.instagram.com/reel/C4i2NmTo-lW/?igsh=MXRtdTk4emNjNThqMA==

# 580
Момичета аз приключих ,за днес толкоз.
Нося ви рекламата за Lancome
https://www.instagram.com/reel/C4i2NmTo-lW/?igsh=MXRtdTk4emNjNThqMA==

Благодаря Диди и аз видях новата реклама на Ланкоме:nail_care: както винаги изпипана. Хазалка, като рекламно лице е прелестна и достойно рекламира световната престижна козметична марка .

Комисаря на хоризонта...  Лейля пак ли е в дома на Месут и Курт е там ..
Тези говорят , като къртечници..особено аркадаша шофьор .. нищо не се разбира

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 21:21 от femmi2

# 581
Курт се видя в чудо с Месут, но Комисарят разбра, че са убили бащата на Лейля.

# 582
Комисарят е като хрътка, надушваща прясно месо. Ще се сети той, че Гаддар го е затрил.

# 583
А Енвер и Рюзгяр отново са при японеца. Защо ли?

# 584
Комисарят е като хрътка, надушваща прясно месо. Ще се сети той, че Гаддар го е затрил.

Надушва и още как .. за някой неща е досетлив , но за други го правят на глупак ...  Двамата дали ще се съюзят срещу Гаддара ? Енвер е при японеца с Рюзгяр и какво правят там ??  Нали дълга е изплатен вече ..

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 13:02 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт