ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 20 059
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Ямур разказа на Енвер, че баща ѝ се среща с Оя.
Дахан е отново при Мениджъра.

Момичета, реклама...

# 586
Ямур каза на Енвер, че Оя се е срещала с баща му.
Не мисля, че ще се съюзят Лейля и комисаря. Тя ми е твърде слаб характер, че да се съюзи с някого против някого. Загубих вече надежда тук.

# 587
Нещо дотук и аз съм отчаяна. Липсва ми динамиката, много взеха да зациклят върху Лейля и баща ѝ.

Играят си на гоненица. Всеки преследва всеки.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 21:36 от Emiliya

# 588

НОВО - зад кадър от сериала Smile

Рекламииии.. дружки , благодаря за компанията и коментарите Hug аз съм дотук  и няма да видя края на епозода ...   харесва ми серията има динамика и екшън .. сцените с триото са уникални ..
 Наблягат се на историята с убийството на бащата на Лейля , защото затова вкараха героинята й.. Сега ще разследват и всички търсят компа и преследват Лейля .. Няма цял сериал с това да се занимават ... Поне  се надявам да е така  иначе и аз ще се разочаровам.. Ще има нови поръчки и истории .. Големият шеф ще се рабере кой е над фирмата и Мюдюра.

Екшън патакламаааа наааслада и кеееф
https://twitter.com/ifteriligeyik/status/1768717171574677594

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 21:43 от femmi2

# 589
Нещо дотук и аз съм отчаяна. Липсва ми динамиката, много взеха да зациклят върху Лейля и баща ѝ.

Играят си на гоненица. Всеки преследва всеки.
Много. Твърде много. Цял епизод е драмата на Лейля. Не знам, не четат ли отзиви от зрителите?
Но като цяло епизодът е по-добре от миналия. Има екшън.
Сцената със змията и Дахан-Екбар ще е за финал най-вероятно. Най-интересната част🙂

# 590
Изтикаха главните герои в ъгъла и акцентират върху новите попълнения. Но това на мене не ми се понрави. Толкова вярвах на сценариста. Много силно започна историята със социалната тематика, а ни занимава с любовни интрижки между Оя и Екбер. Сега сигурно ще ни подсетят и за бащата на Дахан и неговите любовни терзания.

# 591
Енвер и Айдан говорят. Тя много не му вярва, но ще се навие.
Виждам в бъдеще даже и приятели да станат😀 Ако Айдан я има в бъдеще де...че като гледам...

# 592
'''Не мисля, че ще се съюзят Лейля и комисаря. Тя ми е твърде слаб характер, че да се съюзи с някого против някого. Загубих вече надежда тук''.

Не се знаеее.. Може да я убеди в обратното и настрои срещу Гаддара .. ще му разкаже за другите убийства..  

Не се отчайвате .. всичко ще си дойде на мястото.. нека и останалите да имат своята слава ...
 Главните няма да ги изтикат убедена съм иначе знаят какво ще последва ...

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 21:46 от femmi2

# 593
Опааа, Курт много радостен, че се вижда с Екбер. Дори ръка му целуна. Екбер му показа змията.

А Енвер помоли Айдан за помощ. Каза, че и Дахан е замесен, за да помогне на сестра си.

# 594
Я колко е смирен Курт пред Екбер. Тук е интересно какво си говорят. Но не им разбирам и дума. Бу Адам....за Мюдюра ли се отнася?

# 595
Я колко е смирен Курт пред Екбер. Тук е интересно какво си говорят. Но не им разбирам и дума. Бу Адам....за Мюдюра ли се отнася?
Не можах да разбера. Пипи може да ни каже.
Охх, тая Лейля - всички я обгрижват, а тя само търси възможност да гушне Дахан.

# 596
Ох, много говорят в тоя епизод и аз нищо не разбирам

# 597
Дахан и Лейля ги готвят за двойка. Така ми мирише. Всички тези сцени натам водят. Не ми харесва идеята, не си отиват, ама какво да направя...не пиша аз сценария.
Ще избягвам да коментирам тая ситуация да не стана натрапчива.
Курт май има нещо против Мениджъра. Говореше с ярост за него.
Сега гледаме Онур. Ама и на възраст е секси този мъж😆

# 598
Интересно... Мениджъра живее в каравана в гората. А новото момиче, което следи май е негова дъщеря.
Не ми направи впечатление Курт да говори с неприязън за Мениджъра.

Не вярвам да гласят Дахан за Лейля. Това съвсем ще ме разочарова.
Оя и Айдан отиват при Екбер.

# 599
Айдан приложи плана в действие. Предложи на майка си да я придружи.
Май и завесата над Мюдюр се вдига.
И аз мисля, че му е дъщеря.
Курт не е това, което изглежда.
Абе забърква се тука нещо😀

Общи условия

Активация на акаунт