Кефят ме лафовете, които сценариста пише с нотка за хумор. Чачовият герой в "Гаддар" е противоречив характер и това е интересното. Като човек, който трепе лошите и търсещ справедливост също е интересен.
Лута се между добро и зло.
Никой не открива топлата вода в историйте и сериалите. Екипа е чудесен с който работят и най важното е че сме спокойни че ще си изкара докрай сезона. Сериала вече има своята публика. Единствено с Чаатай Улусой и екшъна Фокса - NOW tv се осмелиха да рискуват в петък вечер заради не леката конкуренция. Колкото и да мрънкаме за рейтинга не е никак лош. Любопитно е ако бяхме в друг ден какви щяха да са цифрите.. вероятно по високи.
Да се върна към разсъжденията..
Не искам да удължават екранното време на Шенгюл ,дразни и ще върти номера.
Ще използва Умут да се сближи с Дахан. Сценариста да внимава в картинката тук..
Аз се надявам Шенгюл да я гаджосат с Месут. Тя ще разбере, че Дахан никога няма да я погледне като Айдан. За него тя просто е майка на Омут, който му беше поверен от Самет. Не знам защо се поведе по акъла на майката на Айдан и на какво изобщо се надява. Но Дахан ще я постави на място, като се усети.

Иначе се ядосах на патката Шенгюл...тя на какво се надява въобще...че Дахан ще я погледне с други очи...цъ цъц ъ...понякога жените превъртаме...трябва ни малко някой да ни подведе и айде скачаме у кереча...пфу... и много огладняла тая жена ,бе...гълташе като луда у кръчмето...чак Дахан я погледна странно.Майката Оя и тя луда за връзване....ей,парите са голямо нещо,ама дъщеря и да работи,а тя да ги използва.

Емка и на теб също ще си правите среднощна компания с Дахан. 

Дахан как скача само като супер герой е . Режисьора не случайно използва това . 

Благодаря ви!

Класна актриса! Ще има късмет Биркан Сокулу ако го одобрят за партньор на Хазал Кая.
Не спират с колажите...