ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 19 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Емка👏 , страхотен пост си написала и не се извинявай. Дахан осъзна, че е прекалил с реакцията за конкурса особено след разговора на пейката, но сега вече не е същият човек и иска да отдалечи Айдан от себе си. Директора е прав за тази тяхна луда любов.
Кефят ме лафовете, които сценариста пише с нотка за хумор. Чачовият герой в "Гаддар" е противоречив характер и това е интересното. Като човек, който трепе лошите и търсещ справедливост също е интересен.
Лута се между добро и зло.   
Никой не открива топлата вода в историйте и сериалите. Екипа е чудесен с който работят и най важното е че сме спокойни че ще си изкара докрай сезона. Сериала вече има своята публика. Единствено с Чаатай Улусой и екшъна Фокса - NOW tv се осмелиха да рискуват в петък вечер заради не леката конкуренция. Колкото и да мрънкаме за рейтинга не е никак лош. Любопитно е ако бяхме в друг ден какви щяха да са цифрите.. вероятно по високи.

Да се върна към разсъжденията..
Не искам да удължават екранното време на Шенгюл ,дразни и ще върти номера.
Ще използва Умут да се сближи с Дахан. Сценариста да внимава в картинката тук..

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 23:14 от femmi2

# 121
Привет! Hug  Аз се надявам Шенгюл да я гаджосат с Месут. Тя ще разбере, че Дахан никога няма да я погледне като Айдан. За него тя просто е майка на Омут, който му беше поверен от Самет. Не знам защо се поведе по акъла на майката на Айдан и на какво изобщо се надява. Но Дахан ще я постави на място, като се усети.

# 122

Феми, Шенгюл и мене ме дразни като поведение на майка с дете, за което трябва да се грижи. Много е наивна и простовата.
     Не одобрих постъпката ѝ с укриването на парите, за да може да живее по-добре. А сега се прави на толкова хрисима. Не се храни, за да не е в тежест, а в същото време причинява дискомфорт и на сина си. Има нещо сбъркано в този персонаж.
     Оя много набързо я омота в мрежите си и тя клъвна като шаран. Къде е тръгнала да се мери, че и да се перчи на Айдан. Много бързо ѝ порасна самочувствието и реши, че може да е перфектният съперник.
     Не ми се иска сценарият да ни поведе в тази посока. Много подло ми изглежда. Та четиримата са били неразделни приятели. Айдан искрено ѝ съчувстваше и помогаше с каквото може и изведнъж... скрити желания и копнежи по Дахан. Неее, не искам и да си помисля за връзка между двамата.
Привет! Hug  Аз се надявам Шенгюл да я гаджосат с Месут. Тя ще разбере, че Дахан никога няма да я погледне като Айдан. За него тя просто е майка на Омут, който му беше поверен от Самет. Не знам защо се поведе по акъла на майката на Айдан и на какво изобщо се надява. Но Дахан ще я постави на място, като се усети.
    Пипи, благодаря ти, че се включи. Съгласна съм с теб и очаквам Дахан да разсее съмненията ми и да даде урок на Шенгюл.
    Хареса ми идеята за връзка на Шенгюл с Месут.
    Очаквам да споделиш мнението си за епизода като цяло след емоционалните преживявания по време на онлайн гледането.

Цитат
Deniz TURAL

Първият епизод от поредицата #Gaddar достигна 13 милиона гледания в YouTube. Честито.
👏

Цитат
Peri Kızı

с #ÇağatayUlusoy #Gaddar
#1 в дигиталните рейтинги
6 епизода качени в Yt
Номер 13 в популярни видеоклипове 🤟😍🖤

# 123
Добра нощ,момичета!
Изгледах петъчната серийка...малко на пресекулки и не можах да схвана нещо...това за таксиметровия шофьор... Thinking Иначе се ядосах на патката Шенгюл...тя на какво се надява въобще...че Дахан ще я погледне с други очи...цъ цъц ъ...понякога жените превъртаме...трябва ни малко някой да ни подведе и айде скачаме у кереча...пфу... и много огладняла тая жена ,бе...гълташе като луда  у кръчмето...чак Дахан я погледна странно.Майката Оя и тя луда за връзване....ей,парите са голямо нещо,ама дъщеря и да работи,а тя да ги използва.
Комисаря ...ха ха х а ...Айдан как го изигра...а той...влюбен и загубен....
Малкия брат май пак сгази лука...
На Енвер много бързо му мина за загубата на милионите и много ми харесва ,че продължава да стои с/у баща си ,а и разбра за неговото посещение при Давуд...Въхххх...направо ме потресе изпълнението на единия от охраната на  ония изверг ...Екбер /май беше/ Thinking... ега си ...пази боже от такава "вярност"...
Дахан си е супер...както винаги... и Айданка и тя....обичат се ,ама инати...по точно единия....
И...края....Шурей и зет...един до друг...надявам се да спасят Ягмур...
Чакам трея ...а и може пак да погледна някои моменти...има време до петък....То без това няма какво друго да гледам....Сапфира утре вечер свършва,а Преди теб...в сряда...бясна съм ,ама...не зависи от мен... Иначе в соц.мрежи сме добре...май пак преди Дахански... ThinkingJoyJoyJoy

И изпращам Алпчи да види сметката на комшулука,дето не харесаха сериала...

Лекинка... SleepingHugHeart

# 124
Скрит текст:
Добра нощ,момичета!
Изгледах петъчната серийка...малко на пресекулки и не можах да схвана нещо...това за таксиметровия шофьор... Thinking Иначе се ядосах на патката Шенгюл...тя на какво се надява въобще...че Дахан ще я погледне с други очи...цъ цъц ъ...понякога жените превъртаме...трябва ни малко някой да ни подведе и айде скачаме у кереча...пфу... и много огладняла тая жена ,бе...гълташе като луда  у кръчмето...чак Дахан я погледна странно.Майката Оя и тя луда за връзване....ей,парите са голямо нещо,ама дъщеря и да работи,а тя да ги използва.
Комисаря ...ха ха х а ...Айдан как го изигра...а той...влюбен и загубен....
Малкия брат май пак сгази лука...
На Енвер много бързо му мина за загубата на милионите и много ми харесва ,че продължава да стои с/у баща си ,а и разбра за неговото посещение при Давуд...Въхххх...направо ме потресе изпълнението на единия от охраната на  ония изверг ...Екбер /май беше/ Thinking... ега си ...пази боже от такава "вярност"...
Дахан си е супер...както винаги... и Айданка и тя....обичат се ,ама инати...по точно единия....
И...края....Шурей и зет...един до друг...надявам се да спасят Ягмур...
Чакам трея ...а и може пак да погледна някои моменти...има време до петък....То без това няма какво друго да гледам....Сапфира утре вечер свършва,а Преди теб...в сряда...бясна съм ,ама...не зависи от мен... Иначе в соц.мрежи сме добре...май пак преди Дахански... ThinkingJoyJoyJoy

И изпращам Алпчи да види сметката на комшулука,дето не харесаха сериала...

Лекинка... SleepingHugHeart
     Свет, с емоционалния си коментар и шеговития тон винаги внасяш настроение в темата. Не мога да не се съглася с написаното, хеле пък като гледам как Алп е насочил пушката. Joy
     Наминавай по-често в темата ни. Ще се радвам и на хубавеца Алп. А аз по нощите ще си хапвам с Дахан и ще се облизвам сладко, сладко...

# 125
Дахан за успокоение на нервите прояде солети Joy
За сефте виждам такъв образ, като Курт да не яде нищо друго.
Двамата, като почнат да се бият в тандем са номбър Уан в екшъна.
Екипа знае че Чаатай обича да яде и не му липсва апетит. Трябват енергия и сили за това темпо на работа няма да го измъчват горкия.. затова шкембе чорби , пържени филии дюнери.
Да му е сладко на Гаддара Yum Емка и на теб също ще си правите среднощна компания с Дахан.

Пипи , това за Месут и Шенгюл е идея ,но той е такъв симпатяга и добър човек няма да му подхожда това змийче. Бързо прежали Самет и парите му скри.
Детето й даде урок и не искаше кървавите пари заради, които баща му умря.
Може на Дахан да му избръмчи главата.. не вярвам да го направи с Шенгюл за да отдалечи Айдан. Толкова неприятности има да разрешава и не му е до това сега.
Брата келеш и той се е забъркал с мафия. Наистина ли пласира дрога ?
Семейството отвсякъде е.. ако не е смешно ще е трагично.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 00:11 от femmi2

# 126
Дахан за успокоение на нервите прояде солети. Joy
За сефте виждам такъв образ като Курт да не яде нищо друго.
Двамата като почнат да се бият в тандем са номбър Уан в екшъна.
Екипа знае че Чаатай обича да яде трябват енергия и сили за това темпо на работа няма да го измъчват горкия Joy затова шкембе чорби, пържени филии дюнери. Да му е сладко на Гаддара Yum Емка и на теб също ще си правите среднощна  компания с Дахан.

Скрит текст:
Пипи , това за Месут и Шенгюл е идея ,но той е такъв симпатяга и добър човек няма да му подхожда това змийче. Бързо прежали Самет и парите му скри.
Детето й даде урок и не искаше кървавите пари заради, които баща му умря.
Оф не знам може Дахан да му избръмчи главата.. не вярвам да го направи с Шенгюл за да отдалечи Айдан. Толкова неприятности има да разрешава и не му е до това сега.
Брата келеш и той се е забъркал с мафия. Наистина ли пласира дрога ?
Семейството отвсякъде е.. ако не е смешно ще е трагично.
    Феми, нощите са моята стихия... Joy Това е моето време! Необезпокоявана от никого мога да ям, да "философствам" и да се забавлявам във форума.
     В компанията ще включа и Курт - любим персонаж ми е, а и актьорът е страхотен. Искрено се забавлявам с него. А екшън сцените с него са уауу.

# 127
Здравейте и успешна нова седмица на всички.
Да видим с какво ще ни инзненадат с предстоящият епизод.  Снощи по нощите са снимали няма почивка и през уикенда.

# 128
Здравейте, дами!

За всички, на които кафето не помага и още са сънливи. Един прекрасен Хакан за настроение и вдъхновение.
     Отново е понеделник и ние сме в очакване... на трейлъри, на нови снимки, на инфо и на епизод 7 от нашия любим сериал "Gaddar".
     Да започнем с преговор. В статията от  trhaberler много синтезирано и сбито е предадено съдържанието на последния излъчен епизод.

Dağhan отмъсти на мъртвия таксиметров шофьор и се превърна в Gaddar! Правата на жестоките злодеи

Сериалът на Ay Yapım „Gaddar“ се излъчва на екраните на NOW. Видяхме и поредният изпълнен с екшън епизод 6. В епизода, в който Дахан беше притиснат в ъгъла от капана, поставен от Енвер, Айдан се притече на помощ.
Войната между Енвер и Екбер ескалира, спокойствието е нарушено.
Dağhan става все повече и повече като Gaddar, той отмъщава на убития таксиметров шофьор и внася мир в сърцето на почерненото семейство.
Вълнуващият и наситен с екшън 6-ти епизод от сериала „ Gaddar“ с участието на  Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ,  Alper Çankaya  и  Erdal Özyağcılar, прикова зрителите към екрана. Новият епизод, в който Dağhan постепенно се превръща в Gaddar,  беше високо оценен от публиката, за него се говори много в социалните медии и остана на дневен ред през цялата вечер.

В 6-ти епизод на сериала Гюркан научи, че Дахан вече е наемен убиец.
Той показа на Айдан видеото, изпратено от Енвер, за да я накара да  промени чувствата си към Дахан.  Но Айдан тайно взема записа от Гюркан и го унищожава, за да спаси любимия си от влизане в затвора. Докато чака отговора на Мениджъра, Дахан започва да търси убиеца на таксиметровия шофьор, който беше убит в неговия квартал.

Докато следи убиеца, пътищата му се пресичат със стария му приятел Месут. В сериала, в който Умуткан Ютебай участва с образа на Месут, вече имаше любопитство какво ще преживеят двамата с Дахан. Междувременно Екбар, осъзнавайки, че синът му няма да се откаже лесно от Ямур след последните му действия, заплаши Давут.
Когато Айдан се обажда на Дахан, за да каже, че го е спасила от влизане в затвора, между двамата отново избухва скандал.
Оя смята, че надеждата за обединение с Дахан е погубила дъщеря й. Тя използва наивната Шенгюл, за да злепостави Дахан и да спаси дъщеря си от любовта към Дахан.
Напрежението между Енвер и Екбер, който предприе действия за разделяне на Енвер от Ямур, стана още по-опасно. Екбер иска да ожени сина си за дъщерята на своя близък приятел, но Енвер смята, че може да му се размине, като убие приятеля на баща си.
Екбер, който казва, че досега не е бил чудовище, стига до момента, в който може да направи всичко потресен от смъртта на приятеля си.

Междувременно Dağhan, който преследва убиеца на таксиметровия шофьор, намери мъжа и му отмъсти. Дахан занася тялото на убиеца при бащата на таксиметровия шофьор и се представя като Гадар. Веднага след това славата му се разпространява сред всички, по всички стени, улици и къщи се лепят надписи „Гадар има право на злите“.
Дахан, чиито планове да унищожи Енвер продължават, намира начин да му навреди и го принуждава да избира между своя човек и своите блага.
Ямур е у дома си и се опитва да оправи  отношенията с баща си, но заплахата на Екбер влошава психологията на Давут и го накара да изпадне в криза.
Yağmur закара баща си в болницата, цялото семейство и Енвер се събраха в болницата. Докато Енвер предупреждава Дахан за баща му в случай, че нарани Ямур, хората на Екбер насилствено отвличат Ямур от болницата. В края на епизода остава въпросът дали Dağhan и Enver ще успеят да спасят Yağmur от ръцете на Ekber.

Позитивен ден и успешна нова седмица на всички!

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 11:11 от Emiliya

# 129

след екшъна и солетите за успокоение да изпием кафенце за тонус

Прясно инфо от Бирсенката.
Поредицата ''Гаддар'' продължава със свойте социални каузи.
Стрес е за актьорите да  се пренаписва всичко , но щом е за кауза ... В Турция много обичат и се грижат за животните , особено за котките .

Целта на Гадар тази седмица са онези, които малтретират животни
Сериалът на Ay Yapım „Gaddar“, който беше излъчен по NOW и върна Чаатай Улусой на телевизионния екран, се фокусира върху правата на животните след убийството на таксиметров шофьор.

Сериалът "Gaddar" продължава да включва в сценария си събития, които нараняват съвестта на обществото. Поредицата , режисирана от Синан Йозтюрк и написана от Хюрер Ебеолу , беше за убийството на таксиметров шофьор, което опустоши страната ни миналата седмица. Социална рана ще бъде обсъдена отново тази седмица в Гадар . Гадар, който стана известен като мистериозен герой сред обществеността с лозунга „Прави на жестоките злини“ в сценария , ще се насочи към тези, които потискат животните тази седмица.  С нетърпение се очакват нови развития в сценария на ''Gaddar'' , който обединява Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya и Erdal Özyağcılar в главните роли , засягащи текущи събития.  

# 130
# 131
Неслихан Йелдан е празнувала вчера  РД на снимчанта площадка на сериала с колегите .

каква среща само на аркадашите .Smile Дахан как скача само като супер герой е . Режисьора не случайно използва това .
https://twitter.com/internesstt/status/1761093812292661478

Инфо за Хазалка и проектите й.
Ще и лепне ролята на полицайка.  Нямам търпение да се завърне на екран и да се наслаждавам.
Не знам нищо за тая платформаTOD  какво , как пускат. Рускините дано качат сериала.  

Бирсен Алтунташ съобщава, че Хазал Кая ще играе полицайка в новия сериал „Стая за разпити“ („Sorgu Odası“). Напоследък актрисата получи много оферти и избра сериала на Karga Seven „Али Кара“, където неин партньор ще бъде Алперен Дуймаз. След като снимките на новия проект бяха отложени за следващия сезон, Хазал реши да обмисли предложения за работа в цифрови сериали.

По-рано беше получена информация, че тя ще играе главната роля в сериала MedYapım за платформата beIN Connect TOD „Вратите на времето“, където Биркан Сокуллу може да стане неин партньор. Въпреки това, както се оказа, Хазал все пак прие предложението на продуцентите на Karga Seven и ще играе главната роля в сериала на компанията „Стая за разпити“. Сериалът ще се състои от 10 епизода и също ще бъде пуснат в платформата TOD. Хазал ще влезе в ролята на детектив. Снимките ще започнат в края на март. Партньорът на актрисата в проекта ще бъде обявен следващата седмица.

Като нежно красиво цвете е . Прелестна е !:cherry_blossom:::tulip:heart_eyes:Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 21:07 от femmi2

# 132
Целта на Гадар тази седмица са онези, които малтретират животни
Сериалът на Ay Yapım „Gaddar“, който беше излъчен по NOW и върна Чаатай Улусой на телевизионния екран, се фокусира върху правата на животните след убийството на таксиметров шофьор.

Сериалът "Gaddar" продължава да включва в сценария си събития, които нараняват съвестта на обществото. Поредицата, режисирана от Синан Йозтюрк и написана от Хюрер Ебеолу, беше за убийството на таксиметров шофьор, което опустоши страната ни миналата седмица. Социална рана ще бъде обсъдена отново тази седмица в Гадар. Гадар, който стана известен като мистериозен герой сред обществеността с лозунга „Прави на жестоките злини“ в сценария, ще се насочи към тези, които потискат животните тази седмица.  С нетърпение се очакват нови развития в сценария на ''Gaddar'', който обединява Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya и Erdal Özyağcılar в главните роли, засягащи текущи събития.  
    Страхотни новини сте донесли, момичета! Благодаря ви!
     Много се радвам, че "Gaddar" придобива социална насоченост и се акцентира на злободневни неща. Така на жестокостта в сериала и на посланията към уважаемия зрител се придават нови измерения и не са самоцел.
     Мисля си, че фокусирането върху правата на животните е замислено много по-отрано. Не беше случайно присъствието на котки и кучета в сериала. Те не са били част от пейзажа, или доказателство за любовта на турците към домашните любимци, а акцент, върху който ще се работи.
    Харесва ми сценаристът - продължава да ме изненадва с "Очаквай неочакваното". Адмирации!

# 133

https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1762096230891462739
Емка , може ли да изобразиш това на гифче . Жестоко е ! Heart Eyes

Ейваллах , Ашколсун ! Hands Clap
📈 А ето и статистиката от дигиталните платформи (сайта на канала и платформите, в които се показва канала) 🔥 Като цяло в интернет 🛜 Народният герой GADDAR е най-гледаният сериал за миналата седмица! 🔥👏🏻

# 134

https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1762096230891462739
Емка, може ли да изобразиш това на гифче . Жестоко е ! Heart Eyes
    Феми, нали знаеш, че мога всичко. А за Чачо дори и да не мога - ще се науча. Красив, магнетичен и талантлив - заслужава огромната любов на феновете.

По-рано беше получена информация, че тя ще играе главната роля в сериала MedYapım за платформата beIN Connect TOD „Вратите на времето“, където Биркан Сокуллу може да стане неин партньор. Въпреки това, както се оказа, Хазал все пак прие предложението на продуцентите на Karga Seven и ще играе главната роля в сериала на компанията „Стая за разпити“. Сериалът ще се състои от 10 епизода и също ще бъде пуснат в платформата TOD. Хазал ще влезе в ролята на детектив. Снимките ще започнат в края на март. Партньорът на актрисата в проекта ще бъде обявен следващата седмица.

Като нежно красиво цвете е. Прелестна е ! Flowers Cherry Blossom Flowers Tulip Heart Eyes Heart Eyes
   Възхищавам се на Хазал - работи неуморно и изгражда незабравими персонажи! Класна актриса! Ще има късмет Биркан Сокулу ако го одобрят за партньор на Хазал Кая.
    Феновете обаче продължават да очакват Хазал и Чачо отново на екран. Не спират с колажите...

Общи условия

Активация на акаунт