ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 20 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Емиииии...Наздраве и от нас !!!

# 166
Добро утро! Познайте какво закусвам с кафенцето .. пържени филийки, като Даханчо. Yum

Свет , Heart Eyes
Не е приятно с проваленият проект  не зависи от актьорите или Алп. Канала не им даде шанс с историята и  побързаха да се отърват. Мисля, че занапред ще заложи на дигитален проект.
Благодаря за парфюма на Ив Роше. Аз съм виждала при нас козметика на френската марка, но не съм купувала нищо. Ще потърся парфюма, щото обожавам аромати. Женският любими ми е "Олимпията". Какъвто и друг да ползвам пак се връщам на този аромат.
На Ланкоме също са много добри, но цените им са солени. Money  
Мъж ухаещ на парфюм по дрехите и тялото  е чок съблазнително:stuck_out_tongue_winking_eye

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 13:00 от femmi2

# 167
Здравейте, дами!

На кафе със Сарп, но в мислите си с "Gaddar". Нетърпеливото очакване продължава.
     И докато чакаме изненадите да гарнираме кафето с една статия от Zafer Varhan.
     Хареса ми! Дано допадне и на вас!

Çağatay Ulusoy

Zafer Varhan - Online Magazin
     Çağatay Ulusoy работи неуморно напоследък, показвайки на всички победата на решителността. Можем да кажем, че един от най-добрите примери за поговорката „Съдбата е влюбена в усилията“ несъмнено е Чаатай Улусой.
     Обикновено моделите от подиума трудно пробиват на пазара като успешни актьори, но Чаатай Улусой беше един от онези, които успяха да обърнат тази ситуация в своя полза.
     Улусой доказа колко качествен актьор всъщност е с последните си 2 сериала. Напоследък, където и да погледнем, виждаме него и успехите му. Докато изгори умовете ни с телевизионния сериал "Kübra", той доказа колко добър екшън актьор е с "Gaddar".
     Броят на квалифицираните бойни актьори в турските сериали и филми е доста малък, но Чаатай Улусой наистина запълва тази празнина. Бойните му сцени в телевизионните сериали и филми, в които участва, се харесват на всички.
     Разбира се, не бива да ограничаваме въпроса до действието...
     В същото време смятам, че създадените от него образи заслужават да бъдат оценени. Докато феновете на телевизионните сериали и филми постепенно се отдалечават от националните медии, стойността на смелите сценаристи започва да се появява.
     Сериалът "Kübra" трябва да е най-голямото доказателство колко лоши са изборите на националните сериали, но колко качествени са уеб сериалите. Ако не сте го гледали, горещо го препоръчвам. Оказва се, че нашите турски сценаристи могат да направят качествена работа, когато пожелаят. Бяхме стигнали до повръщане от сериали, в които шефовете се влюбват в секретарките си.
     Сериалът "Kübra" затвори тази празнина.
     Ако погледнем сериала "Gaddar", рейтингът му е лош в национален мащаб, но повторенията на сериала чупят рекорди в интернет. Разбира се, National Broadcasting могат да свалят сериала от ефир, като гледат рейтингите на сериала, защото за съжаление все още не им пука за цифровите медии.
     Конкурентите на поредицата "Gaddar" като цяло са много силни, но възможността "Gaddar" да премине към цифрова платформа се обсъжда в задкулисието на списанието срещу риска поредицата да бъде свалена от ефир.
     Накратко, определено препоръчвам сериалите "Gaddar" и "Kübra" сред сериалите, които си струва да гледате.
     Ще оцените Çağatay Ulusoy, когато го гледате, много е приятно за любителите на сериали, че той дава живот на два различни образа, които играе последователно, без да се влияят един от друг.

Щастлив и споделен да е днешният ви ден!

# 168
Здравейте, дами!

На кафе със Сарп, но в мислите си с "Gaddar". Нетърпеливото очакване продължава.
     И докато чакаме изненадите да гарнираме кафето с една статия от Zafer Varhan.
     Хареса ми! Дано допадне и на вас!

Çağatay Ulusoy

Zafer Varhan - Online Magazin
     Çağatay Ulusoy работи неуморно напоследък, показвайки на всички победата на решителността. Можем да кажем, че един от най-добрите примери за поговорката „Съдбата е влюбена в усилията“ несъмнено е Чаатай Улусой.
     Обикновено моделите от подиума трудно пробиват на пазара като успешни актьори, но Чаатай Улусой беше един от онези, които успяха да обърнат тази ситуация в своя полза.
     Улусой доказа колко качествен актьор всъщност е с последните си 2 сериала. Напоследък, където и да погледнем, виждаме него и успехите му. Докато изгори умовете ни с телевизионния сериал "Kübra", той доказа колко добър екшън актьор е с "Gaddar".
     Броят на квалифицираните бойни актьори в турските сериали и филми е доста малък, но Чаатай Улусой наистина запълва тази празнина. Бойните му сцени в телевизионните сериали и филми, в които участва, се харесват на всички.
     Разбира се, не бива да ограничаваме въпроса до действието...
     В същото време смятам, че създадените от него образи заслужават да бъдат оценени. Докато феновете на телевизионните сериали и филми постепенно се отдалечават от националните медии, стойността на смелите сценаристи започва да се появява.
     Сериалът "Kübra" трябва да е най-голямото доказателство колко лоши са изборите на националните сериали, но колко качествени са уеб сериалите. Ако не сте го гледали, горещо го препоръчвам. Оказва се, че нашите турски сценаристи могат да направят качествена работа, когато пожелаят. Бяхме стигнали до повръщане от сериали, в които шефовете се влюбват в секретарките си.
     Сериалът "Kübra" затвори тази празнина.
     Ако погледнем сериала "Gaddar", рейтингът му е лош в национален мащаб, но повторенията на сериала чупят рекорди в интернет. Разбира се, National Broadcasting могат да свалят сериала от ефир, като гледат рейтингите на сериала, защото за съжаление все още не им пука за цифровите медии.
     Конкурентите на поредицата "Gaddar" като цяло са много силни, но възможността "Gaddar" да премине към цифрова платформа се обсъжда в задкулисието на списанието срещу риска поредицата да бъде свалена от ефир.
     Накратко, определено препоръчвам сериалите "Gaddar" и "Kübra" сред сериалите, които си струва да гледате.
     Ще оцените Çağatay Ulusoy, когато го гледате, много е приятно за любителите на сериали, че той дава живот на два различни образа, които играе последователно, без да се влияят един от друг.

Щастлив и споделен да е днешният ви ден!

Еха , каква статия и то безпристрастна. Изключително се радвам и гордея затова как се пише за Чаатай Улусой. Извоюва си кариера , уважение, и възхищение с таланта си и работата си и затова, че е смел новатор и рискува.
Изгори умовете ни в "Кюбра " по Нетфликс още не може да осмислим историята и зверската игра.
В екшъна Gaddar доказа че е върховен в бойните сцени и като вади пАтлака. Сценария е добър и стегнат и продукцията е качествена. Ай Япъм умеят да създават екшъни, които се помнят.
За рейтингите не се притеснявам и това че го спрат не е вярно. Екипа е спокоен и го потвърди. Следват си плана и канала засили рекламата на проекта. 
Има ли за друг актьор в гилдията толкова много статии и всеки ден да се пише и отразяват и нови и стари проекти.
По принцип се набляга на клюките и скандалите и кой колко богат е. Всяка поява е сензация и знае как да подържа интерес въпреки асоциалността му. Това също е умение и талант.🌟👏👏💪💪

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 18:40 от femmi2

# 169
Младежите вече се подстригват, като Дахан
ето и доказателството от салона. Гривната с която е в сериала, като компас от армията също започна да се търси и купува, както и обувките, които са топ. Бие се с тях какво ли неправи чок издръжливи. Суитчъри с марката Гаддар също се търсят . На печалбата  ще са производителите .
https://twitter.com/saradreamL/status/1760936380941672461
https://twitter.com/saradreamL/status/1762503670262792600
https://twitter.com/saradreamL/status/1762503698041725187
Ето и Обувките не разбрах каква марка са .
     Феми, всичко, което е свързано с Чачо и "Gaddar" се търси и купува. Еуфорията е безгранична. И мъже, и жени искат да притежават частица от Дахан
     Дали и аз няма да изперкам... Stuck Out Tongue Winking Eye
     Следващата седмица може и да грабна някоя тениска и гривна на Gaddar от Турция.

След гледане на 5 епизода от "Gaddar"

# 170

Клипчета от ютуб зад камера:movie_camera:

Тук са включени кадри от ''Прокектор'' и '' Гаддар''  

Гаддар: зад камера :boom:movie_camera:Misc BombMisc GunMisc Gun

Курт и Дахан  натупаха  всички мъже в нощния клуб 💥 - Gaddar

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 15:49 от femmi2

# 171
Феми, хубави видеа и колажи си ни качила. Благодаря ти!

Cagatay Ulusoy Spain Official

Харесвам всички творби на #ÇağatayUlusoy, всяка по различни причини и с различни мнения относно сюжетите и сценария. Като цяло винаги съм много критичен и се опитвах да намеря някакъв недостатък в представянето на Чаатай, признавам го, но честно казано не го намерих, само малки невинни детски неща в началото, разбира се. Но дори и в това той предаваше необичайна чистота и талант. Много пъти съм мислил каква ще е моята класация и наистина е невъзможно да го направя, защото всички негови творби допринасят с нещо или поне за мен, а мисля и за всеки, който се спре за момент да ги види. Той е много специален актьор и човек по много причини и ВСИЧКИ от тях са възхитителни...🧵
... Да градиш кариера като неговата с последователност и без да се излагаш не е лесно и той го постига с лекота. Съжалявам за речта 🙏
Ден на размисъл
😂

# 172
Скъпи наши приятели, които ни съпътстват от първия епизод. Добре че ги има!
Gaddar със своя 7-ми епизод в петък, 1 март от 20.00 часа по СЕГА!
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1762810087331054075

Прави са латините такава кариера не е лесно да се постигне. Започнал е от подиума след като печели мъжкият бест моделс и продуцентите виждат красотата и потенциала му.
В началото разбира се е няма как да избира и подбира в какво да играе след това постигна това право да изисква.
Този човек трябва да преподава актьорско майсторство да отвори школа.  Казвам го съвсем сериозно.

''Знаеш ли какви са мъжете, като теб''  

Какви са мъжете ли?? Необходимо зло. Нали има такава приказка.. те това  го казват и за жените. Чачи е красивата ни тиха, загадъчна  красива и много талантливо съблазнителна лудооооост. Sleeping

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 13:23 от femmi2

# 173
Скъпи наши приятели, които ни съпътстват от първия епизод. Добре че ги има!
Gaddar със своя 7-ми епизод в петък, 1 март от 20.00 часа по СЕГА!
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1762810087331054075

Цитат
THECAGATAYULUSOY

От малко момче до най-великия актьор на всички времена
🥰👑

# 174
Тази вечер ще пуснат нов откъс от епизода. Дано не е по нощите.. мисля,  че този път са готови и няма да променят нищо в движение.

Ех , ако Чачо прочете колко много го Обичат Обожават и оценяват качествата му и работата. Със сигурност не се мисли за най великият и добър актьор и ще каже има още да се уча.
Той е от хората, които нямат огромно самочувствие дори да е заслужено.
Това също е добро качество, като човек. Heart Скромността краси човека. Но ще се радваме да се поласкае и сам не само ние да го хвалим. Колко е мъжествен.. като тинейджър признавам си не ме впечатлява на снимки ,но сега е нямам думи..
Тази възраст много му подхожда и разкрасява. Още е млад и тези, които приказват, че остарява и състарява не са  познали и нямат усет и вкус. Може за роля да го направи. Доказал е че не се страхува от това.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 22:40 от femmi2

# 175
Добър вечер. Пак нямам време да ви чета,но ви нося малко коментари и новости

https://www.instagram.com/reel/C35q7PIoprB/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
https://www.instagram.com/stories/gaddartvresmi/3312858855677684 … =NjZiM2M3MzIxNA==

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 20:33 от diana_atanasova55

# 176

"Gaddar", Епизод 7, Трейлър 2

Новата работа на Gaddar 💥

Гифчета и превод малко по -късно!

# 177

"Gaddar", Епизод 7, Трейлър 2

Новата работа на Gaddar 💥

Гифчета и превод малко по -късно!
Жестоко!  Гаддар вече умее да борави и със снайпер. Истински професионалист. Новата работа е да спаси животинките от мъчения и да даде урок на злодейте. Оя майката на Айдан я удари заради Дахан не иска да се вижда с него и го нарича убиец.
Уаууууу, ето гооооо снайперистааааа Nature Boom

https://twitter.com/QueenDreamer8/status/1762927039009431756

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 21:54 от femmi2

# 178

Епизод 7, Трейлър

Новата работа на Gaddar

- Къде е Ямур? Къде е Ямур?
                   - В тоалетната.
                   - Какво става? Къде се намирам?

- Спри! Трябва да те спася от този човек!
                     Хайде, момиче, хайде да вървим.
                   - Ще ти счупя краката ако още веднъж се срещнеш с този убиец.

- Имам нова работа за теб.
                  - Какво?
                  - Обичаш да убиваш като измъчваш животни.
                    Обичаш да убиваш, аз също. Но съм намерил съперник със зъби.

# 179

Епизод 7, Трейлър

Новата работа на Gaddar

- Къде е Ямур? Къде е Ямур?
                   - В тоалетната.
                   - Какво става? Къде се намирам?

- Спри! Трябва да те спася от този човек!
                     Хайде, момиче, хайде да вървим.
                   - Ще ти счупя краката ако още веднъж се срещнеш с този убиец.

- Имам нова работа за теб.
                  - Какво?
                  - Обичаш да убиваш като измъчваш животни.
                    Обичаш да убиваш, аз също. Но съм намерил съперник със зъби.

Благодаря за превода , гифчетата и труда. Flowers Bouquet
Не мога да откъсна очи от снайпериста толкова е красив по дяволитеееее:sob:

Общи условия

Активация на акаунт