Не би било невъзможно, ако сценаристите решат, да направят двойка ЛейДах, нищо, че той е убил баща й. Пак ще дам пример с Чукур, макар че става досадно това😀, но там Ямач се влюби накрая в жената, участвала макар и индиректно в убийството на баща му. А семейството прие убиеца на единия им син и брат за част от тяхното семейство и си простиха всичко. Така че не е невъзможно в тоя ред на мисли. Тя да му прости, защото вижда, че той е добър човек, а и разбира какво е правил баща й. На този компютър според мен видя снимки на органи за продан.
Така че не би ме изненадало да го направят това, но не мисля, че ще се случи, защото предполагам следят настроенията на публиката. А те не го одобряват особено. Ще се види де. Но аз не смятам, че Бусе е само гост актьор. Името й е до това на Чаатай, Сумейе и Онур. Не като гост актьор някъде накрая. Тя ще поостане според мен, а какво са й отредили изобщо нямам идея и предположения. Само се надявам да няма много любовни драми и женски сълзи😀

благодаря за почерпката и инфото за руските субтитри. Аз когато се прибера ако не е излязъл българския превод, ще подхващам епизод 9 с руска озвучка.

Турският Джеки Чан , Рамбо и Робокоп:muscle:
подкрепям - скоро няма да се отървем от Екбер. Че той тепърва започва да се развихря, а трябва да станем свидетели на всичките злини, които е извършил и ще извърши. Аз продължавам да си мисля, че той е убил жена си, за да ѝ вземе бъбрека. 

Хаха На Лейла и сложиха успокоително -"серум на истината". Каза на брат Ахмет, че вони и да си купи дезодорант.
Енвер е купил помещението на Японеца и си събира нов отбор хора. Месут си има момиче на мечтите и си фантазира как ще я срещне. Дааа изгледах го. Екбер е много опасен, провали капаните и на Дахан и на Енвер. Враждата между Екбер и Мюдюра е много стара и тепърва ще се ожесточи. Айдан има 6 часа, ясно е, че Дахан ще я спаси.