Абитуриентски страсти 2024

• 127 487
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.София
Въпросното момиче с фолклорните мотиви по роклята дори не участва в конкурса на Дир.бг ,а " плъзна"  из нета от друго място . На мен също много ми харесва.
Прекрасни форумски деца видях в темата.На добър час!
 Събирам сили за догодина.
Учудена съм,че и тази година има мнооого пера по тоалетите, мислех,че отшумяха.

# 526
  • Down south
Без значение, дали и къде участва, факт е че  момичето е красиво и запомнящо се.

От конкурса, моята фаворитка продължава да бъде момичето, което нарекохте "Българска роза"

# 527
Без значение, дали и къде участва, факт е че  момичето е красиво и запомнящо се.

От конкурса, моята фаворитка продължава да бъде момичето, което нарекохте "Българска роза"
Не сме я нарекли ние. Тя е Царица на розата 2024 г., избрана на тържествата в Казанлък по повод стартирането на розобера за прочутото българско,  розово масло. Всяка година се провеждо такъв конкурс и се избира Царица.https://www.kazanlak.bg/page-13221.html  Наистина е много красива. Момичето с уж носията също е много красиво. Тези от поста на Doli са сякаш от професията, излезли на Лъвов мост и за съжаление изхабени още на 19 г.

# 528
Лилиум, красавица, голяма е дъщеря ти Grinning
Много нежна и стилна!

# 529
  • София
Вчера беше балът на дъщеря ми. Беше хубаво. Съвсем малко събиране в бар наблизо, после племенникът ми я взе да я закара към Невски, а ние се разходихме до там.
Много красиви деца. Много елегантни, нямаше нищо прекалено в тоалети, грим, прически. Не се размятаха бутилки с алкохол, нямаше гюбеци пред храма. И когато си затръгваха, нямаше боклуци по площада.  Но и те, след като преди две седмици имаше снимки на изпращания пред Невски, в общия си чат, си говориха, че не искат след тяхното училище да има нещо такова.
Ще кача снимки като получа хубави, защото на телефона нямам нито една в цял ръст.

# 530
  • Самоков
Относно хубавите снимки, тези дни размишлявам по темата. На мен това, което ми направи впечатление, специално в нашия град е, че повечето правят тържество тип сватба, дават се едни луди пари за украси подаръчета за гости и т.н., а решават да спестят от фотограф и после се сещат и "реват", че нямали една свястна снимка на отрочето. Така, че това като съвет към тези, на които им предстои бал, не пропускайте този детайл, остава ви спомен за цял живот.

# 531
Относно хубавите снимки, тези дни размишлявам по темата. На мен това, което ми направи впечатление, специално в нашия град е, че повечето правят тържество тип сватба, дават се едни луди пари за украси подаръчета за гости и т.н., а решават да спестят от фотограф и после се сещат и "реват", че нямали една свястна снимка на отрочето. Така, че това като съвет към тези, на които им предстои бал, не пропускайте този детайл, остава ви спомен за цял живот.
Подкрепям това мнение.  Моят син отиде със семейната ни кола/шкода октавия/, без балони по нея, сам си беше шофьор. След това ММ я изтегли. Гостите ни бяха малко, дойдоха в двора на училището, поздравиха го, снимахме се и след като абитуриентите тръгнаха към ресторанта и ние отидохме в заведение.
Вчера е взел снимките и днес,  утре всеки ще си получи снимка с надпис "Благодаря за поздравите!"

# 532
Този конкурс е много недообмислен. Всеки ден се бълват снимки, човек не може да насмогне и после - избранници на потребителите. Аз лично им хвърлям око два пъти за периода и каквото харесам- харесам.

# 533
Нашия бал мина в неделя, но все още нямам снимки (когато получа и проуча как ги качвате ще ви покажа и моята абитуруентка). Аз както си и знаех, не успяхме семейно да се наснимаме с нея, за което ми е много тъжно. Голямо бягане и бутане беше. Фотосесията й продължи с половин час повече (предната девойка беше забавила графика), после бързахме за изпращането в училище, после бързахме да сме преди нейната кола пред ресторанта. И там вече трябваше да се снимаме, но понеже целия й клас тръгнаха заедно по червения килим до ресторанта реших че не е подходящо. И така си останахме без хубави снимки с нея. Имаме си тези от ресторанта с почерпката с роднините. Иначе не знам защото сме от провинцията или навсякъде е така, но с тази чалга вече всичко преминава граници. Дъщеря ми се прибра в полунощ и каза, че повече на тази музика не може да издържи. Дори в дискотеката е само такава музиката и тя се отказа. Тъжно ми беше, момичета, че на бала си не можа до сутринта да се забавлява.

# 534
Трябва да отсяваме тъжни те и досадни те моменти и да запазим само хубавите спомени. Важно е преживяването в крайна сметка.

За чалгата-подозирам, че е по-популярна, отколкото ние, родителите си мислим. Моят син грам не понася, но за да се свири чалга 2/3(според него, а обективно не зная колко) от времето чалга в емблематично заведение в града, ясно е, че се харесва.
На бала на сина ми той не е танцувал, но е нямало какво. Всъщност са играли хора учителите и момичетата. Оттам нататък, малко диско по време на вечерята, като никой не ставал и накрая чалга. Не е имало певци или други някакви забавления
Но въпреки това, имало е емоция.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 10:38 от Светкавица

# 535
И в столицата не е по-различно по отношение на чалгата. Моите деца също не слушат такава музика, но пък умеят някак да се приспособяват към момента в името на общото веселие. Отсега е запазен клуба за догодина, след ресторанта, и това е положението. Дори му предложих да се отдели с най-близката му група от класа и да отидат някъде на клуб с по-свястна музика, но той отсече: абсурд, няма да се цепим класа! Каквато музика, такава.

Прекрасни снимки на всички съфорумски абитуриенти! И го казвам, защото наистина много ми харесаха. Една майка с момичето ѝ в синя рокля, съжалявам, че не помня никове, много ми харесаха и двете, както и една абитуриентка с черна рокля и червена коса, различна от масовия тренд, момчетата също много ми допаднаха, Абе всички показани! ❤️
Имам една съгражданка тук, пак не помня с какъв Ник беше, бих се радвала да видя абитуриента, ако не е показан (гр. Сс)

# 536
Toscana, и аз съм отвратена, ние сме в чалгарски град и тук в страшно. Говорих с една учителка, която ми е по-близка какъв е този ужас и тя ми вика: "Ооо, тази година беше добре - имаше "Мойте кафеви очи" и Графа и друга българска музика. А миналата само чалга" - пфффф, ще повърна!

# 537
Точно от музика не мога да се оплача! В Интера (Златни пясъци) и участие на Боро Първи имаше, и разнообразни стилове музика (поп, рок, блус, джаз, естрада), като дори чалгата беше доста по-малко от очакваното.

В хотела до нас (Астера) само и единствено чалга се е пускало, пял Радо Шишарката и два оркестъра 😬 Не знам кой и защо е решил, че точно този певец би правил готин купон за 18 годишни младежи, но здраве да е.

# 538
  • Димитровград
Аз където гледах снимки и клипове от партита, яко чалга. Това са родителите на тези деца, децата не присъстват, какво се учудвате. Круша ражда ли ябълки?
Нашето парти беше без диджей и без танци. Нормална вечер с почерпка. И ние сме чалга-град. Даже сме Меката на чалгата.

# 539
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Видях прекрасни млади хора, свежи и усмихнати!
Пожелавам от сърце на всички здраве и късмет Heart

Аз по принцип съм толерантна към музиката и мога да понеса да слушам, та дори и да потанцувам на музика, която не е моята.
На бала, на който бях - тип сватба, с инвестирани доста средства имаше жива музика и свиреха добре, според мен подходящ букет от различни стилове - естрада, хора, малко чалга. Както стана ясно след това, музиката била за старите, абитуриетнтския набор не можа да вдигне. След това на самия си техен празник са си угодили на душата.
Иначе ми хареса самото минаване на класовете по главната улица, в Петрич бяхме. Има тържественост, която ми харесва, и някак им греят лицата на младите хора, без значение дали са с рокля или костюм за 3000 или 300 лева.

Общи условия

Активация на акаунт