Абитуриентски страсти 2024

• 125 348
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 765
Как сте, випуск '25? Започвате ли с подготовката?
Ние също още от 11 клас започнахме с капарото за това и онова, то не бяха ресторант, дискотека, фотограф... Аз съм тази година и догодина (т.е. '25 и '26) с абитуриенти и кажи-речи едно след друго плащам.
R@n, мисля, че другите имат предвид за груповата фотосесия на класа.
Относно семейното тържество, засега съм капарирала зала за събития, 2 дни преди бала заради пътуващи членове на семейството. Професионален фотограф няма да се наема.

# 766
Тресе ни.....една рокля е много натруфена, друга много изчистена....Чудо ще е. От години едни и същи модели се въртят, толкова банални ми се струват всички, къде ще търсим уау-то...не знам.

# 767
Как сте, випуск '25? Започвате ли с подготовката?
Ние също още от 11 клас започнахме с капарото за това и онова, то не бяха ресторант, дискотека, фотограф... Аз съм тази година и догодина (т.е. '25 и '26) с абитуриенти и кажи-речи едно след друго плащам.
R@n, мисля, че другите имат предвид за груповата фотосесия на класа.
Относно семейното тържество, засега съм капарирала зала за събития, 2 дни преди бала заради пътуващи членове на семейството. Професионален фотограф няма да се наема.
Да, за груповата фотосесия на клас/ випуск говоря и аз🙂
Балът ще е май 2025 г, от миналата година е ангажиран фотограф за фотосесията на випуска.
Висях от 7ч сутринта пред салона, за да запазя час за фризьор. Веднага свършват часовете за гримьор и фризьор( при нас). За добрите имам предвид.

# 768
  • София
За бала са избрали "Хилтън" и искат 50лв.капаро от сега,което е поносимо.Притеснява ме агенцията с фотографа,защото след 2 год.може да не съществува такава.За това се опитвам да събера  повече инфо .Ще потърся и родители на другите деца.

# 769
  • София
Ние все още си очакваме заветните снимки от бала на сина ми - платени и уж правени фотосесии в 133-то  в София

Направо съм бясна вече!!!!

# 770
Ние все още си очакваме заветните снимки от бала на сина ми - платени и уж правени фотосесии в 133-то  в София

Тази година( 2024) ли е завършил?
Ако е така,  доста сте търпеливи.

# 771
  • София
да -2024
ами ......незнам до кога

# 772
Вторият ни син ще е абитуриент тази година, но все още го караме лежерно. Тук нещата са по-различни и го няма този стрес и финансов удар за семейството. Планирам февруари - март да разгледаме и купим костюм, за да не го притеснявам, когато са му изпитите. Балът му е юли. След костюма ще помислим за облеклата и на останалите от семейството (тук семейството присъства на официалната част). Коли, ресторанти, фотосесии, приеми за роднини не са приети и няма да правим. Балът се организира от децата и се случва в близката до училището им зала и представлява официална част с речи, награди, музикални и други поздрави, хумор и забава от страна на деца и учители,  лек коктейл в антракта и вечеря накрая. В някои училища разделят официалната и веселата част в две вечери, пак в присъствието на най-близките. При нас е накуп. Семействата се оттеглят след вечерята и остават само абитуриентите на танци и парти. Плащаме разумен куверт на присъстващ и това е.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 19:30 от Mößbauer-Effekt

# 773
  • София

Тази година( 2024) ли е завършил?
Ако е така,  доста сте търпеливи.
Коя агенция е това?

# 774
Аз само да кажа, че в нашия град има клас от 2023 г си чака албума. Така, че всичко е възможно.
Ние толкова рано капаро за нищо не сме давали. То и децата не искаха много шумотевици. За изпращането в училище бяха с тениски с благотворителност. Вечерта нямаше бляскави рокли, джипове и ескорди.  Моят син дори отиде със семейната ни кола, той си беше шофьор, после ММ я оттегли. Снимки направихме с телефоните и всеки, който дойде да го поздрави си получи спомен. За свекърите и за брат ми направих в рамка - на едната абитуриента сам, на другата със свекърите/брат ми. Почерпихме се семейно в ресторант след като той отиде да празнува и това беше.

# 775
Димис, що да несериозно отношение от страна на фотографа?! От 2023 г., та досега, не е намерил време за снимките?!
Това ми напомня за случай от нашия град, в който абитуриентите така и не видяха ни снимки, ни албуми...

# 776
Аз току що разбрах, че моят син е отказал албум, така че това очакване ще ми бъде спестено. Simple Smile Не съм изненадана, не сме много по снимките. На семейното парти всеки ще е свободен да снима с телефона си. Simple Smile

# 777
Ние все още си очакваме заветните снимки от бала на сина ми - платени и уж правени фотосесии в 133-то  в София

Ние получихме линк през юни, но хартиеният албум още си го чакаме и ние.
То не бяха нощни, то не беше парк, то не беше в училище, то не беше чудо с тези снимки....те някои за изпити толкова време не са отделяли.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 16:57 от Gigi

# 778
  • София

Ние получихме линк през юни, но хартиеният албум още си го чакаме и ние.
То не бяха нощни, то не беше парк, то не беше в училище, но не беше чудо с тези снимки....те някои за изпити толкова време не са отделяли.
Започвам да се притеснявам като ви чета.FearfulА някой може ли да сподели за цената,моля?

# 779
По 180 лв накъде се пода на дете, ако съм  запомнила правилно. С включен албум.
Но аз не съм от София и там цените може да са други.

Общи условия

Активация на акаунт