Абитуриентски страсти 2024

• 125 309
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 795
Каква втора бална?

# 796
  • София
Аз предпочитам втората бална да е в Турция, а не в Слънчев бряг, но при нас няма друга опция.
Ама и втора вечер ли ще има? 🙄 Ужас! 😃 Всичко ми идва прекалено с тия балове, а едва ни дадоха старт с капариране на ресторант за 2026 г. 😂

# 797
Аз не съм чула за втора бална вечер да има при нас, та ми стана интересно🙂

# 798
  • София
Какво означава "втора бална", кому е нужна и кой ще я плаща?! Мисля, че малко по малко тази работа с баловете започва да придобива заплашителни размери.

Няколко месеца след бала, вече мога да погледна през призмата на времето и да си кажа за кое бях права и за кое не.
Заведение - тръгнахме с идеята да е вкъщи, но ме домързя и отидохме на бар. Правилно решение. Единствено ми се иска да го бяхме направили в по-широк кръг.
Рокля - отидохме до Асеновград. В първи бутик цената на роклите варираше от 3000 до 5000 лева. Шок и ужас. В други бутици имаше рокли между 700 и 1000 лева, но пое мнение не ни заслужаваха парите. Моята дъщеря е един от най-големите почитатели на Вивиан Уестууд и си беше харесала нейна рокля за 2000 лева. След всичко, което видяхме, реших, че си заслужава парите и сега в гардероба има едно бижу.
Обувки - класически, остри стилето с ток 8 см, които ще може да носи в бъдеще. Много добро решение.
Фотограф - ние нямахме, защото съпругът ми се разсея и аз много съжалявам за това. Тези снимки са безценен спомен. Ако ще пестите, пестете от нещо друго, не от фотограф.
Като цяло, нашият бал беше много икономичен.

# 799
Ха-ха, е как без втора бална? При нас е закон, уикенда след бала Слънчака, топа на топа.....Блазе ви, че я няма тази глупост при вас. Много бутици следвам, доста от тях вече качиха колекции 2025, ми.....нищо не ми хареса, нищо ново, нищо различно

# 800
И ние гледаме, гледаме рокли по сайтовете,  нищо не си хареса моята девойка.
Търсенето продължава.

# 801
И без Слънчак поводите за официален тоалет са повече - има изпращане в училището, даване на дипломите. А нашите и в този ден (на получаване на дипломите) отидоха на ресторант. Та, наред с абитуриентския тоалет, е добре да се помисли и за другите специални дни.

# 802
Моята харесала рокля от сайт. Бутикът в ... Косово Joy
Щях да падна. Казах ѝ да продължава да търси Joy

# 803
Моята харесала рокля от сайт. Бутикът в ... Косово Joy
Щях да падна. Казах ѝ да продължава да търси Joy
Ей го къде е Косово😃

# 804
Според дъщеря ми ходенето в Мармарис е най-паметното нещо покрай дипломирането 😂. Голям купон няколко дни без претенциозни тоалети и организации. Единствено пътуването да там е кошмар с автобус.

# 805
Мармарис е бил вместо бал ли? Супер е така, но не знам защо тук никога не са избирали този вариант. Може със самолет, пак ще е по- евтино и забавно от същите пари за една рокля за 5 часа

# 806
  • София
Сина ми и съучениците му си направиха своя "втора бална " напълно непланувано
Разбраха се 3 седмици след бала,запазиха си някакъв бар, облякоха се отново с балните дрехи.....и отидоха.
Било е много весело!

Представих си погледите на хората в автобуса,като са се качили така спретнати
/поне облече костюма още веднъж/

# 807
Е, как без бал 😂. Във Варна Интера на бала е запазена марка 😂😂😂.

# 808
Винаги е имало втора бална вечер, макар да не се нарича така официално. Обичайно класът се разбира да ходи някъде само те, а не цялото училище. В последните години е клуб, дискотека, ресторант с музика или някъде в чужбина след като им минат матурите и официалният бал или пък като им дадат дипломите. Понякога е в последният учебен ден, когато ги изпращат в училище. Все трябва още един тоалет, макар и по-спортно елегантен.

# 809
  • софия
Моята дъщеря си е харесала модел. Изчистена рокля, която позволява да се скъси и носи и след това. Ще ходим на шивач. Търся.
Мисля, че така ще си спестим време, нерви и пари.
Иначе съм запазила желания фотограф, фризьор и гримьор. По принцип тя е против, но ще ми угоди да ѝ остане спомен.
Място за виждане с тесен кръг още не съм измислила, но нейния бал е на дата, на която се надявам вече да няма наплив.

Общи условия

Активация на акаунт