Абитуриентски страсти 2024

• 125 036
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 960
То няма как да те посъветва външен човек. Ако синът ти реши да не ходи, кога ще го реши? Ако реши да ходи и решите да планирате семейно събиране, кога ще го направите, къде, с колко души... Това никой външен не може да ти каже. А за съжаление, в големите градове планирането трябва да почне отрано, колкото и да е досадно и в един момент да си казваш "Абе аз сватба ли организирам?!".
Ние нищичко не сме започнали с купуването. Синът ми няма идея как трябва да изглежда костюмът му. Хич не го и интересува де. Само сме ангажирали мястото за семейното събиране засега.

# 961
Здравейте отново, това лято беше моят бал, та идвам с "пресни" съвети и по-скоро окуражаващи слова хаха

При мен нещата също станаха баш в последния момент, и въпреки това се получиха перфектно! До колкото помня, повечето ми момчета приятели си купиха костюми средата на март, че и април имаше,  които още търсеха.

Бъдете спокойни и вие, и децата ви! Всичко ще е така както трябва, ще изглеждат страхотно, а още по-хубаво и ще си прекарат! След време и "гафовете" ще помните с усмивка 😁

# 962
  • София
Рано ли е, късно ли е е въпрос и на темперамент и нагласа.
През 2022, когато на голямата дъщеря и предстоеше бал беше цялата лудница със зелените сертификати и т.н. не ми се мислеше как ще се справяме. Обаче разгледахме сайтове и тя внезапно си хареса рокля от Абаут ю. Речено сторено - за пет минути се сдобихме с рокля за дипломирането, гащеризон за последния ден и рокля за бала. След два дни избра обувки два чифта, чантичка. За три дни бяхме спретнали всичко, а беше още ноември. Всичко струваше около 600-700 лв (за трите дни).
В деня на бала бяхме само ние, без гости и други лудости, така бяхме спокойни така го направихме.
Празненство с родата правихме месеци по-късно, в началото на август, когато хем всички имаха време, хем тя беше приета за студентка и беше спокойно и празнично.
Важно е настроението да е добро, да сте спокойни и да направите такава организация, която не ви напряга, без значение как го правят другите.
Здраве и успех пожелавам на всички абитуриенти и семействата им.

# 963
Поръчахме рокля, 90 % това, което ми показваше като визия, ще трябва да се преработи малко де, но е добра основа. Обувки също взехме, голям напредък за няколко дни

# 964
  • Ловеч
Здравейте, чудя се дали си заслужава ходенето до изложението за абитуриенти в музей "Земята и хората ". Само бутикови и скъпи тоалети ли има?

# 965
И аз имам същите съмнения, особено пък за момче. Някой ако е ходил предишни години, моля да сподели.

# 966
  • София
Аз ходих миналата година, да се ориентирам в модата. Роклите, за които попитах, бяха между 1000 и 1500 лв.

# 967
  • Sofia
Кога ще бъде изложението ?

# 968
22-26 януари

# 969
  • София
Поръчахме рокля.Предстои проба.Февруари трябва да е готова.Вчера поръчахме обувки.Дс видим дали ще имаме късмет с тях.Дано.Не сме избрали заведение за семейното събиране и вече трябва да помисля по въпроса.Планирам просто почерпка на обяд  в деня на бала.

# 970
В Асеновград имаше страшно много мъжки костюми, цени не мога да кажа, защото не сме гледали, но имаше огромен избор и поне на витрините никак не изглеждаха зле нещата

# 971
  • Варна
Скрит текст:
Рано ли е, късно ли е е въпрос и на темперамент и нагласа.
През 2022, когато на голямата дъщеря и предстоеше бал беше цялата лудница със зелените сертификати и т.н. не ми се мислеше как ще се справяме. Обаче разгледахме сайтове и тя внезапно си хареса рокля от Абаут ю. Речено сторено - за пет минути се сдобихме с рокля за дипломирането, гащеризон за последния ден и рокля за бала. След два дни избра обувки два чифта, чантичка. За три дни бяхме спретнали всичко, а беше още ноември. Всичко струваше около 600-700 лв (за трите дни).
В деня на бала бяхме само ние, без гости и други лудости, така бяхме спокойни така го направихме.
Празненство с родата правихме месеци по-късно, в началото на август, когато хем всички имаха време, хем тя беше приета за студентка и беше спокойно и празнично.
Скрит текст:
Важно е настроението да е добро, да сте спокойни и да направите такава организация, която не ви напряга, без значение как го правят другите.
Здраве и успех пожелавам на всички абитуриенти и семействата им.
Цялата идея според мен за почерпката с родата, е именно да видят абитуриента/ката в целия и блясък и , да дадат по някой мъдър Trollface съвет.
Почерпка след няколко дни или месеца ми се струва напълно извън контекста.
Но пък ние се събираме семейно сравнително често и по различни поводи, та предполагам не е общовалидно.

# 972
  • София
Хексе, не случайно написах, който както го разбира и чувства. В София нямаме роднини, да ги разкарвам заради блясъка, да бързам и да жонглирам между ангажименти за мен беше неприемливо. Затова им изпратих видеопокани с бляскавата абитуриентка,а на самия ден на събирането, тя беше не по-малко красива с втората рокля, отново имаше прическа, освен това беше озарена от приема в университет, а не напрегната от предстоящите матури и изпити.

# 973
  • Враца
Здравейте,  как става поръчката от House of CB? За колко време пристигат?

# 974
  • софия
Цената на роклите се променя в зависимост от това докъде е доставката. В нашия случай беше повече от 200 лв.
Има доставка до БГ.
Поръчахме на 13.12. На 21.12. беше на адреса на превозвача. Следващата седмица ще я вземем от него. Отне малко повече време заради празниците.

Общи условия

Активация на акаунт