Абитуриентски страсти 2024

• 125 077
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 945
  • Deutschland/HE
Може и в Бестсикретс да видите. Роклята на дъщеря ми струваше 119евро. Доставят и до България.

# 946
  • София
Благодаря за идеите! Heart

# 947
  • Видин
Момичета, къде можем да търсим и видим на живо изчистени рокли по тялото, без пайети и пера, мъниста и деколтета до под пъпа? Тип сатенен плат, но да не е като нощница на мадам в будоара. Предпочитан цвят - тъмно син.
Ние взехме такава миналата седмица от тук https://www.jollie.bg/.Роклята е сатен по тялото ,с цепка и без камъни и пайети.Като цяло роклите им са хубави.

# 948
  • Варна
Тъмно-синя сатенирана рокля за дипломирането на голямата ми дъщеря взехме от Зара. Цвета по-скоро е стоманено-син. Те имат голямо разнообразие сатенени рокли. И трите лейдита вкъщи имаме по някоя.
Тази седмица за абитуриентката поръчахме рокля на self portrait.
Присъединявам се към идеята да погледнете в Бестсикретс, също meshki, house of cb.

# 949
Споделете идеи за кетъринг варианти? Ние ще сме в парти зала и всичко ще трябва да се поръчва отвън. Сладките неща са ми ясни, но за солените съм в голяма чуденка. Могат ли например да се поръчват салати?

# 950
  • софия
Салата не е удобно за консумиране, освен ако не е сервирана в индивидуални чаши. Може да се направят шишчета с мини моцарела, чери домат, босилек. Солени мини мъфини.
Фирмите за кетъринг имат опит и предложения.

При нас имаме относителна яснота за роклите. Поръчахме за бала, през февруари ще има проба. Поръчах и друга за изпращането/вечерята в училище/събирането (любоф, благодаря за подсказката за house of cb) с приятели и се надявам да сме уцелили размер. На пролет ще започнем с търсене на обувки. Още не съм измислила кога и къде да се съберем с приятели.

# 951
Поръчахме за бала, през февруари ще има проба. Поръчах и друга за изпращането/вечерята в училище/събирането

Да не внасям смут, но и трети тоалет е необходим - за получаването на дипломите (то не става на самото изпращане). Тържествен момент е,  с много снимки, така че...Разбира се в този случай се отдалечава балният стил, но специална дрешка си е нужна. В повечето случаи след това класът отива някъде (заведение), където остават с облеклото от дипломирането.

# 952
  • софия
Имаме трети. Купувахме рокля за събитие в Колежа, която е обличана веднъж. С допълнителен елемент и ще стане различна. А и вероятно покрай търсенето на обувки, може да вземем още една 🙂
Благодаря 🤗

Надявам се всичките рокли да бъдат облечени поне още веднъж. Поне се стремим моделите да са изчистени и класически и с малка корекция подходящи не само за бала.

# 953
Поръчахме за бала, през февруари ще има проба. Поръчах и друга за изпращането/вечерята в училище/събирането

Да не внасям смут, но и трети тоалет е необходим - за получаването на дипломите (то не става на самото изпращане). Тържествен момент е,  с много снимки, така че...Разбира се в този случай се отдалечава балният стил, но специална дрешка си е нужна. В повечето случаи след това класът отива някъде (заведение), където остават с облеклото от дипломирането.
Класът на сина ми нямаше такъв момент. Такава суматоха беше настанала. Всяко дете гонеше някакъв срок за кандидатстване, за превод, легализация. За дипломата ходи с един съученик в междучасието на класната им. В резултат имаше един панталон, който облече на първия си студентски ден. Може неорганизация на училището да е било. Аз съм завършила същата гимназия и още си пазя дългата синя рокля, с която бях на връчването на дипломата ми.

# 954
  • софия
При нас има специален ден за връчване на (американските) дипломи. Тогава могат да присъстват родителите и най-близките.
Сега ми щракна, че можем след това да направим събирането. Тъкмо ще е по-официална. Трябва да видя кога е и дали не е преди матура.

Доп. Баш преди матура се пада. Голяма логистика трябва.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 15:31 от zvаnchе

# 955
  • Варна
Връчването на дипломите е най-важният, тържествен и най-трогателен момент. Още ме хваща гърлото при спомена за дипломирането на голямата щерка. Аз го преживях доста емоционално.
Нашето събиране ще е в деня на бала, обяд в близко до дома ни заведение с красива градина. Неудобство е, че е в работен ден, надявам се всички поканени да присъстват.

# 956
  • София
И аз го планирам в деня на бала по обяд.Наистина е неудобно  с делничния ден.Но пък ако е вечерно  събиране абитуриентката няма да уважи гостите, костите, които са се събрали именно заради нея.

# 957
  • Варна
След една година е абитуриентската, но планираме само един тоалет. На взимане на дипломи и .т.н ще ходи с каквото има налично в гардероба.
Иначе според мен е безумие някакво.

П.П. Да уточня че става дума за момиче, за баткото преди две години взехме костюм и обувки с едно излизане. По другите поводи, ходеше с каквото има, не сме купували специално.

# 958
Нищо не сме избрали още. Каква е тази истерия тази година толкова рано не разбирам…минали години и февруари- март се купуваше, изложението в Сф е края на януари мисля

# 959
Моят син въобще не се вълнува от бала. До скоро дори не знаеше къде и кога, камо ли да се втурне за костюм. Абсолютно му е все тая и не е решил дали ще ходи... В тази връзка да ви питам за съвет - ако не ходи на бал, ние какво да направим? Да съберем все пак дружината "на бал" или след това да ги почерпя /на групи и по единично/ за завършването? Притеснено ми е, защото времето напредва и може да се окажа в положение да организирвам нещата в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт