Пациентки на д-р Персенска 2024г

• 7 083
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Още не сме правили нищо при нея. Само консултация. Това ми е може би най-болезненият преглед в живота от гинеколог, а прагът ми на болка е висок. Сякаш си мрази пациентките и тези с проблеми я нервират и си го изкарва на тях. Чака ти да й кажеш, повтаря какво ти й предложиш. За 35 плюс се съгласявам на 100%. Не й с занимава хич.

Точно така. Не знам какво да ти кажа, вече не съм доволна. Дори не знам при кого бих се прехвърлила и каква е процедурата. При нея прегледът продължава общо 5 минути. През това време тя не каза нищо, което да ми помогне.

# 31
  • Sofia
Под 35 съм, но не много (на 33). Не съм усетила лошо отношение или някакви намеци от нейна страна. За ефективност на работата й все още нищо не мога да кажа, понеже не сме правили кой знае колко много (вчера ни беше 2рата инсеминация). Но като цяло аз лично съм доволна от отношението й към нас. Прегледите наистина не са дълги, но успяваме да изговорим това, което ни вълнува. Не съм усетила да е груба или прегледите да са болезнени (а моят праг на болка не е висок). Не знам до лично усещане е предполагам. На тоя етап не мога да кажа нещо лошо.

# 32
Отидох при нея на 32 години, след една напълно нормална естествена и успешна бременност. Опитвайки се да се боря с неуточнен стерилитет загубих около 3 години с тази жена. Груба, нагла,  безмислени безкрайни пункции, безмислени "свежи" трансфери без един хормон да пусне и после без никаква терапия - абсолютно нищо.
За мен Надежда е синоним на абсолютното печалбарство и некадърност.  Аз го наричам конвейера.

# 33
Отидох при нея на 32 години, след една напълно нормална естествена и успешна бременност. Опитвайки се да се боря с неуточнен стерилитет загубих около 3 години с тази жена. Груба, нагла,  безмислени безкрайни пункции, безмислени "свежи" трансфери без един хормон да пусне и после без никаква терапия - абсолютно нищо.
За мен Надежда е синоним на абсолютното печалбарство и некадърност.  Аз го наричам конвейера.
Напълно съм съгласна. Пълна загуба на време.

# 34

Съгласувам се всичко. Аз съм на 28 години, също имам едно дете от естествена бременост. Вече две години не става нищо а взимат ми парите. Ще се заява за преглед при д-р Стаменов.

# 35
И аз потвърждавам лошото отношение на д-р Персенска. Отидох на 34 години за замразяване на яйцеклетки, тъй като нямах човек до себе си. Още си спомням пренебрежителния поглед, с който ме изгледа когато ми каза, че яйчниците ми са зле.

За щастие имах късмета да срещна прекрасен мъж и сега, две години по-късно, съм бременна в 8ми месец, след естествено зачеване от третия опит.

Пожелавам на всички да имат моя късмет и да не се налага да се срещате с репродуктивни специалисти.

# 36
Аз съм от доволните пациентки на д-р Персенска. С мъжки фактор и лошо състояние на яйчниците, родих на 40 г. през 2022 г., като ембрионът ни беше замразен през септември 2020 г. Виждах, че не вярва много в нашия случай, но методично преминава през необходимите стъпки. Сама я попитах за ДЯ още на първия преглед. Каза ми, че предлага първо да опитаме с моите яйцеклетки.
За лекарите, които се отнасят грубо с възрастта ни, бих казала да го приемете, че не знаят как да ни помогнат и по-добре да ни отхвърлят, отколкото да се губи време. Аз съм я питала дали да продължавам, докога да пробвам и имах план за себе си за следващите стъпки. Направихме опит за второ дете по фонда, но нищо не се получи. Още след втората пункция, сравнявайки с предишния път, разбрах, че няма да стане. Трябваше ми още половин година да го осъзная. Отивайки в репродуктивна клиника си казвах, че нещата не са добре, но нали те там знаят как да ги подобрят. С времето разбрах, че всяка клиника си има своите лимити. Всеки знае за себе си колко време може да отдели. Успех на всички.

# 37
Момичета, ще се включа и аз с личния си (положителен опит) с д-р Персенска, благодарение на която за 3 години посещения в кабинета й имам прекрасно детенце и съм в първи триместър с второ.

Разбирам как ви е повлияла емоционално рязкостта й и липсата на по-дипломатичен подход, защото и аз първите месеци, докато минем всички изследвания, операции, пункции и т.н. бях с усещането, че ме претупва и не е моят лекар, но нямах никакъв друг опит с репродуктивен специалист и си казах, че по-добре да продължим започнатото без да приемам лично коментарите й, с идеята, че все пак е висококвалифициран лекар с богат опит и работи в клиника със силен екип и добра техника.

Никога прегледите й не са били болезнени за мен, дори напротив - по време на цикъл, бременност и т.н. не съм изпитвала никакъв дискомфорт. Имам 2 оперативни хистероскопии, 1 ЦС и пункции при нея и също смея да твърдя, че възстановяването е било леко и безпроблемно.

И аз съм на 35+, с НЯР, операция на ендометриоза и доста влошени някои хормони, та още от първия преглед ме постави пред лоши сценарии, за които не бях готова психически, но е факт, че си знае работата.

Бях на ЕЦ, събрахме нелош брой Я, голяма част от тях стигнаха фаза бластоцист, както споделих - вече имам 1 детенце от първи ЗЕТ при нея, а година след раждане - направихме втори ЗЕТ, който (Дай Боже!) есента ще гушкаме.

Пожелавам успех на всички, малко повече стоицизъм на подхода й и вяра в правилността на експертизата й, в която аз безрезервно вярвам! ❤

# 38
Д-р Персенска на последния ми преглед ми каза че не знае какво више да ми прави, тъй като легавицата ми е винаги 7мм и всеки опит тя ми изписва естрофем но аз не реагирам на него.

# 39
Аз съм пациентка на Д-р Персенска от скоро..с много добри впечатления съм 😊
Тя обижда пациетките си , на мен каза ,че нищо добро няма да излезе от мен , но не ми дават да си преместя при друг лекар. Терор над пациентите си упражнява,  не съм само аз.
[/quote]

# 40
На последни я ми преглед преди 10 дни тя ми каза че не знае вече какво да прави със мен. Вече чакам час за Д-р Стаменов.

# 41
  • Sofia
На последни я ми преглед преди 10 дни тя ми каза че не знае вече какво да прави със мен. Вече чакам час за Д-р Стаменов.
Какво значи, че не знае какво да прави с вас? Какво правихте при нея до сега?
Като цяло на последния ни 4ти цикъл инсеминация и на мен не ми хареса много отношението й (чудеше се с какво да ме стимулира и накрая мен ме пита какво предпочитам), че вече бяхме пробвали и кломифена и Летрозола. Казах й че с Кломифена имахме по-добри резултати, но пък заради това и по-голям дискомфорт и взе, че се спря на Летрозола с който тоя месец едвам връзваме някакъв фоликул с който да направим нещо сега в събота. Обмисляме смяна, ако стигнем до инвитро.

# 42
Момичета я по-ведро...вярвайте ..аз намерих група във фейсбук в ,която доста хора и благодарят ...не се отчайвайте.😊..и аз се опитвам да не мисля.
.още съм на първа инсеминация 😊

# 43
След колко време Ви дадоха час за д-р Стаменов?

# 44
  • Sofia
Момичета я по-ведро...вярвайте ..аз намерих група във фейсбук в ,която доста хора и благодарят ...не се отчайвайте.😊..и аз се опитвам да не мисля.
.още съм на първа инсеминация 😊
И аз в началото - на първата и втората инсеминация бях положително настроена, до момента в който усетих че самата тя губи търпение. Задавам въпроси - отговори няма. Питам я нещо - отговаря ми 'не се тормози с това, то е сложно, нали затова съм тук'. Еми да бе ма за да питам явно искам да разбера нещо все пак и тялото е мое и искам да знам какво и защо се прави с него и парите не са малко (да никой не ме е вързал да правя процедури) ама поне като питам нещо да се отговаря нормално. Аз това не й харесвам основно иначе продължавам да твърдя, че все още не ме е обидила. Просто като отидеш при нея за след 2-3 процедури и усещаш как самата тя почва да се държи по друг начин и да губи търпение, дето каза Марина - да се чуди какво да те прави.

Общи условия

Активация на акаунт