Ягодка - обсъждане на продукти 3

• 14 066
  • 350
  •   1
Отговори
# 150
При мен положението е същото, използвам само медицинска козметика, а как ми се иска да си поръчам така хваления Pore minimizer serum.
Ще се чудя още, но може и да се прежаля или по-скоро да прежаля $22.50.

аз вече спрях да ги гледам, повече от месец ми трябваше да се оправя от паренето и лющенето след последната алергична реакция.... не смея да пробвам

# 151
Ще изчакам до вечерта да ми се активира дебитната карта и ще си ги поръчам
От този сайт се пазарува с КРЕДИТНА , а не с ДЕБИТНА карта. VISA,MASTERCARD, DINERS  И jcb/за последната не съм много сигурна/

Аз имам международна дебитна карта виза класик и преди да си я направя се посъветвах с едно момиче от форума,което редовно си пазарува от ягодката с такава карта.Дано всичко да е наред и при мен.

# 152
http://strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=55183&CatgId=18

А това микродермабразио за ръце или лице е?
Сори,но съм малко скарана с английския Embarassed

Пише, че е за бюст, рамене и ръце Peace

# 153
  • София
От този сайт се пазарува с КРЕДИТНА , а не с ДЕБИТНА карта. VISA,MASTERCARD, DINERS  И jcb/за последната не съм много сигурна/

не, не...Монда, няма проблем и с дебитна. моята е дебитна Виза, пазарувам с нея

# 154
  • София
Аз си поръчвам чрез Фема. Миналата седмица ми споменаха, че планират вече, да въведат следната отстъпка- всеки втори продукт в дадена поръчка, да е с някакъв % намаление. 

Монда, надявам се скоро да си вземеш поръчките и да не те занимават повече !  Naughty

ilq кой ти спомена такова нещо? Това само слух ли е или от самата Фема?

Дръндрън, не е слух, от самата Фема ми казаха. Попитах ги за някакви отстъпки за редовни клиенти и те ми отговориха за тази с намаления втори продукт. Можело и даже, от тази седмица да е валидно. Ако някой им звънка, да попита, за да разберем.

# 155
  • around the world, where the heart belongs

не, не...Монда, няма проблем и с дебитна. моята е дебитна Виза, пазарувам с нея

Брей виж ти. А на мен тия кретени от ДСК след като друго не измислиха, накрая ми казаха, че не мога да пазарувам с т.нар. им Виртуална карта( подходяща според тях за плащания в интернет), щото от сайта искали кредитна , а не дебитна сметка.
Знаех си аз , че лъжат нещастниците, за да се отърват от моя ежедневен тормоз #Cussing out

# 156
necha мисля,че са повече от подходящи!
Монда аз също правя доста поръчки през http://www.elegantna.com но досега проблем от този род не съм имала!Какъв вид е картата ти и от коя банка е ако не е проблем да ми кажеш?

Е, нали сайтът е твой!  Grinning

# 157
Не знам, аз страшно бях доволна от ФЕМА и в момента, в който ми приключи проблема с Ягодкат, си се връщам при тях. Не береш ядове, на следващия ден си получавам потвърждението за шиппинг..хората са си отъпкали пътеките, защо тръгнах аз да откривам топлата вода и да треперя да не ми хакнат картата. И без това продуктите,които пазарувам оттам са с по 3-40 % по-евтини,отколкото в магазините тук...какво значение имат тук някакви си 5 и 10 %?? Ама -на...

# 158
изненадана това проблем ли е за теб?И да възникне проблем бива решаван,за моя сметка! Peace

# 159
Някой чувал ли е нещо за тази марка - Cellex-C, не съм я виждала в България.

http://strawberrynet.com/skincare.aspx?BrandId=447&goChar=C

# 160
А нормално ли е, като ползвам лосиона от 3-те стъпки да чуствам парене?

# 161
 не е нормално- имаш ли и зачервяване? да не би да ти е силен? кой номер е? от колко време го ползваш?

# 162
Нямам зачервяване.Ползвам го от 2 дни и като че ли днес паренето беше по-слабо.Иначе ползвам 2-та.Така ми определиха и сега типа кожа, както и преди години.Грешка няма.

# 163
  • Русе
Дръндрън, не е слух, от самата Фема ми казаха. Попитах ги за някакви отстъпки за редовни клиенти и те ми отговориха за тази с намаления втори продукт. Можело и даже, от тази седмица да е валидно. Ако някой им звънка, да попита, за да разберем.
[/quote]
Снощи поръчах, общо 5 продукта. Разделят ги на 3 пратки /една с 3 продукта, две с по един/, за пратката с трите прод. имам 5% отстъпка.

П.П. Монда, дано се разреши бързо проблема!

# 164
А някой получи ли си вече фон дьо тена на Ланком- онзи за 16.50$ и дайте отзиви бе момичета......

получих го, мааалко е по-тъмен от кожата ми, но смятам, че за лятото като съм с тен ще е идеален Wink
Светлоотразяващ ли е?

Общи условия

Активация на акаунт