Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой плат е подходящ за направата на слинг с халки?
Кой тип слинг е по-удобен за използване през първите 1-2 месеца, с халки или тип Дидимос?
Къде мога да намеря халки за слинг?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой плат е подходящ за направата на слинг с халки?
-
Кой тип слинг е по-удобен за използване през първите 1-2 месеца, с халки или тип Дидимос?
-
Къде мога да намеря халки за слинг?
-
До каква възраст може да се използва слингът?
-
Как да кърмя в слинг?
и май навсякъде го има. Обикновено е с ширина 90 см което позволява да не се реже и снажда а само при някои връзвания да се сгъва по дължината. Бял, цената на метър варира около 1.80-2лв. Свива се малко, затова си взех директно 5 метра, след изпирането (наедно с боядисването) стана добре.
. Днес успях да счупя и втория слинг с халки, тоест счупи се и едната халка на резервния и сега съм се видяла в чудо. Вързала съм го на възел защото понякога навън като ревне едната мадама нищо друго не помага... 
няма още осем кила. Но този тип слинг позволява носене на по-тежки деца отколкото този с халките, а колко дълго ще издържи тензуха не знам, трябва да се опита просто...