Седмокласници 2023/2024 – тема 7 – втори срок и пробни изпити

• 41 726
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Моля за информация от ходещите в Междучасие на курсове - какви са по обем домашните, които се дават там? Съответно по мат и по бел.

# 571
Получихме писмо в школо от класната, че можело да видим работите от олимпиадата по мат областен кръг в библиотеката на СМГ. Аз се опитвам да намеря резултати онлайн за София - Град 7ми клас, но не виждам. Децата които са ходили на този кръг знаят ли си вече резултата?

# 572
В сайта на СМГ ги има по класове.

# 573
  • София
Имате ли представа, кога ще са следващите дати за пробните по БЕЛ
и математика в Междучасие?

# 574
  • София
Има резултати от олимпиадата по химия за децата, които не са стигнали до национален кръг - в сайта Природни науки.

# 575
  • при моите любими
Може би април. Не съм сигурна обаче

# 576
  • София
Има резултати от олимпиадата по химия за децата, които не са стигнали до национален кръг - в сайта Природни науки.

Не мога да го отворя. Има ли някой, успял да свали файловете?

# 577
По математика за 7-ми клас все още няма резултати. На сайта на СМГ са излезли само 4-ти, 5-ти и 6-ти клас.

# 578
  • European Union
Моля за информация от ходещите в Междучасие на курсове - какви са по обем домашните, които се дават там? Съответно по мат и по бел.
На мен ми се струват нормални като обем - не са малки, но не са и непосилни. По БЕЛ ги проверяват по-сериозно и дъщеря ми пише всичко. Вчера ми каза, че трябва да ѝ купя още едно помагало. По мат се ослушва и не решава целите домашни.

# 579
  • София
Пробвайте през друг браузър. Ако не стане, аз го свалих, дайте мейл да го пратя.

# 580
Мисля, че са края на март- началото на април

# 581
Кети В, благодаря. А решават ли задачи от модул 2 или основно трудността е покриваща задачи от модул 1 по мат?

# 582
  • при моите любими
Аз не съм много наясно какви точно са домашните на Междучасие. Сам си се оправя, но със сигурност знам, че решават задачи и от модул 2. Защото съм го чувала, че се мъчи с разни задачи, а от модул 1 не го затрудняват.

# 583
В сайта на СМГ ги има по класове.
Виждам само за 4,5,6 може ли линк за 7ми клас?

# 584
Края на март са пробните на междучасие. Като свърши 3 модул. В графика на нашите преподаватели е ориентировъчно около 30 март по единия предмет и 1 април по другия. Това разбира се търпи промяна, но втория пробен изцяло съвпадна с предвиденото в графика.

Общи условия

Активация на акаунт