Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 284 774
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Мирела си е успешна в социалните мрежи вече, канят си я и на събития. Последното на Армани в Хърватия много ми допадна.

Ето още една снимка от мястото, на което са:

Странно е, ако ще участват в нещо, да имат телефони и да са свободно пуснати преди началото на снимките. Така че може пък и по работа да са, но толкова камери?!

# 1 276
  • София
Да не би да има ютуб канал на предаването и да създават допълнителното съдържание за него? Ако са участници не виждам логика да им позволят така да бият тъпана и да качват сторита.

# 1 277
Със сигурност са там за реклама, а дали ще участват - предстои да видим.
Моят залог: участници са поне повечето (ако не и всички), а сега се тества нов подход за реклама на предаването, при която тези с повечко последователи загряват от рано.
БТВ бяха много зле в това отношение с предните си предавания, явно сега ще се обърнат на 180 градуса.

Форматът иначе позволява ли някакви ментори, съветници, нещо от сорта? Изобщо не съм запозната, но ако има нещо такова, така може да се обясни наличието на толкова много хора.

# 1 278
Форматът иначе позволява ли някакви ментори, съветници, нещо от сорта?
Поне в чуждестранните формати - не.
Като цяло съм раздвоен: от една страна наистина би било абсурдно да позволят да снимат и да се разкрият по този начин, а и повечето са лица на конкуренцията (даже не знам дали договора на Мудева не е още в сила с Игрите). Но от друга страна в едно от сторитата бяха снимали къде ще спят и беше далеч от лукса, на който тези хора обикновено ходят и са свикнали.
Възможно е да е някакво лудо съвпадение, но пък чак толкова...

# 1 279
Аз предполагам, че за нещо друго са там, защото в сторитата е тагнат и този профил.

Някой, ако знае нещо за тази агенция, да каже.
Агенция за менажиране на таланти. Маги от Ергенът я спомена, като беше в НадкасТ.
Мудева и Валери са от талантите...😁

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 15:52 от Alucard

# 1 280
Ха, интересно!
Аз пък се чудех на това стори:

# 1 281
Хубавец е Туджарката! Grinning Heart Eyes

# 1 282
Мирела и Валери имаха връзка в ИВ 4. Заедно отново... Ей ти интрига и зрелище.

# 1 283
Нямаха връзка, тя беше хлътнало момиче, той просто беше прекалено добър да я отреже директно и беше дипломатичен.

# 1 284
  • София
Нямаха връзка, тя беше хлътнало момиче, той просто беше прекалено добър да я отреже директно и беше дипломатичен.
И след предаването имаха отношения, не беше едностранно. Но сега са си с правилните половинки и не вярвам нещо да се случи.

# 1 285
  • Вестерос
Аман от едни и същи! АМАН!

# 1 286
  • София
Виповете дано да се мернат за минутка реклама и да хващат самолета обратно.

# 1 287
  • София
Едва ли ще платят няколко десетки хиляди, за да ги докарат, да ги гледаме една минута, но е възможно и нещо зад кадър. Най-логично ми звучи предположението, че си правят реклама. Имат да борят две предавания с топ рейтинг.

Видях стори и на жената, която е с тях, пише, че работи като PR/Brand manager на bTV.

# 1 288
  • София
Ясно е, че няма да е за минутка, но на мен така би ми се искало, нито един не ми е интересен, за да искам да го гледам като участник или нещо друго през цялото предаване.

# 1 289
На мен Кукушев и Туджаров определено са ми интересни, заради тях бих прежалила Мудева и Мирела.

Общи условия

Активация на акаунт