Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 284 702
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Възможно ли е да има отбор Непобедими? Мисля, че това пише на един плакат в поста с многото снимки?
И аз го видях на няколко снимки, но ми се струва, че просто е останало от 4-ия сезон (все пак е доста вече избледнял надписа, а и е от задната страна). Най-верoятно са преизползвали дъската за други цели

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 11:40 от dido2k

# 1 396
  • София
Нова снимка от днес:
Номинационна битка: между Зелени, Жълти и Сини. Сините изглежда са загубили с много:

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 18:20 от dido2k

# 1 397
  • Stockholm
Както сме тръгнали с разузнаването, ще знаем победителят още в самия ден на финала, та дори и по-рано Joy

# 1 398
Ето и началните 4 отбора ,както се и знаеше

Финалът е на 20 август, рано е за победителят Laughing

# 1 399
  • у дома
Интересно червените къде изчезват Rolling Eyes

# 1 400
  • HH
Интересно червените къде изчезват Rolling Eyes

Сигурно ще повторят с Изгубените. Ще ги уморят от глад някъде и като напредне предаването, ще почнат да връщат, който е оцелял.

# 1 401
Не са уморени от глад, просто са изгонили цяло племе. Защо е станало така обаче, източника мълчи.

# 1 402
  • Пловдив
Не са уморени от глад, просто са изгонили цяло племе. Защо е станало така обаче, източника мълчи.

Някъде ми беше попаднала статия* че участник от предаването е забелязан да краде в магазин... може би има нещо общо.(* може и тук да е било)

# 1 403
  • София
Този, когото бяха хванали да краде от предишен сезон.

# 1 404

Някъде ми беше попаднала статия* че участник от предаването е забелязан да краде в магазин... може би има нещо общо.(* може и тук да е било)

Ники Майонезата е това от предишен сезон.

# 1 405
Някой друг да има снимки от трасето ? 🤔

Че ми е любопитно

# 1 406
Някой друг да има снимки от трасето ? 🤔

Че ми е любопитно
Любопитно ти е кой ги е направил, ли? 🤪
Шегичка... почти. 😉
"Леко" сме недоверчиви към новорегистрираните. 😊

# 1 407
Бях ви споменава за една ромка инфлуенсурка, която активно казваше,че ходи на кастинги за игрите.
Сега и влязох в профила и в последователи се появиха Гуспата, Туджаров и Валери. 😀
Миналата седмица ги нямаше 🤣
Та няма да се учудя да се е пуснала и на острова.

# 1 408
Големи напъни на bTV да рекламират новото реалити. Ама в ИВ тази година сигурно ще се опитват да у*ият участниците повече от всякога. Трудно ще е на bTV.

# 1 409
  • София
Големи напъни на bTV да рекламират новото реалити. Ама в ИВ тази година сигурно ще се опитват да у*ият участниците повече от всякога. Трудно ще е на bTV.
Слуховете са, че засега се справят добре с тази задача. Мернах този пост в X (но не гарантирам за достоверността му):

Общи условия

Активация на акаунт